Het belang van jezelf goed voelen

Het belang van jezelf goed voelen

Jezelf goed voelen is de basis voor succes in je werk, relatie, welzijn, communicatie en leven. Helaas denken veel mensen dat ze éérst succes moeten hebben om zich goed te voelen. Het is precies andersom: Eerst jezelf goed voelen, dán volgt het succes automatisch. Dus de vraag die je jezelf kunt stellen is: “Hoeveel tijd en energie spendeer ik aan mezelf goed voelen?” En besteed je er alleen tijd aan als het écht nodig is, of ook als je helemaal lekker in je vel zit?

Leef 24/7 Stap5: Voel dat je er al bent

We hebben vroeger geleerd dat we heel hard moeten werken om iets voor elkaar te krijgen. Dus dat doen we dan ook maar gewoon. Soms tot we er bij neervallen. Het zou toch veel prettiger zijn, als we doelen op de automatische piloot zouden realiseren. Net zo spontaan als kleine kinderen het doen. Die doen heel natuurlijk wat we als volwassenen weer opnieuw moeten uitvinden.

Jos Verheijden

Jos Verheijden:

"Het is mijn missie mensen te inspireren te werken en leven in vrijheid en overvloed. Effectief leren omgaan met onzekerheden en tegenslagen. Dat doe ik via training, coaching en deze blog".

Lees meer over Jos

 

Deel dit artikel op LinkedIn