Burn-out? Zo word je fit en kom je terug in je kracht

Je wordt geremd door burn-out, overspannenheid, stress of tegenwerking. Maar je bent belangrijk in je organisatie en je wilt het liefst blijven werken. Met mijn persoonlijke aanpak ben je snel fit en energiek. Je leert hoe je met positieve energie en Persoonlijke Kracht alle uitdagingen ontspannen aanpakt. Je kunt weer doen wat je wilt.


Herken je deze burn-out symptomen bij jezelf?

 •  Je moet steeds harder werken, maar er komt steeds minder uit je handen.
 •  Je merkt dat je jezelf niet meer kunt concentreren en afspraken vergeet.
 •  Je hebt steeds vaker paniekaanvallen en je zou jezelf het liefst terugtrekken.

Wat zijn de risico's als je zo doorgaat?

 •  Alles wat je met hard werken hebt opgebouwd, kan je weer ontnomen worden.
 •  Je raakt steeds verder achterop en de resultaten komen onder druk te staan.
 •  Je relatie komt steeds meer onder druk te staan. Je partner trekt dit ook niet.

 

Hoe weet je of je een burn-out hebt? Je hebt allerlei (onduidelijke) klachten en je bent hiermee bij je huisarts of cardioloog geweest. Die hebben je onderzocht en konden lichamelijk niets vinden. In ieder geval heb je niets aan je hart. Gelukkig maar! Meestal wordt dan de diagnose burn-out gesteld en kunnen we aan de slag.


Geen wachttijden of vragenlijstjes, maar direct starten met je herstel.

 

Met mijn aanpak ben je snel weer fit en kun je verder met je carrière en je leven. In veel gevallen kun je zelfs (aangepast) blijven werken. Want ook al ben je nog zo moe; het is slim om de draad weer op te pakken. Alleen moet je het natuurlijk anders aanpakken dan voorheen! Ik help je om de juiste stappen te zetten.

Waarschijnlijk heb je ook gelezen over mensen die jarenlang in een burn-out zijn blijven hangen. Of die al twee of drie keer zijn teruggevallen. Dat komt omdat ze géén, of geen professionele specialistische hulp hebben gekregen! Alleen met de hulp van een specialist zul je écht veranderen. Ik sta voor je klaar!


Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers

We pakken samen de oorzaak van je burnout aan!

 

Je hoeft nu slechts de eerste stap te zetten

De oorzaken van je burn-out liggen in je manier van doen en kunnen best zwaar aanvoelen. Toch ben je met wat slimme aanpassingen snel weer fit. Herken je dit:

 •  Je schuift belangrijke beslissingen steeds verder voor je uit.
 •  Je weet al lang dat je iets moet doen, maar je doet het niet.
 •  Je wilt niet naar je lijf luisteren en je overleeft op wilskracht.

We gaan het samen grondig aanpakken

De eerste stap die je bij mij gaat zetten is dat je jouw energie-vretende patronen doorbreekt en je weer voor jezelf en je gezondheid kiest. Dit ga je doen:

 •  Je gaat beslissingen nemen die je direct meer energie geven.
 •  Je gaat oude patronen herkennen en definitief doorbreken.
 •  Je gaat weer naar je lijf luisteren en de juiste keuzes maken.

Herstel van je burn-out op jóuw manier, tijd en tempo

Ik snap dat het herstellen van je burn-out nu je hoogste prioriteit heeft. Dat is dus het eerste wat we gaan doen. Maar als je ook fit en veerkrachtig wilt blijven, dan zul je echt moeten veranderen. Van binnenuit doorgroeien naar wie je wérkelijk bent. In je kracht komen.

Je gaat bij mij je ware kracht ontdekken en inzetten. Daarom combineer je over een langere periode diverse werkvormen, zodat je op alle lagen aan jezelf werkt. Je wordt wie je van nature bent. Je staat helder, overtuigend en krachtig in je leven. Dat wil jij toch ook!

(Let op: je hoeft nú slechts de eerste stap te zetten)


De beste aanpak van een burn-out:

 
 

Zo zul je snel fit worden én blijven:

Jouw burnout traject is een multi-disciplinaire aanpak om niet alleen snel fit te worden, maar om ook écht door te groeien naar de beste versie van jezelf.

Burnout Coaching

Jos Verheijden

Je start met zo'n 10 uur Individuele Burnout Coaching waarbij we heel gericht aan jóuw specifieke thema's en situatie werken. Dankzij mijn jarenlange ervaring met de aanpak van burn-out, weet ik precies de vinger op de zere plek te leggen en zal ik je heel snel en gericht terug in je kracht helpen. Dat kan face-to-face en telefonisch.
Lees meer over Burnout Coaching...

Persoonlijke Kracht

Professionele Online Trainingen

Ondanks je lage energie is het verstandig om al direct aan jezelf te gaan werken. Je wilt immers weer fit worden. Dankzij mijn professionele programma 'Persoonlijke Kracht' kun je dat in je eigen tijd en tempo doen. Je volgt Kracht Sessies en burnout-cursussen op het moment dat je tijd en energie hebt. Gewoon vanuit je eigen huis.
Lees meer over Persoonlijke Kracht...

Multi-disciplinair

Lead2Flow

Een burn-out is een lichamelijke uitputting met een psychische oorzaak. Daarom werken we zowel lichamelijk, psychisch als spiritueel aan je herstel. Ik werk in een totaal-aanpak met diverse ervaren specialisten op het gebied van beweging, ontspanning, voeding, supplementen, healing, osteopathie en orthomoleculaire geneeskunde.
Lees meer over mijn methodieken...


Dit zeggen deelnemers over de aanpak van Jos Verheijden

 
 

Veel mensen gingen je al voor. Onder andere van deze bedrijven:

 


Actieve burnout-aanpak

Natuurlijk ben je uitgeput, maar bij burnout heeft het geen nut om lang te blijven rusten. Je zult, onder professionele begeleiding, actief aan je herstel moeten werken.

Dat je hard kunt werken en een doorzetter bent heb je al bewezen. Nu gaat het er om dat je, op de juiste manier, al je energie steekt in je herstel.

Sfeerimpressie van de training

Opbouw burnout-traject:

Mijn gehele aanpak is er op gericht dat je snel terug in je kracht en energie komt. Normaal zijn tien uur Burnout Coaching en het programma Persoonlijke Kracht voldoende om weer fit te zijn.

Het traject duurt een half jaar en is gericht op: 1. snel herstel en 2. verankering van het geleerde zodat je niet meer in je oude patronen zult terugvallen.

De opbouw van een traject is als volgt:

 •  Telefonische intake waarin we al meteen aan de slag gaan en je adviezen krijgt.
 •  Tien uur persoonlijke Burnout Coaching (start binnen één week).
 •  Persoonlijke Kracht en diverse specifieke burnout cursussen.
 •  Twee-wekelijkse Kracht Sessies (ondersteund met online lessen).
 •  Persoonlijkheidstest, waardenrangschikkingen, missiebepaling.
 •  Diverse (geleide) ontspanningsoefeningen en meditaties.

De investering voor jouw burnout traject van een half jaar bedraagt slechts €2699 (excl 21% BTW) inclusief alle materialen.


Onderzoek nu eerst wat je valkuilen en energie-lekken zijn:

 

De oorzaak van je burnout

Je krijgt geen burnout van je werk, de situatie of andere mensen. Maar je hebt deze factoren wél nodig om jouw valkuilen en energie-lekken te activeren. Het is dus essentieel dat je deze helder hebt en dat je er iets mee doet.

Jouw specifieke valkuilen

Je energie-lekken zitten zowel in heftige ervaringen uit het verleden, als in je persoonlijkheid. Het aanpakken van oude ervaringen doen we in de coaching. De valkuilen in je persoonlijkheid kun je eenvoudig online testen.

Wil je weten wie je bent?

In 10 minuten heb je helder hoe je in elkaar steekt! Op mijn website vind je mijn gratis persoonlijkheidstest. Na het invullen ontvang je direct een uitgebreide professionele beschrijving van je sterke punten en valkuilen. Gewoon doen!

 

Ik wil mijn energie-lekken onderzoeken

Het is professioneel, veilig en vertrouwd.