Dit is géén kerstverhaal

dit is geen kerstverhaal

Hoewel je jezelf het hele jaar kunt verbinden, helpt het kerstfeest om makkelijker de verbinding aan te gaan. Je viert samen met familie en vrienden een feestje. Dat is natuurlijk fantastisch, maar vanuit mijn vak ben ik er natuurlijk vooral alert op dat je je met jezélf verbindt. Ik ontmoet veel mensen die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Dat vertaalt zich in werkstress, relatieproblemen, angstaanvallen, overspannenheid en zelfs burnout. Daarom vertel ik dit jaar geen kerstverhaal, maar vertel ik nog eens hoe versterkend het is om jezelf écht te verbinden.

 

 

Ik wil de juiste vragen stellen en me meer verbinden

 

Reacties (2)

  • anon

    Dank je wel voor dit mooie niet kerstverhaal over verbinden.

    dec 28, 2016
  • anon

    Mooi, Een hoopgevend en inspirerend verhaal. Heel herkenbaar.

    jan 01, 2017
Jos Verheijden

Jos Verheijden:

"Het is mijn missie mensen te inspireren te werken en leven in vrijheid en overvloed. Effectief leren omgaan met onzekerheden en tegenslagen. Dat doe ik via training, coaching en mijn blog".

Lees meer over Jos

 

Zo krijg je
direct meer energie

De Gouden Vraag E-book

Download gratis jouw E-book