Lead2flow: Vanuit elke situatie je doel realiseren

Lead2flow: Vanuit elke situatie je doel realiseren

realiseer je doelen

Als je in flow bent, gaat alles vanzelf, ben je gefocussed op wat je doet, zit je in je kracht, toon je leiderschap, zet je geïnspireerde stappen richting je doel en neem je de volledige verantwoordelijkheid voor het resultaat. Flow is je meest natuurlijke staat van zijn. Echter in onze opvoeding leren we vanuit het denken en sociale verwachtingen te reageren. We maken ons onbewust afhankelijk van anderen en externe omstandigheden. Daarmee raken we uit flow. Dat kost energie. Je raakt de grip kwijt. Niet voor niets zijn er zoveel mensen burnout.

De stappen om terug in flow te komen

De stappen om weer terug in flow te komen zijn op zich prima te zetten. Het punt is dat je ze bij jezelf niet herkent en weet toe te passen. Door een soort ‘bedrijfsblindheid’ maak je alles veel te complex en houd je met veel te veel factoren rekening. In Lead2Flow leer je vanuit elke situatie door te groeien naar elk gewenste resultaat.

Als je nu  problemen ervaart (zoals burnout, spreekangst, onzekerheid, stress) zul je daar éérst vanaf willen. Als je verder wilt groeien (in leiderschap, assertiviteit, communicatie, succes) zul je jezelf verder willen ontwikkelen. Elk onderdeel in Lead2Flow geeft je nieuwe inzichten, handvatten en tools om aan jezelf te werken.

Vind de kracht in jezelf

Veel mensen zoeken naar oorzaken van problemen in de verwachting ze vervolgens te kunnen aanpakken. Deze zoekrichting is erg negatief en trekt je uit je kracht en flow. Als je zoekt naar oplossingen en versterkende energieën, kom je direct in een positieve flow. Problemen lossen zich op en creatieve ideeën komen in beeld.

Kom in lijn met jezelf

Charisma, uitstraling, overtuigingskracht en flow zijn het resultaat van alignment. In lijn zijn met wie je wérkelijk bent. Zodat wat je doet en zegt volledig past bij hoe je écht in elkaar steekt. Dat je non-verbale communicatie past bij de woorden die je uitspreekt. Door je missie, visie, waarden en overtuigingen helder en positief te maken, zullen je gedrag en omgeving zich hierop aanpassen.

Ontwikkel je veerkracht

Veerkracht is als je in elke situatie automatisch de kracht vindt om in een positieve energie te blijven. Als je in je brein onbewust heel makkelijk verbindingen legt met versterkende energieën. Met deze neurologische ‘hardware-matige’ veerkracht zul je zo lang in flow blijven, dat je alles bereikt wat je kunt bedenken.  Flow is je natuurlijke staat van zijn.

Lead2Flow en/of coaching?

De meest brede aanpak is via een combinatie van Personal Coaching en het traject Lead2Flow. Dan leer je alle inzichten direct op jezelf en anderen toepassen. Vraag jezelf eens af hoe deze stappen jóu zullen versterken. Hoe lekker het is om weer in een flow te zijn waarin alles moeiteloos en vanzelf gaat. Hoe fijn is dat!


Gratis Live Webinar

Live Webinar

Gratis Live Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos