Overweldigd door de toekomst

Veel mensen zijn bang voor de toekomst. Maken zich zorgen over hun financiële postitie, de economie en werkeloosheid. Anderen maken zich druk over hun gezondheid en relatie. De onzekerheid overheerst. Het is opmerkelijk dat mensen vaak heel zeker weten dat ze onzeker zijn!!

Hoe is dat voor jou? Weet jij zeker dat je onzeker bent? Weet jij zeker dat je je zorgen moet maken? Bang moet zijn? Jezelf druk maken? Als je antwoord ‘JA’ is, dan zal ik je uitleggen wat je van binnen doet en hoe je dat kunt stoppen. Gewoon NU.

Op het moment dat je jezelf onzeker voelt, maak je van binnen een heel somber toekomstbeeld. Dat beeld staat zo prominent voor je neus dat je niets anders kunt zien. Je bent dus niet bang voor de onzekerheid, maar voor de zekerheid die je ervaart omdat dat sombere toekomstbeeld zo prominent aanwezig is. Dat sombere toekomstbeeld lijkt de onvermijdbare toekomstige werkelijkheid te zijn.

De oplossing is heel simpel. Je hoeft alleen h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties (3)

 • anon

  Hallo Jos,

  net wanneer ik bij de oplossing van het probleem kom verdwijnt de tekst, alsof de inkt van de printer op is...
  Nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar de oplossing al kan ik 'm bijna bedenken.

  Groet, Anita

  okt 27, 2014
 • anon

  Ha jos, sluit me aan bij Anita. Ontbreekt stuk tekst. Vrgr kees

  okt 27, 2014
 • anon

  Zou het...? :)

  okt 29, 2014
Jos Verheijden

Jos Verheijden:

"Het is mijn missie mensen te inspireren te werken en leven in vrijheid en overvloed. Effectief leren omgaan met onzekerheden en tegenslagen. Dat doe ik via training, coaching en mijn blog".

Lees meer over Jos

 

Zo krijg je
direct meer energie

De Gouden Vraag E-book

Download gratis jouw E-book