Waarom ben je hier op aarde? | Verheijden Consult

Waarom ben je hier op aarde?

Ricardo Semler

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je hier op aarde bent? Opmerkelijk genoeg ben je niet de enige die zich deze vraag stelt. Ricardo Semler (een top-CEO van een groot, succesvol, internationaal industrieel consortium) stelt zichzelf deze vraag regelmatig. Het essentiële verschil met anderen die zich deze vraag stellen is: Hij dóet er ook echt wat mee.

Ricardo Semler is voor mij het grote voorbeeld als het gaat om het leven van je eigen persoonlijke missie. Hij volgt zijn hart en zijn passie. Hij prevaleert wijsheid boven kennis. Hij haalt het beste in mensen naar boven. Dat doet hij niet alleen in zijn bedrijf, maar ook door het opzetten van een geheel nieuw school-systeem en het bouwen van samenlevingen. In onderstaande TED-talk leer je hem en zijn ideeën beter kennen.

 

In Business Coaching ga je onder andere jóuw persoonlijke missie ontdekken (waarom je hier op aarde bent) en toepassen op alle facetten van je werk en leven. Het zal je persoonlijke effectiviteit een enorme boost geven.


Anderen vinden deze artikelen ook interessant

Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos