Oplossingsgericht in flow | Verheijden Consult

Oplossingsgericht in flow

Oplossingsgericht in flow

Flow is niet iets wat je ‘even doet’. Flow is het resultaat van de juiste stappen zetten. Een positieve flow ontstaat als je dingen doet waar je goed in bent én waarin je uitgedaagd wordt. Dit is een voortschrijdend en zichzelf versterkend effect. Als je steeds beter wordt en tegelijk steeds nieuwe uitdagingen aangaat, zul je automatisch in flow blijven.

In de kern is het dus een heel positief proces gebaseerd op positieve verwachtingen. Dit is precies waarom het ‘Oplossingsgericht Werken’ je alle handvatten, inzichten en technieken geeft om steeds makkelijker in flow te komen en je doelen te realiseren.

Dit filmpje laat dit heel leuk zien:

 

 

Wat in het filmpje mooi uitgelegd wordt, is dat je geen guru’s hoeft te volgen. Niemand kan jou vertellen hoe JIJ in de flow komt. Wat wél perfect werkt, is alle voorwaarden creëeren om jouw eigen KRACHT te vinden, te ontwikkelen, uit te bouwen en hiermee steeds meer op jóuw unieke wijze in flow te komen.

Mijn aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methodieken en de meest recente bevindingen uit de neuro wetenschap (met name op het gebied van de neuroplasticiteit van je hersenen). De ongekende resultaten die deelnemers boeken, hebben tevens te maken met mijn kwaliteit om alles tot de kern terug te brengen zodat jij het meest zult leren.


Anderen vinden deze artikelen ook interessant

Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos