Creëer je eigen ruimte bij burnout

creëer je eigen ruimte

Je eigen ruimte creëren is voor iedereen super belangrijk. Als je dat te weinig doet, kun je daar zelfs burnout van worden. In mijn nieuwste documentaire over oorzaken, risico's en gevolgen van burnout zie je hoe Ewald zijn eigen ruimte gecreëerd heeft om uit zijn burnout te komen. Ruimte creëren zal voor iedereen iets anders betekenen. Voor de een is het tijd voor jezelf nemen, voor de ander is het afstand nemen en voor weer een ander is het kiezen om leuke dingen te doen. Onderzoek wat voor jou het beste werkt en neem actie (maar kijk eerst naar de documentaire): 
 


Ik ben een groot voorstander om continu je eigen ruimte te creëren. Behalve dat het fijn is voor jezelf en anderen, voorkom je ook vervelende sitiuaties, conflicten, uitstelgedrag en zelfs burnout. In mijn training Zelf-Leiderschap leer jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen en moeitleoos je eigen ruimte te creëren. 

Persoonlijke effectiviteit is gelijk aan ruimte creëren

 

Jos Verheijden

Jos Verheijden:

"Het is mijn missie mensen te inspireren te werken en leven in vrijheid en overvloed. Effectief leren omgaan met onzekerheden en tegenslagen. Dat doe ik via training, coaching en mijn blog".

Lees meer over Jos

 

Zo krijg je
direct meer energie

De Gouden Vraag E-book

Download gratis jouw E-book