Doe je eigen ding bij burnout | Verheijden Consult

Doe je eigen ding bij burnout

Doe je eigen ding

Veel mensen raken in een burnout omdat ze niet doen wat écht bij hen past. Het is normaal dat je ergens ingroeit. Dat gebeurt bij iedereen. Stel dat je in een functie (of positie) groeit waar je geen energie van krijgt dan is dat best vervelend en een reden voor actie. Als je in een positie gegroeid bent die je veel energie kost en je vindt dat je moet doorzetten, dan ga je jezelf steeds verder uitputten. Uiteindelijk leidt dat tot overspannenheid en burnout. Als je het zover hebt laten komen, dan is de eerste stap om uit die positie te stappen en je eigen ding weer te gaan doen. Is dat zo eenvoudig? JA! Maar het zijn de echte volhouders die zichzelf volledig opbranden en die deze optie niet zien of niet willen zien.

In mijn documentaire 'Doe je eigen ding' zie je hoe een directeur van een software bedrijf burnout is geworden en hoe hij er veel sterker is uitgekomen.

 

Lees hoe je jouw burnout aanpakt

 


Gratis Live Webinar

Live Webinar

Gratis Live Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos