Mindfulness en NLP | Lees 50 ervaringsverhalen

Mindfulness en NLP

Mindfulness bereiken met NLP

Mindfulness is wat we allemaal willen bereiken. Lekker in het moment zijn. Genieten van je werk, je partner, je kinderen, de natuur of een goed boek. Vrij zijn. Oneindige mogelijkheden zien. Werken en leven in vrijheid en overvloed. Maar hoe bereik je dit? Hoe vind je rust als je stress hebt? Hoe krijg je energie als je burnout bent? Hoe wordt je fit als je overspannen bent? Hoe blijf je in je kracht als je uit balans bent of onder druk staat?

Eigenlijk wil je hier niet eens over nadenken: Je wilt gewoon in elke situatie mindfulness ervaren. Je wilt met volle aandacht je ding doen. In flow zijn. Je wilt plezier beleven aan leuke, spannende, liefdevolle en inspirerende zaken. Je wilt genieten van je werk en leven.

Mindfulness van binnenuit

Een effectieve aanpak is om van binnenuit rustig en ontspannen te worden. Je wilt je aandacht zo sturen dat je uitsluitend versterkende beelden oproept. Je wilt je energie zo sturen dat je jezelf altijd goed voelt. De juiste combinatie van aandacht en fysiologie brengt je direct in een optimale stemming.

Soms wil je mindfulness ervaren en heerlijk ontspannen genieten van alles wat er is. Soms wil je vol in de actie en in een geweldige flow komen. Je bereikt deze stemmingen door heel gericht je aandacht en fysiologie te sturen. Dat kun je gewoon leren!

Mindfulness kun je leren

Als je de reacties van deelnemers aan mijn trainingen leest, dan zie je dat ze bijna allemaal beschrijven dat ze meer in het moment zijn, dat ze zichzelf hebben terug gevonden, dat ze natuurlijk ontspannen zijn, dat ze alle tijd van de wereld hebben, dat ze makkelijker met werkdruk omgaan en dat alles vanzelf lijkt te gaan.

In mijn coaching pakken we de diepere oorzaken aan die je uit het hier en nu trekken. Denk hierbij aan het loslaten van vervelende ervaringen. Het milder maken van perfectionisme, controlegedrag en verantwoordelijkheidsgevoel. Leren omgaan met onzekerheden en tegenslagen.

Hoewel ik het woord ‘mindfulness’ niet zo veel gebruik, gaan al mijn trainingen, coaching en blogs over leven in het moment, vrij zijn, genieten, missie, visie en van binnenuit veranderen. Dit is mijn manier van werken: Eerst je 'rugzakje' leegmaken en dan automatisch terug in het NU komen.

Mindful met NLP

Als jij ook mindfulness wilt ervaren door van binnenuit te veranderen; kijk dan eens naar Lead2Flow: Dit traject is compleet anders dan de standaard mindfulness-trainingen omdat hij gebaseerd is op NLP.

Dat betekent dat je niet alleen leert hoe je mindfulness kunt bereiken, maar ook hoe je in flow komt. NLP gaat immers om het bereiken van resultaten. Je leert hoe je met mindfulness succesvol kunt werken en leven. Je leert hoe je ontspannen bereikt wat je wilt en in flow komt.


Gratis Live Webinar

Live Webinar

Gratis Live Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos