Zo haal je jouw bedrijf uit het trauma van de crisis

Zo haal je jezelf en je bedrijf uit de crisis

Uit de krisis

In mijn trainingen en coaching werk ik vooral met managers, ondernemers en professionals die van een burn-out of sociale angst af willen en hun leiderschap willen ontwikkelen. Ze hebben vaak last van hooggevoeligheid. Hooggevoelig zijn heeft zijn voordelen, maar je loopt een groot risico dat je trauma oploopt. Trauma is niets anders dan vastzittende energie. De economische crisis zal dit effect enorm versterken. Je verkrampt. Alles bij elkaar heeft dit grote  invloed op je leiderschapsstijl, je communicatie en je bedrijf. Die raken ook in een kramp.

Hooggevoelig zijn betekent onder andere dat je veel signalen oppikt en die wat heftiger in je lijf voelt. Dat is vaak een hele belasting. Zeker in tijden van crisis. Daarom hebben hooggevoeligen veel baat bij de belangrijkste vaardigheid in het leven; het effectief leren omgaan met onzekerheden en tegenslagen.

Je kunt hooggevoeligheid ook van binnen uit, vanuit het lijf bekijken.

Dat is de specialisatie van Hans Velders. Hans is een zeer ervaren traumatherapeut en gespecialiseerd in hooggevoeligheid en lichaamsgericht traumawerk.

In mijn interview met Hans leggen we de link tussen
trauma in je lijf en trauma in je bedrijf.

In onderstaand interview leer je wat de invloed van jouw hooggevoeligheid en trauma is op je leiderschapsstijl, je communicatie en je business. En vooral ook hoe je jezelf en je bedrijf uit de knoop haalt.

ps. Het principe dat in het interview uitgelegd wordt, geldt ook voor relaties met partners, ouders, kinderen, banen, buren. Feitelijk alles wat in de knoop zit.

 

Wil je uit de kramp komen (voor jezelf of je bedrijf), dan kun je eens kijken naar mijn aanpak van burnout. Dan gaan we eerst rust brengen in je breinen en daarna werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ruimte.


Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos