Burnout? Zo word je fit en kom je terug in je kracht

Je wordt geremd door burnout, overspannenheid, stress of tegenwerking. Maar je bent belangrijk in je organisatie en je wilt het liefst blijven werken. Met mijn persoonlijke aanpak ben je snel fit en energiek. Je leert hoe je krachtig en met positieve energie alle uitdagingen ontspannen aanpakt. Je kunt de hele wereld weer aan.


Herken je deze burnout symptomen bij jezelf?

 •  Je moet steeds harder werken, maar er komt steeds minder uit je handen.
 •  Je merkt dat je jezelf niet meer kunt concentreren en afspraken vergeet.
 •  Je hebt steeds vaker paniekaanvallen en je zou jezelf het liefst terugtrekken.

Wat zijn de risico's als je zo doorgaat?

 •  Alles wat je met hard werken hebt opgebouwd, kan je weer ontnomen worden.
 •  Je raakt steeds verder achterop en de resultaten komen onder druk te staan.
 •  Je relatie komt steeds meer onder druk te staan. Je partner trekt dit ook niet.

 

Hoe weet je of je burnout bent? Je hebt allerlei (onduidelijke) klachten en je bent hiermee bij je huisarts of cardioloog geweest. Die hebben je onderzocht en konden lichamelijk niets vinden. In ieder geval heb je niets aan je hart. Gelukkig maar! Meestal wordt dan de diagnose burnout gesteld en zit je hier bij mij op de juiste plek.


Geen wachttijden of vragenlijstjes, maar direct starten met je herstel.

 

Met mijn aanpak ben je snel weer fit en kun je verder met je carrière en je leven. In veel gevallen kun je zelfs (aangepast) blijven werken. Want ook al ben je nog zo moe; het is slim om de draad weer op te pakken. Alleen moet je het natuurlijk anders aanpakken dan voorheen! Ik help je om de juiste stappen te zetten.

Waarschijnlijk heb je ook gelezen over mensen die jarenlang in een burnout zijn blijven hangen. Of die al twee of drie keer zijn teruggevallen. Dat komt omdat ze géén, of geen professionele specialistische hulp hebben gekregen! Alleen met de hulp van een specialist zul je écht veranderen. Ik sta voor je klaar!


Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest

We pakken samen de oorzaak van je burnout aan!

 

Je hoeft nu slechts de eerste stap te zetten

De oorzaken van je burnout liggen in je eigen manier van doen en zijn prima te veranderen. Met wat slimme aanpassingen ben je snel weer fit. Herken je dit bij jezelf:

 •  Je schuift belangrijke beslissingen steeds verder voor je uit.
 •  Je weet al lang dat je iets moet doen, maar je doet het niet.
 •  Je wilt niet naar je lijf luisteren en je overleeft op wilskracht.

We gaan het samen grondig aanpakken

De eerste stap die je bij mij gaat zetten is dat je jouw energie-vretende patronen doorbreekt en je weer voor jezelf en je gezondheid kiest. Dit ga je veranderen:

 •  Je gaat beslissingen nemen die je direct meer energie geven.
 •  Je gaat oude patronen herkennen en definitief doorbreken.
 •  Je gaat weer naar je lijf luisteren en de juiste keuzes maken.

Wil je van je burnout herstellen én energiek de draad weer oppakken?

Ik snap dat het herstellen van je burnout nu je hoogste prioriteit heeft. Dat is dus het eerste wat we gaan doen. Maar als je ook fit en veerkrachtig wilt blijven, dan zul je echt moeten veranderen. Van binnenuit transformeren naar wie je wérkelijk bent. In je kracht komen.

Je gaat bij mij je ware kracht ontdekken en gebruiken. Daarom combineer je over een langere periode diverse werkvormen, zodat je op alle lagen aan jezelf werkt. Je wordt weer wie je werkelijk bent. Je staat helder, overtuigend en krachtig in je leven. Dat wil jij toch ook!

(Let op: je hoeft nú slechts de eerste stap te zetten)


Dit is de beste aanpak van een burnout:

 
 

Zo zul je snel fit worden én blijven:

Jouw burnout traject omvat onderstaande ingrediënten om niet alleen snel fit te worden, maar om ook écht te transformeren naar de beste versie van jezelf.


Dit zeggen deelnemers over de aanpak van Jos Verheijden

 
 

Veel mensen gingen je al voor. Onder andere van deze bedrijven:

 


Actieve burnout-aanpak

Natuurlijk ben je uitgeput, maar bij burnout heeft het geen nut om lang te blijven rusten. Je zult, onder professionele begeleiding, actief aan je herstel moeten werken. Dat je hard kunt werken en een doorzetter bent heb je al bewezen. Nu gaat het er om dat je, op de juiste manier, al je energie steekt in je herstel.

Sfeerimpressie van de training

Opbouw burnout-traject:

Mijn gehele aanpak is er op gericht dat je snel weer terug in je kracht en energie komt. Normaal zijn tien uur 'Individuele Personal Coaching' voldoende om weer redelijk fit te zijn. Tegelijk met de coaching start je met de onlinetrainingen 'Persoonlijke Kracht Online' en 'Quantum Coherentie Training' om een stevige basis te ontwikkelen. In het continu programma 'Lead2Flow' ga je aan je persoonlijke ontwikkeling werken, zodat je niet meer in je oude patronen zult terugvallen.

De opbouw van een traject is als volgt:

 •  Telefonische intake waarin we al meteen aan de slag gaan en je adviezen krijgt.
 •  Tien uur individuele Personal Coaching (start binnen één week).
 •  De online trainingen Persoonlijke Kracht Online en Quantum Coherentie Training.
 •  Twee-wekelijkse Lead2Flow Online Live Sessies (ondersteund met online lessen).
 •  Persoonlijkheidstest, waardenrangschikkingen, missiebepaling.
 •  Diverse (geleide) ontspanningsoefeningen en meditaties.

De kosten voor jouw totale halfjaar burnout transformatie traject bedragen slechts €2699 (excl 21% BTW) inclusief alle materialen en arrangementskosten.


Onderzoek nu eerst wat je valkuilen en energie-lekken zijn:

 

De oorzaak van je burnout

Je krijgt geen burnout van je werk, de situatie of andere mensen. Maar je hebt deze factoren wél nodig om jouw valkuilen en energie-lekken te activeren. Het is dus essentieel dat je deze helder hebt en dat je er iets mee doet.

Jouw specifieke valkuilen

Je energie-lekken zitten zowel in heftige ervaringen uit het verleden, als in je persoonlijkheid. Het aanpakken van oude ervaringen doen we in de coaching. De valkuilen in je persoonlijkheid kun je eenvoudig online testen.

Wil je weten wie je bent?

In 10 minuten heb je helder hoe je in elkaar steekt! Op mijn website vind je mijn gratis persoonlijkheidstest. Na het invullen ontvang je direct een uitgebreide professionele beschrijving van je sterke punten en valkuilen. Gewoon doen!

 

Ik wil mijn energie-lekken onderzoeken

Het is professioneel, veilig en vertrouwd.