Burnout Coaching in Utrecht: Neem de controle terug.

Burn-out Coaching helpt je heel gericht op het juiste pad naar een gezonder leven. Leer hoe je anders met situaties omgaat en blijf beter in je energie en kracht. Pak de oorzaak van je burn out aan en neem de leiding over je leven terug.


Herken je deze burnout symptomen:

  •  Werkdruk, irritatie en stress groeien sterk en nemen de overhand.
  •  Je bent brandjes aan het blussen, maar je wilt juist pro- actief zijn.
  •  Je bent enorm perfectionistisch en je probeert de controle te houden.

Herken je deze reacties bij jezelf:

  •  Je doet je best om alle bordjes hoog te houden maar het lukt niet meer.
  •  Je raakt steeds vaker het overzicht kwijt terwijl de frustratie groeit.
  •  Je bent bezig met overleven terwijl anderen van het leven genieten.


Je bent directeur of ondernemer en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt het goed doen, maar je merkt dat je steeds meer je best moet doen. Dat kost je veel energie en het gaat ten koste van jezelf en je gezin. Je ervaart typische burn-out symptomen.


Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervarings-deskundig

Jos Verheijden

Ik heb zelf een heftige burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheids-problemen gehad en overwonnen. Iedere keer opnieuw moest ik een oplossing vinden. Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn coaching zo effectief en uniek.

Coaching face-to-face

Jos Verheijden Utrecht

Bij de effectieve aanpak van jouw burnout zullen we eerst de onderliggende oorzaken aanpakken. Met name bij het aanpakken van trauma's en heftige emotionele issues is het fijn om face-to-face te werken. We werken in een veilige en ontspannen setting.

Coaching per telefoon

Jos Verheijden

Ook al wil je de beste specialist persoonlijk in de ogen kijken; bij burnout is het vaak niet mogelijk om te reizen. Zeker als je paniekaanvallen krijgt van autorijden. Daarom ben ik gespecialiseerd in Coaching per Telefoon. We kunnen volledig telefonisch werken.

(Zet nu de eerste stap naar jouw burnout coach in Utrecht)

 

 

Zo pakken we het aan

In Burnout Coaching werk je heel gericht aan de oorzaken van je burnout. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. We kiezen samen waar je aan wilt werken. Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. Meestal combineren we Burnout Coaching met Persoonlijke Kracht.

Burn-out Coaching

Veel van mijn cliënten kiezen voor Coaching per Telefoon (met of zonder beeld). Je kunt volkomen veilig en vertrouwd aan jezelf werken. We kunnen uiteraard ook face-to-face werken. Gemiddeld zijn zo'n 12 uur persoonlijke Burn-out Coaching en het Persoonlijke Kracht programma voldoende om weer helemaal fit te worden en terug in je kracht te komen.


Let op: Een echte Burnout Coach is een pure specialist

Verwachting Burn-out Coach

Een burnout wordt meestal veroorzaakt door trauma's, systemische thema's (relatie met je ouders), pesten, angsten en onzekerheden. Allemaal issues uit het verleden. Om écht te herstellen moet je deze oorzaken aanpakken, beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Daarom verwacht je van een burn-out specialist dat hij autoriteit, senioriteit en vakkennis heeft. Maar vooral ook dat hij zeer ervaren is met het veilig en effectief aanpakken van onderliggende trauma's en issues. Verwacht een zakelijke, pragmatische en professionele behandeling.

In Utrecht en omstreken

Omdat iedere senior coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Dus of je nu in Utrecht of in een van de randgemeenten woont; je weet me te vinden!

Bij Burnout Coaching maken we meestal een mix van face-to-face en telefonische coaching. Soms wil je ergens grondig aan werken, soms is even sparren of een klankbord voldoende. Vrijwel altijd combineer je individuele sessies met het Persoonlijke Kracht programma. Alles op maat voor jou!