Met persoonlijke kracht haal je het beste uit jezelf, je werk en je leven.

In je werk en leven wordt je regelmatig geconfronteerd met mensen, situaties, problemen en uitdagingen die je energie kosten. Met persoonlijke kracht zul je in elke situatie assertief jezelf zijn en blijven.


Herken je deze symptomen bij jezelf:

 •  Je moet er steeds harder aan trekken en je merkt dat de rek er uit is.
 •  Als een dominant persoon je aanspreekt merk je dat je van binnen blokkeert.
 •  Het schiet niet op omdat je te perfectionistisch en een controlefreak bent.

Herken je deze reacties bij jezelf:

 •  Je probeert om lastige situaties te vermijden en je wordt zo moe van jezelf.
 •  Je raakt gefrustreerd omdat je de grip verliest en niet snapt wat er gebeurt.
 •  Je moet toezien hoe anderen zich ontplooien terwijl jij jezelf terugtrekt.

 

Je hebt alle capaciteiten en een prima baan met verantwoordelijkheid. Je moet steeds vaker presentaties geven, onderhandelingen voeren en vergaderingen bijwonen. Op zich heel leuk, maar je merkt dat je er onzeker van wordt en dat het je veel energie kost. Zo kun je nooit laten zien wie je bent en wat je in huis hebt. Zo kom je niet verder. Als je nu niet ingrijpt raak je nog burnout. Het wordt tijd dat je zichtbaarder wordt en jezelf gaat profileren.Ontwikkel je persoonlijke kracht en bereik wat je wilt!

 

Heb ik een sociale angst of onzekerheid?

Soms vraag je jezelf af of je een sociale angst ontwikkeld hebt of dat je gewoon onzeker van jezelf bent. Je wilt er niet aan denken dat je misschien teveel hooi op je vork neemt en op een burnout afstevent. In ieder geval past dit niet bij de toekomstplannen die je hebt. Je wilt lekker verder op de ingeslagen weg. Maar lukt dat nog op de oude manier, of moet je een nieuwe aanpak vinden?

Is dit aangeleerd gedrag of ben ik zo?

Van nature ben je afhankelijk van anderen, maar in je opvoeding leer je om zelfstandig te worden. Soms kun je daar in doorslaan en vergeet je dat je niet alles alleen hoeft te doen. Bij het aanpakken van vermoeidheidsklachten, burnout, sociale angst en onzekerheid heb je gewoon hulp van anderen nodig. Soms zijn dat je ouders of vrienden, soms heb je een professionele coach en training nodig.

 

Door je persoonlijke kracht te ontwikkelen zul je jouw eigen weg en manier vinden om met alle uitdagingen om te gaan. Je laat energievretende patronen los. Je leert jezelf kennen. Je krijgt helder wat jouw unieke pad is. Je leert hoe je alles eenvoudig voor elkaar krijgt. Het resultaat is dat je charisma ontwikkeld en dat je in elke situatie assertief jezelf kunt zijn.


Laat mij je helpen om je persoonlijke kracht te ontwikkelen

 

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burnout en het loslaten van energievretende patronen. Vandaar dat ik gevraagd word om als expert op te treden in tv-programma's.

Jos bij BNN en RTL5

De training Persoonlijke Kracht Online doe je echt voor jezelf

 

Je volgt de online training thuis in je eigen tijd en tempo

Sfeerimpressie van de training

In het forum heb je contact met mij en andere deelnemers

Het ontwikkelen van je persoonlijke kracht doe je het best met de combinatie van persoonlijk contact en stevige en goed onderbouwde theorie en oefeningen. Je doet dit in je eigen tijd en tempo. Daarom doe je Persoonlijke Kracht Online.

Je kunt elk moment starten en geheel je eigen tijd en tempo bepalen. Via een besloten forum stel je vragen aan mij en andere deelnemers. We gaan het samen doen!

Persoonlijke Kracht Online omvat 12 wekelijkse videolessen van ieder zo'n twee uur. Je krijgt alle inzichten, technieken en oefeningen heel helder uitgelegd en voorgedaan. Per les download je het werkboek met theorie en oefeningen. In het besloten forum krijg je antwoord op je vragen en ontmoet je gelijk-gestemden.

De online training is gebaseerd op meer dan 10 jaar professionele ervaring als trainer/coach en mijn effectieve aanpak van burnout en sociale angsten. Het is dan ook een volwaardige training in persoonlijke ontwikkeling.


 

Wat wil je nu als eerste aanpakken?

 

Dit is op dit moment de beste aanpak voor jóu

Met mijn aanpak herstel je grondig en definitief van je burnout, sociale angst, onzekerheden en belemmeringen en kom je weer volledig terug in je kracht.
Dit is wat je gaat leren in de online training:

 •  De oorzaken van je klachten herkennen en definitief loslaten.
 •  Beperkingen loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
 •  Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
 •  Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
 •  Verbluffende inzichten over hoe je alles wél voor elkaar krijgt.
 •  Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.
 •  Energie opbouwen en altijd in een positieve stemming blijven.

Veel mensen gingen je al voor. Onder andere van deze bedrijven:

 


Wil je nu al direct in persoonlijke kracht groeien?

 

Past deze online training bij jou?

Zoals je wel begrijpt, moet een online training bij je passen. De training is bedoeld voor professionals die van aanpakken houden. Ondernemende mensen die geremd worden in hun vrijheid en die vrij en energiek willen zijn. Liefst snel! Ben jij zo iemand?

Wat levert dit traject je op?

Je overwint zowel de spanning, de onzekerheid als het rotgevoel dat je belemmert om spontaan je ding te doen. Je merkt al snel dat je vrijer en assertiever wordt. Je bloeit op en je gaat weer genieten. Je komt er sterker uit dan je nu nog voor mogelijk houdt.

30 dagen geld-terug-garantie

De complete online training kost je slechts eenmalig €760 (exclusief 21% BTW). Als je binnen 30 dagen stopt met de training krijg je de volledige deelnamekosten terug. Als je binnen een jaar de groepstraining Zelf-Leiderschap volgt, is de online training gratis.

 

Neem contact op voor een gratis intake

De intake is gratis en kan je veel helderheid geven.


Leer meer over jezelf en herken waar je energie van krijgt

 

Je bent veel meer dan je gedrag!

Als je helder hebt wie je bent, weet je ook dat je niet je gedrag bent (gedrag kun je veranderen). Om inzicht te krijgen in wie je wérkelijk bent, kun je mijn gratis persoonlijkheidstest doen. Hiermee krijg je een goed beeld van je ware aard en hoe je met situaties omgaat.

Brede groei in persoonlijke kracht

Na het invullen van de test ontvang je een uitgebreide professionele persoonlijkheids-beschrijving van vier pagina's. Via mijn blogs over burnout, sociale angsten en persoonlijke ontwikkeling blijf je steeds meer over jezelf ontdekken. Pas nu alvast de gratis tips toe!

 

Doe de gratis persoonlijkheidstest

Het is professioneel, veilig en vertrouwd.