De wetenschap achter alles is mogelijk | Verheijden Consult

De wetenschap achter alles is mogelijk

Alles is mogelijk

Er worden regelmatig uitspraken gedaan die wel lijken te kloppen, maar die je niet weten-schappelijk kunt onderbouwen. Niet kunt bewijzen. Je kunt wel zeggen dat alles mogelijk is, maar dat kun je nooit aantonen. Dat moet je maar voor waar aannemen. Gelukkig kunnen wetenschappers steeds beter laten zien hoe het in onze hersenen werkt. Veel stellingen binnen NLP zijn hierdoor al wetenschappelijk aangetoond.

In het artikel van vorige week 'Alles is mogelijk' heb je de praktische kant kunnen lezen van het verbinden met het oneindige universele bewustzijn via je intuïtie. Dat je door belemmerende zekerheden los te laten, steeds meer in het hier en nu komt. Steeds meer in verbinding bent met alles, iedereen en de oneindige mogelijkheden.

Dr. Jill Bolte Taylor

Hieronder vind je een presentatie van een hersenwetenschapper die uit eigen ervaring vertelt hoe je deze verbinding maakt. Hoe dit in je hersenen werkt. Hoe je rechter hersenhelft in het nu verbonden is met het universele bewustzijn en hoe je linker hersenhelft bezig is met praktische zaken als taal, verleden en toekomst.

Dr. Jill Bolte Taylor kreeg een hersenbloeding in haar linker hersenhelft. Die werd grotendeels stilgelegd. Hierdoor werd ze zich bewust van hoe haar rechter hersenhelft functioneert. Ze kwam in verbinding met wat we noemen 'alles is mogelijk'. Alles is energie en met elkaar verbonden.

 


Gratis Live Webinar

Live Webinar

Gratis Live Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos