Vind een betere balans tussen werken en leven | Verheijden Consult

Vind een betere balans tussen werken en leven

Balans werken leven

Veel mensen zijn op zoek naar een betere balans tussen werken en leven, tussen werk en privé, denken en voelen, inkomsten en uitgaven, inspanning en ontspanning. Als je een betere balans zoekt dan ga je eigenlijk van uit dat er twee delen zijn. Dat werken en leven twee conflicterende delen zijn. Dat je soms werkt en dat je soms leeft. Dat lijkt me nogal een vreemd idee. Volgens mij zijn het twee samenwerkende delen binnen een natuurlijke dualiteit. In het leven en in de natuur werkt alles altijd feilloos samen in een ultieme wisselwerking.
 


In deze mini-cursus krijg je al concrete handvatten hoe je een betere balans vindt. In mijn continu-programma Lead2Flow ga ik hier veel dieper op in. Je volgt elke twee weken een Interactieve Live Sessie en een volledige online cursus over steeds wisselende onderwerpen op het gebied van leiderschap, assertiviteit, vitaliteit en communicatie. Door regelmatig te herhalen zul je in een flow komen waarin je moeiteloosheid bereikt en je alles voor elkaar krijgt wat je wilt.


Gratis Webinar

Live Webinar

Gratis Webinar


Jos Verheijden:

"Ik wil bijdragen aan het onafhankelijk en vrij maken van ondernemende mensen waardoor ze hun leven weer terug krijgen. Dat doe ik via mijn coaching, webinars, vloggen, bloggen, interviews en documentaires".

Lees meer over Jos