Met Burnout Coaching krijg je de controle terug.

In Burn-out Coaching leer je anders met situaties om te gaan en zul je snel rust, tijd en ruimte ervaren. Je pakt de oorzaak van je burn-out aan en je neemt de leiding over je leven terug.


Herken je deze burn-out symptomen:

  •  Werkdruk, stress en irritatie groeien en je kunt er geen afstand van nemen.
  •  Je bent meer brandjes aan het blussen, dan dat je pro-actief stappen zet.
  •  Het schiet niet op omdat je te perfectionistisch en een controlefreak bent.

Herken je deze reacties bij jezelf:

  •  Je bent uitgeput maar je probeert met kracht alle bordjes hoog te houden.
  •  Je voelt je vaak gefrustreerd en je raakt de controle en het overzicht kwijt.
  •  Je ziet hoe anderen zich ontplooien terwijl jij aan het overleven bent.


Je bent directeur of ondernemer met een hoog verantwoordelijkheids-gevoel. Je wilt het goed doen, maar je merkt dat je steeds meer je best moet doen. Dat kost je veel energie en het gaat ten koste van jezelf. Je ervaart typische burn-out symptomen.


Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervarings-deskundig

Jos Verheijden

Ik heb zelf een heftige burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheids-problemen gehad en overwonnen. Iedere keer opnieuw moest ik een oplossing vinden. Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn coaching zo effectief en uniek.

Coaching face-to-face

Jos Verheijden

Bij de effectieve aanpak van jouw burnout zullen we eerst de onderliggende oorzaken aanpakken. Met name bij het aanpakken van trauma's en heftige emotionele issues is het fijn om face-to-face te werken. We werken in een veilige en ontspannen setting.

Coaching per telefoon

Jos Verheijden

Ook al wil je de beste specialist persoonlijk in de ogen kijken; bij burnout is het vaak niet mogelijk om te reizen. Zeker als je paniekaanvallen krijgt van autorijden. Daarom ben ik gespecialiseerd in Coaching per Telefoon. We kunnen volledig telefonisch werken.

(Ps. Je hoeft nú slechts de eerste stap te zetten)

 

 

Zo pakken we het aan

In Burnout Coaching werk je heel gericht aan de oorzaken van je burnout. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. We kiezen samen waar je aan wilt werken. Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. Meestal combineren we Burnout Coaching met Persoonlijke Kracht.

Burn-out Coach

Mijn coachingruimte ligt in Nuenen bij Eindhoven en is prima te bereiken. Je kunt volledig anoniem en vertrouwd binnenkomen, maar we zullen waarschijnlijk ook telefonisch werken. Gemiddeld zijn zo'n 12 uur persoonlijke Burn-out Coaching en het Persoonlijke Kracht programma voldoende om weer helemaal fit en terug in je kracht te komen.Een Burn-out Coach is een pure specialist

Verwachting Burn-out Coach

Een burn-out wordt meestal veroorzaakt door trauma's, systemische thema's (relatie met je ouders), pesten, angsten en onzekerheden. Allemaal issues uit het verleden. Om écht te herstellen moet je deze oorzaken aanpakken, beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Daarom verwacht je van een burn-out specialist dat hij autoriteit, senioriteit en vakkennis heeft. Maar vooral ook dat hij zeer ervaren is met het veilig en effectief aanpakken van onderliggende trauma's en issues. Verwacht een zakelijke, pragmatische en professionele behandeling.

In heel Nederland en België

Omdat iedere coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Dus of je nu uit de regio Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt; je weet me te vinden! Face-to-face of telefonisch.

Bij Burnout Coaching combineren we face-to-face met telefonische coaching. Soms wil je ergens grondig aan werken, soms is even sparren of een klankbord voldoende. Meestal combineer je individuele sessies met het Persoonlijke Kracht programma. Alles op maat voor jou!