De kortste mini cursus NLP ooit

Cursus lachen met NLP

In deze NLP cursus leer je lachen om niets

NLP gaat vooral over het creëren van vermogende stemmingen. Als je lekker in je vel zit, gaat alles veel makkelijker. Alle NLP-technieken zijn er op gericht dat je jezelf beter gaat voelen. De ene keer gaat het om het loslaten van angsten, fobieën en trauma’s. De andere keer gaat het om het loslaten van beperkende overtuigingen en energievretende waarden. Weer een andere keer gaat het om het gebruiken van motiverende en probleemoplossende taalpatronen. Soms gaat het om tsjakkaaa. Maar uiteindelijk gaat het er steeds om dat je jezelf goed voelt.

De kunst van het leven is om zoveel mogelijk in het hier en nu te zijn. In het hier en nu is alles aanwezig wat je nodig hebt. In het hier en nu functioneer je optimaal binnen de lichamelijke en psychische mogelijkheden die je hebt. In het hier en nu laat je alle zorgen achter je. Gebeurd is gebeurd! In het hier en nu laat je alle onzekerheden voor de toekomst voor wat ze zijn. Dat zien we dan wel weer!

De kunst van NLP is om jezelf zonder enige reden of aanleiding goed te voelen.

Dat je alleen jezelf nodig hebt om gelukkig te zijn. Dat je blij bent met wie je bent en wat je hebt. Dat je om niets kunt lachen. Gewoon omdat het leuk is. De kunst is om in iedere situatie nieuwe mogelijkheden te zien om blij te zijn. Gewoon omdat het zo voelt en het je blij en gelukkig maakt.

Feitelijk is NLP het leven zelf: NLP omvat alle kennis en vaardigheden om je leven zo optimaal mogelijk te leven. NLP-ers bestuderen mensen die ergens heel erg goed in zijn. Ze gebruiken die kennis om het zelf ook zo te doen (het zogenaamde modelleren). Dat kan op elk gebied in het leven zijn. Sommige mensen zijn goed in presenteren, overtuigen, motiveren. Andere zijn goed in hypnose. Andere zijn goed in het loslaten van problemen. Andere weer in het plannen van een prachtige toekomst.

Doe deze gratis super korte NLP cursus

In deze super korte minicursus NLP ga je leren om iemand te modelleren die heel smakelijk en zeer geconcentreerd in het hier en nu kan lachen. Je hoeft alleen maar onderstaand filmpje te bekijken. De kans is groot dat je meteen snapt wat je moet doen. Als je binnen 12 seconden zelf in lachen uitbarst, dan ben je geslaagd voor deze minicursus NLP. Anders blijf je langer kijken. Als dat ook niet werkt, dan probeer je haar gewoon na te doen.

 

Het kan natuurlijk ook serieuzer:

In Lead2Flow leer je de belangrijkste onderdelen van de NLP Practitioner en Master Practitioner en het Oplossingsgericht Werken heel gericht toepassen op je eigen persoonlijke ontwikkeling. In Lead2Flow werk je op identiteit-niveau met de Metaprogramma's persoonlijkheids-analyse. Deze hebben een voorspellende waarde met betrekking tot je gedrag. Dan weet je wie je bent en hoe je verder kunt groeien.


Gratis Live Webinar

Live Webinar

Gratis Live Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos