Creëer je eigen ruimte bij burnout | Verheijden Consult

Creëer je eigen ruimte bij burnout

creëer je eigen ruimte

Je eigen ruimte creëren is voor iedereen super belangrijk. Als je dat te weinig doet, kun je daar zelfs burnout van worden. In mijn nieuwste documentaire over oorzaken, risico's en gevolgen van burnout zie je hoe Ewald zijn eigen ruimte gecreëerd heeft om uit zijn burnout te komen. Ruimte creëren zal voor iedereen iets anders betekenen. Voor de een is het tijd voor jezelf nemen, voor de ander is het afstand nemen en voor weer een ander is het kiezen om leuke dingen te doen. Onderzoek wat voor jou het beste werkt en neem actie (maar kijk eerst naar de documentaire): 
 


Ik ben een groot voorstander om continu je eigen ruimte te creëren. Behalve dat het fijn is voor jezelf en anderen, voorkom je ook vervelende sitiuaties, conflicten, uitstelgedrag en zelfs burnout. In mijn coaching leer jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen en moeitleoos je eigen ruimte te creëren. Kijk eens wat dit voor jou kan opleveren.


Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos