Met Burnout Coaching krijg je direct de controle terug.

In Burn-out Coaching leer je anders met situaties om te gaan en zul je snel rust, tijd en ruimte ervaren. Je pakt de oorzaak van je burn-out aan en je neemt de leiding over je leven terug.


Herken je deze burn-out symptomen:

  •  Werkdruk, stress en irritatie groeien en je kunt er geen afstand van nemen.
  •  Je bent meer brandjes aan het blussen, dan dat je pro-actief stappen zet.
  •  Het schiet niet op omdat je te perfectionistisch en een controlefreak bent.

Herken je deze reacties bij jezelf:

  •  Je bent uitgeput maar je probeert met kracht alle bordjes hoog te houden.
  •  Je voelt je vaak gefrustreerd en je raakt de controle en het overzicht kwijt.
  •  Je ziet hoe anderen zich ontplooien terwijl jij aan het overleven bent.


Je bent ondernemer, manager, zelfstandige of professional met een hoog verantwoordelijkheids-gevoel. Je wilt het goed doen, maar je merkt dat je steeds meer je best moet doen. Dat kost je veel energie en het gaat ten koste van jezelf. Je ervaart typische burn-out symptomen. Je mag niet uitvallen want dan stort alles in elkaar waar je al die tijd zo hard voor gewerkt hebt.


Ben je klaar om meer te bereiken in minder tijd?

 
 

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervarings-deskundige coach

Jos Verheijden

Ik heb zelf een heftige burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheids-problemen gehad en overwonnen. Iedere keer opnieuw moest ik een oplossing vinden. Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn coaching zo effectief en uniek.

Professionele senior coach

Jos Verheijden

Bij de effectieve aanpak van jouw burnout zullen we eerst de onderliggende oorzaken aanpakken. Met name bij het aanpakken van pittige issues is het fijn om te kunnen kiezen tussen individuele coaching en in een kleine groep met gelijkgestemden aan jezelf werken. Veilig en ontspannen.

Altijd en overal bereikbaar

Jos Verheijden

Ook al wil je de beste specialist persoonlijk in de ogen kijken; bij burnout is het vaak niet mogelijk om te reizen. Zeker als je paniekaanvallen krijgt van autorijden. Daarom ben ik gespecialiseerd in Telefonische Coaching. Dat kan met of zonder beeld en/of in een kleine groep.


Zo pakken we het aan

In Burnout Coaching werk je heel gericht aan de oorzaken van je burnout. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. We kiezen samen waar je aan wilt werken. Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. Burnout Coaching combineer je met de Lead2Flow Academy.

Training-Coaching 3.0

Het rendement van coaching wordt enorm verhoogd als je een combinatie maakt van professionele cursussen, live oefensessies en individuele coaching. De live groepsessies in de Lead2Flow Academy zijn op vaste tijden. De cursussen volg je als je tijd, energie en zin hebt. De individuele sessies plan je in overleg met je coach in.

 


Een Burn-out Coach is een pure specialist

Verwachting Burn-out Coach

Een burn-out wordt meestal veroorzaakt door trauma's, systemische thema's (relatie met je ouders), pesten, angsten en onzekerheden. Allemaal issues uit het verleden. Om écht te herstellen moet je deze oorzaken aanpakken, beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Daarom verwacht je van een burn-out specialist dat hij autoriteit, senioriteit en vakkennis heeft. Maar vooral ook dat hij zeer ervaren is met het veilig en effectief aanpakken van onderliggende trauma's en issues. Verwacht een zakelijke, pragmatische en professionele coach.

In heel Nederland en België

Omdat iedere coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland, België en daarbuiten. Dus of je nu uit de regio Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt of in het buitenland woont; je weet me te vinden!

De kosten voor professionele Burnout Coaching bedragen €1161 per zes uur excl. 21% btw. Je kunt meestal binnen een week starten en je hoeft de deur niet meer uit om grondig en structureel aan jezelf te werken (de coaching is telefonisch met of zonder beeld).