Maak je toch niet zo druk! | Verheijden Consult

Maak je toch niet zo druk!

Maak je toch niet zo druk! De zaken waar jij je zo druk over maakt zijn gebaseerd op trauma's en vervelende ervaringen uit het verleden. Je probeert die vervelende ervaring te compenseren door je druk te maken over iets dat positief lijkt (maar waar je uiteindelijk moe en chagrijnig van wordt). Als je vroeger bijvoorbeeld gepest werd, dan hecht je nu bijvoorbeeld veel waarde aan eerlijkheid en oprechtheid. Dat zijn op zich mooie waarden, alleen maak jij ze veel te zwaar door die eerdere ervaringen. Je gaat er de strijd voor aan. Het is veel slimmer om de lading / emotie van die oude trauma's en ervaringen los te laten. Dan sta je weer open voor andere meningen en gesprekken. Dat is beter en gezonder voor jezelf en je omgeving.

 

 

Uiteraard is het mijn vak, mijn passie en mijn werk om mensen te ondersteunen om tijdig actie te nemen. In de training Persoonlijk Leiderschap ontwikkel je leiderschap met als doel om beter in een flow van moeiteloosheid te komen waarin alles wél eenvoudig lukt.

Lees meer over Persoonlijk Leiderschap

 


Gratis Workshop

Gratis Workshop

Gratis Workshop


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos