Burnout? Zo word je fit én kom je terug in je kracht 

Mijn burnout aanpak past bij jou als je belangrijk bent in je organisatie, maar geremd wordt door burnout, overspannenheid, onzekerheden, leiderschaps- en communicatieproblemen.


Herken je deze burnout symptomen bij jezelf?

 •  Je moet steeds harder werken, maar er komt steeds minder uit je handen.
 •  Je merkt dat je jezelf niet meer kunt concentreren en afspraken vergeet.
 •  Je hebt steeds vaker paniekaanvallen en je zou jezelf het liefst terugtrekken.

Besef je wat het risico is als je zo doorgaat?

 •  Alles wat je met hard werken hebt opgebouwd, kan je weer ontnomen worden.
 •  Je raakt steeds verder achterop en de resultaten komen onder druk te staan.
 •  Je relatie komt steeds meer onder druk te staan. Je partner trekt dit ook niet.

 

Hoe weet je eigenlijk of je burnout bent? Je herkent bovenstaande symptomen, je hebt allerlei vage (hart-)klachten en je bent hiermee bij je huisarts of cardioloog geweest. Die hebben van alles onderzocht en konden lichamelijk niets vinden. Dan is de conclusie: Burnout! Ik ga er van uit dat je het medisch traject al volgt of afgerond hebt en dat je lichamelijke oorzaken uitgesloten hebt. Dan kunnen we nu actief aan het herstel van je burnout werken.


Herstel van je burnout en kom terug in je kracht.

Met mijn aanpak ben je snel weer fit en kun je verder met je carrière en je leven. In veel gevallen kun je zelfs (aangepast) blijven werken. Want ook al ben je nog zo moe; het is slim om de draad weer op te pakken. Alleen moet je het natuurlijk anders aanpakken dan voorheen! Ik help je om de juiste stappen te zetten.

Waarschijnlijk heb je ook gelezen over mensen die jarenlang in een burnout zijn blijven hangen. Of die al twee of drie keer zijn teruggevallen. Dat komt omdat ze géén, of geen professionele specialistische hulp hebben gekregen! Alleen met de hulp van een specialist zul je écht veranderen. Ik sta voor je klaar!De oorzaak van je burnout pakken we direct aan!

 

Je hoeft alleen zélf te veranderen

De oorzaken van je burnout liggen altijd in je eigen persoonlijkheid en in je eigen manier van doen. Je hoeft uitsluitend zélf te veranderen. Herken je dit:

 •  Je schuift belangrijke beslissingen steeds verder voor je uit.
 •  Je weet al lang dat je iets moet doen, maar je doet het niet.
 •  Je wilt niet naar je lijf luisteren en je overleeft op wilskracht.

We gaan het samen aanpakken

De eerste stap die je bij mij gaat zetten is dat je jouw energie-vretende patronen doorbreekt en je weer voor jezelf en je gezondheid kiest. Hoe klinkt dit:

 •  Je gaat beslissingen nemen die je direct meer energie geven.
 •  Je gaat oude patronen herkennen en definitief doorbreken.
 •  Je gaat weer naar je lijf luisteren en de juiste keuzes maken.

Met mijn burnout-aanpak werk je in drie stappen aan je herstel:

 

Stap 1 om te herstellen van je burnout:
Je acute problemen pak je direct met je coach aan


Stap 2 als je al weer redelijk hersteld en fit bent:
Ontwikkel je persoonlijke kracht en zelf-leiderschap


Stap 3 ná herstel van je burnout:
Veranker alles wat je geleerd hebt en verhoog je veerkracht


Dit zeggen deelnemers over de aanpak van Jos Verheijden

 • Ik voel me sterker dan ooit (Mia)
 • Ik ga meer uit van mijn eigen kracht (Pieter)
 • Ik voel dat ik mijn vrijheid terug heb (Mariska)
 • Ik kan weer bij mijn positieve gevoel komen (Katja)
 • Ik pas elke dag toe wat ik geleerd heb (Tim)
 • Ik neem nu meer mijn eigen ruimte in (Jan)
 • Ik kan mijn eigen leven weer inrichten (Katja)
 • De zon schijnt weer in mijn hoofd (Mia)
 • Ik kan meer in het hier en nu leven (Hans)
 • Ik ben écht bij mezelf gekomen (Richard)
 • Ik kan bereiken wat ik zelf wil (Willem-Jan)
 • Ik heb mijn leven weer in eigen hand (Pieter)

Ik sta voor je klaar om je van je burnout af te helpen

 

Mijn naam is Jos Verheijden

Door mijn unieke werkwijze laat je heel snel de onderliggende thema’s van je burnout los. Denk hierbij aan trauma’s, angsten, onzekerheden, overtuigingen en energie-vretende patronen. Tegelijk werk je aan je energie en bouw je nieuwe effectievere patronen op. Je verlegt je focus van oorzaken naar oplossingen.

Kijk verder dan je burnout

In principe zet je jouw groeistappen tijdens de coaching en training. Tegelijk leer je hoe je zelfstandig verder oefent om actief in het NU te blijven. Het resultaat is dat je weer terug in flow komt, je doelen realiseert, energie gevende patronen ontwikkelt, vrij bent om te doen wat je wilt en effectiever communiceert.

De aanpak van je burnout

Het enige moment dat je kunt veranderen is NU. Daarom werken we in coaching en training bijna uitsluitend in het NU. Dus geen gewroet in het verleden, geen oude koeien uit de sloot halen en geen gepsychologiseer. Gewoon heel praktisch in ‘het hier en nu’ je issues aanpakken. Bedenk eens wat dit voor jou zal betekenen.

 

Mijn persoonlijke aanpak

Het is mijn kracht om complexe problemen heel helder en luchtig te maken en tot de kern terug te brengen. Vanuit de kern kom je snel tot resultaat. Ik houd niet van theoretische verhalen. Ik werk heel praktisch, pragmatisch, resultaat-, oplossings- en mensgericht. Dit is mijn kracht en hier waarderen mijn cliënten me om.

Mijn professionele achtergrond

Ik heb zelf vele trainingen en opleidingen gevolgd en blijf me constant bijscholen in het vak van coaching. Mijn unieke werkwijze is mede gevormd door de Amerikaanse NLP mastertrainer John Overdurf. Hij is wereldwijd de allerbeste op het gebied van conversationele (telefonische) hypnotische NLP technieken.

Mijn persoonlijke achtergrond

Ik ben gecertificeerd NLP coach en ben in mijn werk en leven regelmatig zélf vastgelopen. Heb sociale angsten, burnout en hartoperaties gehad. Maar ik heb ook dingen voor elkaar gekregen die ik vooraf nooit voor mogelijk had gehouden. Ik heb leren genieten van alles wat zich aandient. Lekker actief in het hier en nu en in flow blijven.


Veel mensen gingen je al voor. Onder andere van deze bedrijven:

 


Actieve burnout-aanpak

Natuurlijk ben je uitgeput, maar bij burnout heeft het geen nut om lang te blijven rusten. Je zult, onder professionele begeleiding, actief aan je herstel moeten werken. Dat je hard kunt werken en een doorzetter bent heb je al bewezen. Nu gaat het er om dat je, op de juiste manier, al je energie steekt in je herstel.

Sfeerimpressie van de training

Opbouw burnout-traject:

Mijn gehele aanpak is er op gericht dat je snel weer terug in je kracht en energie komt. Vaak zijn zo'n zes tot tien uur Personal Coaching al voldoende om weer redelijk fit te zijn (anders boek je extra sessies bij). Daarna ga je in de groepstraining 'Zelf-Leiderschap' of de onlinetraining 'Persoonlijke Kracht Online' aan je persoonlijke ontwikkeling werken, zodat je niet meer in je oude patronen zult terugvallen. Je komt er altijd sterker uit!

Het einddoel is dat je veel vaker in flow bent en ontspannen energiek van werken en leven kunt genieten. De opbouw van een traject is als volgt:

 •  Telefonische intake waarin we al meteen aan de slag gaan en je adviezen krijgt.
 •  Zes tot tien uur individuele Personal Coaching (start binnen één week).
 •  Werkboek met concrete oefeningen en stappenplan.
 •  Groepstraining Zelf-Leiderschap of onlinetraining Persoonlijke Kracht Online.
 •  Persoonlijkheidstest, waardenrangschikkingen, missiebepaling.
 •  Diverse (geleide) ontspanningsoefeningen en meditaties.
 •  Re-integratie begeleiding (indien nodig en gewenst).
 •  Het vier maanden durende online follow-up traject 'Verdiepen in Flow'.

Wil je direct aan de slag met het herstel van je burnout ?

 

Past mijn aanpak bij jou?

Zoals je al begrepen hebt past mijn aanpak niet bij iedereen. Ik werk vooral met professionals en managers die van aanpakken houden. Ondernemende mensen die geen tijd en zin hebben om een paar maanden thuis te zitten. Mensen die snappen dat ze veel te ver zijn gegaan en nu snel beter willen worden. Ben jij zo iemand?

Hoe heftig is je burnout?

Het is niet alleen de vermoeidheid, de onzekerheid en het ellendige gevoel dat je parten speelt. Je presteert ook slecht in je werk. Je relatie heeft er onder te lijden. Je hebt geen energie meer voor je vrienden en leuke dingen. Je trekt het gewoon niet meer. Maar hoe zwaar het ook is: Je komt sterker uit je burnout dan je nu voor mogelijk houdt.

Is dit haalbaar voor je?

Gemiddeld omvat een burnout traject zo'n zes tot tien uur coaching, de training Zelf-Leiderschap en Verdiepen in Flow. Totaal zo'n €4500 (exclusief 21% BTW). Dit lijkt een heel bedrag maar normaal betaalt je werkgever de kosten (die aftrekbaar zijn). Als je een paar weken eerder fit bent, zijn de kosten al terug verdiend. Je komt sterker terug.

Actie: Bij een burnout-traject met de training Zelf-Leiderschap krijg je 'Verdiepen in Flow' t.w.v. €356 nu gratis.

Als mijn persoonlijke aanpak je aanspreekt dan is het slim om even contact op te nemen. In een telefoongesprek van zo'n 20 minuten hebben we beiden helder of het klikt en kan ik inschatten wat de beste aanpak is. Meestal starten we daarna binnen een week met twee uur Personal Coaching. Daarna beslis je of en hoe je verder gaat. Ik probeer zo open en helder mogelijk te zijn en alle risico's tot nul te reduceren. De telefonische intake verplicht je tot niets, maar kan je veel opleveren.

 

Neem contact op voor een gratis intake


Check hoe je een burnout kon krijgen en hoe je snel herstelt.

 

Gratis Persoonlijkheidstest

Waar je mee kunt beginnen is mijn gratis persoonlijkheidstest doen. Die gebruik ik in mijn trainingen en coaching. Hiermee krijg je zowel een goed beeld van wie je bent, als ook van mijn professionele aanpak. De oorzaak van je burnout ligt in je persoonlijkheid. Als je helder hebt wie je bent, weet je ook wat je kunt doen om fit te worden.

Gratis rapport en brochures

Je ontvangt naast een uitgebreide professionele persoonlijkheids-beschrijving tevens de brochures van mijn trainingen, mijn burnout trajecten en een uitgebreid rapport over de beste aanpak van je burnout. Je wordt automatisch en gratis aangemeld voor mijn blogs over burnout. Voel je vrij om de gratis test te doen.

Check alles heel grondig

Mogelijk vind je het prettig om eerst te verkennen hoe ik te werk ga en wat je allemaal van me mag verwachten. Lees daarom mijn blogs over burnout. Bekijk de ervaringen op de onafhankelijke vergelijkings-website van Springest. Lees op LinkedIn de positieve aanbevelingen van oud-deelnemers. Check gewoon alles.

 

Doe de gratis persoonlijkheidstest