Dit is géén kerstverhaal | Verheijden Consult

Dit is géén kerstverhaal

dit is geen kerstverhaal

Hoewel je jezelf het hele jaar kunt verbinden, helpt het kerstfeest om makkelijker de verbinding aan te gaan. Je viert samen met familie en vrienden een feestje. Dat is natuurlijk fantastisch, maar vanuit mijn vak ben ik er natuurlijk vooral alert op dat je je met jezélf verbindt. Ik ontmoet veel mensen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Dat vertaalt zich in werkstress, relatieproblemen, angstaanvallen, overspannenheid en zelfs burnout. Daarom vertel ik dit jaar geen kerstverhaal, maar vertel ik nog eens hoe versterkend het is om jezelf écht te verbinden.

 

 

Bij alle onderzoeken naar trauma en de verwerking van vervelende ervaringen blijkt dat het essentieel is om jezelf te verbinden met je naasten. Dat gaat zowel geestelijk (erover praten) en lichamelijk (elkaar vasthouden). Gebruik deze kennis voor jezelf en voor je naasten.


Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos