Overweldigd door de toekomst | Verheijden Consult

Overweldigd door de toekomst

Veel mensen zijn bang voor de toekomst. Maken zich zorgen over hun financiële postitie, de economie en werkeloosheid. Anderen maken zich druk over hun gezondheid en relatie. De onzekerheid overheerst. Het is opmerkelijk dat mensen vaak heel zeker weten dat ze onzeker zijn!!

Hoe is dat voor jou? Weet jij zeker dat je onzeker bent? Weet jij zeker dat je je zorgen moet maken? Bang moet zijn? Jezelf druk maken? Als je antwoord ‘JA’ is, dan zal ik je uitleggen wat je van binnen doet en hoe je dat kunt stoppen. Gewoon NU.

Op het moment dat je jezelf onzeker voelt, maak je van binnen een heel somber toekomstbeeld. Dat beeld staat zo prominent voor je neus dat je niets anders kunt zien. Je bent dus niet bang voor de onzekerheid, maar voor de zekerheid die je ervaart omdat dat sombere toekomstbeeld zo prominent aanwezig is. Dat sombere toekomstbeeld lijkt de onvermijdbare toekomstige werkelijkheid te zijn.

De oplossing is heel simpel. Je hoeft alleen h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos