Gratis meditatie-cursus | Verheijden Consult

Gratis meditatie-cursus

meditatiecursus

Mediteren is een eenvoudige techniek die je weer terugbrengt naar je natuurlijke ontspannen houding. Het is een geweldige manier om weer tot rust te komen, stress los te laten, de dag af te sluiten, balans te vinden, in flow te komen, te herstellen van een burnout en gezonder te worden. Bovendien is het gewoon heel lekker om te doen.

Veel mensen hebben een vreemd beeld bij mediteren en denken dat het iets spiritueels is. Een ‘ver van mijn bed show’. Jammer, want mediteren zou je kunnen helpen om weer dichter bij jezelf te komen. Mediteren is een eenvoudige techniek die je snel kunt leren. In onderstaande video kun je geheel gratis mijn meditatie-cursus volgen.

Mediteren is je natuur volgen

Het ‘probleem’ van mediteren is dat het zo simpel een eenvoudig is, dat je er een training voor moet volgen! Maar misschien is het voor jou gewoon prettig dat je even uitleg krijgt en deze korte meditatiecursus kunt volgen. Na deze cursus kun je geheel zelfstandig mediteren.

Onderstaande video duurt een half uur. Als je er aan begint, is het verstandig om een rustig moment te kiezen. Zoek een plek thuis waar je niet gestoord kunt worden (of vertel dat je niet gestoord wilt worden). Zet je telefoon uit. Zet de radio, tv of muziek uit.

Ik begeleid je door je eerste meditatie.

Daarna kun je zelfstandig mediteren. Het is dus niet nodig om steeds deze video te volgen. Maar als je hem eens wilt herhalen is dat natuurlijk helemaal prima. Vertrouw op je eigen vermogen om te weten wat goed is voor jou.

 

 

Zo, dat was de basis! Zoals ik in de meditatiecursus heb uitgelegd, is het slim om dagelijks twee keer 20 minuten te mediteren. Doe dit in ieder geval de eerste vier weken. Dan is je onderbewuste er aan gewend. De meeste mensen merken na enkele weken al een wezenlijke verandering in hun ontspanning, gezondheid en welzijn. Ga maar ontdekken wat het met jou doet.

Als je meer wilt lezen over Ho’oponopono of bijvoorbeeld Transcendente Meditatie, dan kun je gewoon even googelen. Wil je grondig aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en wil je meer weten over mijn trainingen en coaching, dan zit je nu al op de juiste website.


Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos