Burnout Coaching in Amsterdam: Terug in je kracht.

Burn-out Coaching is de meest effectieve aanpak om terug in je energie te komen. Je ontwikkelt het besef hoe je beter met omstandigheden omgaat. Je pakt niet alleen de oorzaak van je burn out aan, maar je neemt ook de leiding over je leven terug.


Herken je deze burnout symptomen:

  •  Stress, irritatie en werkdruk groeien je boven het hoofd uit.
  •  Je moet brandjes blussen, terwijl je pro-actief bezig wilt bent.
  •  Je bent een controlefreak en perfectionistisch en dat remt je af.

Herken je deze reacties bij jezelf:

  •  Je probeert de bordjes in de lucht te houden en je raakt uitgeput.
  •  Je raakt gefrustreerd en het overzicht kwijt dat je nu nodig hebt.
  •  Je bent aan het overleven terwijl anderen genieten van het leven.


Je bent ondernemer, directeur, zelfstandige of professional en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt alles zo goed mogelijk doen, maar daarvoor moet je steeds meer je best doen. Dat kost je veel energie en het gaat ten koste van jezelf en je relatie. Je ervaart typische burn-out symptomen.


Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervarings-deskundig

Jos Verheijden

Ik heb zelf een heftige burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheids-problemen gehad en overwonnen. Iedere keer opnieuw moest ik een oplossing vinden. Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn coaching zo effectief en uniek.

Burnout Coaching

Jos Verheijden Amsterdam

Bij de effectieve aanpak van jouw burnout zullen we eerst de onderliggende oorzaken aanpakken. Met name bij het aanpakken van trauma's en emotionele issues is het fijn om in een kleine groep met gelijkgestemden aan jezelf te werken. Veilig en ontspannen.

Online Coaching

Jos Verheijden

Ook al wil je de beste specialist persoonlijk in de ogen kijken; bij burnout is het vaak niet mogelijk om te reizen. Zeker als je paniekaanvallen krijgt van autorijden. Daarom ben ik gespecialiseerd in Online Coaching (in de groep hoef je echt geen details te noemen).

(Zet nu de eerste stap naar jouw burnout coach in Amsterdam)

 

 

Zo pakken we het aan

In Burnout Coaching werk je heel gericht aan de oorzaken van je burnout. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. We kiezen samen waar je aan wilt werken. Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. Meestal combineren we Burnout Coaching met Persoonlijke Kracht.

Lead2Flow Academy

Iedere week op een vast tijdstip volg je een online coaching sessie met enkele andere gelijkgestemden. Vanwege mijn unieke oplossingsgerichte NLP aanpak hoef je echt geen details te delen om grondig aan jezelf te werken (het is echt géén groepstherapie!!). Tegelijk volg je specifieke cursussen om de onderliggende issues los te laten.


Let op: Een echte Burnout Coach is een pure specialist

Verwachting Burn-out Coach

Een burnout wordt meestal veroorzaakt door trauma's, systemische thema's (relatie met je ouders), pesten, angsten en onzekerheden. Allemaal issues uit het verleden. Om écht te herstellen moet je deze oorzaken aanpakken, beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Daarom verwacht je van een burn-out specialist dat hij autoriteit, senioriteit en vakkennis heeft. Maar vooral ook dat hij zeer ervaren is met het veilig en effectief aanpakken van onderliggende trauma's en issues. Verwacht een zakelijke, pragmatische en professionele behandeling.

In Amsterdam en omstreken

Omdat iedere senior coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Dus of je nu in Amsterdam of in een van de randgemeenten woont; je weet me te vinden!

Bij Burnout Coaching combineren we coaching in kleine groepen met gerichte online cursussen die allemaal door mijzelf zijn gemaakt. Soms wil je ergens grondig aan werken, soms is even sparren of een klankbord voldoende. Je hoeft de deur niet uit om grondig te herstellen.