Burnout? Zo word je fit én kom je terug in je kracht 

Mijn burnout aanpak past bij jou als je belangrijk bent in je organisatie, maar geremd wordt door burnout, overspannenheid, onzekerheden, leiderschaps- en communicatieproblemen.


Herken je deze burnout symptomen bij jezelf?

 •  Je moet steeds harder werken, maar er komt steeds minder uit je handen.
 •  Je merkt dat je jezelf niet meer kunt concentreren en afspraken vergeet.
 •  Je hebt steeds vaker paniekaanvallen en je zou jezelf het liefst terugtrekken.

Wat zijn de risico's als je zo doorgaat?

 •  Alles wat je met hard werken hebt opgebouwd, kan je weer ontnomen worden.
 •  Je raakt steeds verder achterop en de resultaten komen onder druk te staan.
 •  Je relatie komt steeds meer onder druk te staan. Je partner trekt dit ook niet.

 

Hoe weet je of je burnout bent? Je hebt allerlei (onduidelijke) klachten en je bent hiermee bij je huisarts of cardioloog geweest. Die hebben je onderzocht en konden lichamelijk niets vinden. In ieder geval heb je niets aan je hart. Gelukkig maar! Meestal wordt dan de diagnose burnout gesteld en zit je hier bij mij op de juiste plek.


Herstel van je burnout en kom terug in je kracht.

 

Met mijn aanpak ben je snel weer fit en kun je verder met je carrière en je leven. In veel gevallen kun je zelfs (aangepast) blijven werken. Want ook al ben je nog zo moe; het is slim om de draad weer op te pakken. Alleen moet je het natuurlijk anders aanpakken dan voorheen! Ik help je om de juiste stappen te zetten.

Waarschijnlijk heb je ook gelezen over mensen die jarenlang in een burnout zijn blijven hangen. Of die al twee of drie keer zijn teruggevallen. Dat komt omdat ze géén, of geen professionele specialistische hulp hebben gekregen! Alleen met de hulp van een specialist zul je écht veranderen. Ik sta voor je klaar!We pakken samen de oorzaak van je burnout aan!

 

Je hoeft slechts de eerste stap te zetten

De oorzaken van je burnout liggen in je eigen manier van doen en zijn prima aan te pakken. Met wat slimme aanpassingen ben je snel weer fit. Herken je dit:

 •  Je schuift belangrijke beslissingen steeds verder voor je uit.
 •  Je weet al lang dat je iets moet doen, maar je doet het niet.
 •  Je wilt niet naar je lijf luisteren en je overleeft op wilskracht.

We gaan het samen grondig aanpakken

De eerste stap die je bij mij gaat zetten is dat je jouw energie-vretende patronen doorbreekt en je weer voor jezelf en je gezondheid kiest. Hoe klinkt dit:

 •  Je gaat beslissingen nemen die je direct meer energie geven.
 •  Je gaat oude patronen herkennen en definitief doorbreken.
 •  Je gaat weer naar je lijf luisteren en de juiste keuzes maken.

Met mijn burnout-aanpak werk je in twee stappen aan je herstel

(maar je hoeft nú slechts de eerste stap te zetten)

 

Stap 1 om te herstellen van je burnout:
Je acute problemen pak je direct met je coach aan


Stap 2 als je al weer redelijk hersteld en fit bent:
Ontwikkel je persoonlijke kracht en zelf-leiderschap


Dit zeggen deelnemers over de aanpak van Jos Verheijden

 
 

Veel mensen gingen je al voor. Onder andere van deze bedrijven:

 


Actieve burnout-aanpak

Natuurlijk ben je uitgeput, maar bij burnout heeft het geen nut om lang te blijven rusten. Je zult, onder professionele begeleiding, actief aan je herstel moeten werken. Dat je hard kunt werken en een doorzetter bent heb je al bewezen. Nu gaat het er om dat je, op de juiste manier, al je energie steekt in je herstel.

Sfeerimpressie van de training

Opbouw burnout-traject:

Mijn gehele aanpak is er op gericht dat je snel weer terug in je kracht en energie komt. Vaak zijn zo'n zes tot tien uur Personal Coaching al voldoende om weer redelijk fit te zijn (anders boek je extra sessies bij). Daarna ga je in de groepstraining 'Zelf-Leiderschap' of de onlinetraining 'Persoonlijke Kracht Online' aan je persoonlijke ontwikkeling werken, zodat je niet meer in je oude patronen zult terugvallen. Je komt er altijd sterker uit!

Het einddoel is dat je veel vaker in flow bent en ontspannen energiek van werken en leven kunt genieten. De opbouw van een traject is als volgt:

 •  Telefonische intake waarin we al meteen aan de slag gaan en je adviezen krijgt.
 •  Zes tot tien uur individuele Personal Coaching (start binnen één week).
 •  Werkboek met concrete oefeningen en stappenplan.
 •  Groepstraining Zelf-Leiderschap of onlinetraining Persoonlijke Kracht Online.
 •  Persoonlijkheidstest, waardenrangschikkingen, missiebepaling.
 •  Diverse (geleide) ontspanningsoefeningen en meditaties.
 •  Re-integratie begeleiding (indien nodig en gewenst).
 •  Het vier maanden durende online follow-up traject 'Verdiepen in Flow'.

Wil je direct aan de slag met het herstel van je burnout ?

 

Past mijn aanpak bij jou?

Zoals je al begrepen hebt past mijn aanpak niet bij iedereen. Ik werk vooral met professionals en managers die van aanpakken houden. Ondernemende mensen die geen tijd en zin hebben om een paar maanden thuis te zitten. Mensen die snappen dat ze veel te ver zijn gegaan en nu snel beter willen worden. Ben jij zo iemand?

Hoe is het na je burnout?

Je overwint zowel de vermoeidheid, de onzekerheid als het ellendige gevoel dat je parten speelt. Je presteert beter in je werk. Je relatie bloeit weer op. Je hebt weer tijd en energie voor je vrienden en de leuke dingen in het leven. Het gaat allemaal veel makkelijker. Met mijn hulp kom je sterker uit je burnout dan je nu nog voor mogelijk houdt.

Is dit haalbaar voor je?

Gemiddeld omvat een burnout traject zo'n zes tot tien uur coaching, de training Zelf-Leiderschap en Verdiepen in Flow. Totaal zo'n €4500 (exclusief 21% BTW). Dit lijkt een heel bedrag maar normaal betaalt je werkgever de kosten (die aftrekbaar zijn). Als je een paar weken eerder fit bent, zijn de kosten al terug verdiend. Je komt sterker terug.


Als mijn persoonlijke aanpak je aanspreekt dan is het slim om even contact op te nemen. In een telefoongesprek van zo'n 20 minuten hebben we beiden helder of het klikt en kan ik je aangeven wat de beste aanpak is. Meestal starten we daarna binnen een week met twee uur Personal Coaching. Daarna beslis je of en hoe je verder gaat.

 

Neem contact op voor een gratis intake

De intake is gratis en kan je veel helderheid geven.


Check hoe je een burnout kon krijgen en hoe je weer fit wordt

 

De oorzaak van je burnout

Als je helder hebt wie je bent, weet je ook waar je op moet letten om weer fit te worden. Om inzicht te krijgen in de oorzaken van je burnout kun je mijn gratis persoonlijkheidstest doen. Hiermee krijg je een goed beeld van wie je bent en hoe je met situaties omgaat.

Beste aanpak van burnout

Je ontvangt naast een uitgebreide professionele persoonlijkheids-beschrijving van vier pagina's tevens een rapport over de beste aanpak van een burnout. Via mijn blogs over burnout en persoonlijke ontwikkeling blijf je steeds meer over jezelf en je burnout ontdekken.

 

Doe de gratis persoonlijkheidstest

Het is professioneel, veilig en vertrouwd.