Met Burnout Coaching krijg je de controle terug.

In Burn-out Coaching leer je anders met situaties om te gaan en zul je snel rust, tijd en ruimte ervaren. Je pakt de oorzaak van je burn-out aan en je neemt de leiding over je leven terug.


Herken je deze burn-out symptomen:

  •  Werkdruk, stress en irritatie groeien en je kunt er geen afstand van nemen.
  •  Je bent meer brandjes aan het blussen, dan dat je pro-actief stappen zet.
  •  Het schiet niet op omdat je te perfectionistisch en een controlefreak bent.

Herken je deze reacties bij jezelf:

  •  Je bent uitgeput maar je probeert met kracht alle bordjes hoog te houden.
  •  Je voelt je vaak gefrustreerd en je raakt de controle en het overzicht kwijt.
  •  Je ziet hoe anderen zich ontplooien terwijl jij aan het overleven bent.


Je bent ondernemer, directeur of zelfstandige met een hoog verantwoordelijkheids-gevoel. Je wilt het goed doen, maar je merkt dat je steeds meer je best moet doen. Dat kost je veel energie en het gaat ten koste van jezelf. Je ervaart typische burn-out symptomen. Je mag niet uitvallen want dan stort alles in elkaar waar je al die tijd zo hard voor gewerkt hebt.


Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers

Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervarings-deskundig

Jos Verheijden

Ik heb zelf een heftige burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheids-problemen gehad en overwonnen. Iedere keer opnieuw moest ik een oplossing vinden. Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn coaching zo effectief en uniek.

Burnout  Coaching

Jos Verheijden

Bij de effectieve aanpak van jouw burnout zullen we eerst de onderliggende oorzaken aanpakken. Met name bij het aanpakken van trauma's en emotionele issues is het fijn om in een kleine groep met gelijkgestemden aan jezelf te werken. Veilig en ontspannen.

Online Coaching in groep

Jos Verheijden

Ook al wil je de beste specialist persoonlijk in de ogen kijken; bij burnout is het vaak niet mogelijk om te reizen. Zeker als je paniekaanvallen krijgt van autorijden. Daarom ben ik gespecialiseerd in Online Coaching (in de groep hoef je echt geen details te noemen).


Zo pakken we het aan

In Burnout Coaching werk je heel gericht aan de oorzaken van je burnout. Vanwege mijn specialisatie kunnen we alle oorzaken veilig, vertrouwd en definitief oplossen. We kiezen samen waar je aan wilt werken. Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Professionele methode

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. Burnout Coaching is onderdeel van de Lead2Flow Academy.

Lead2Flow Academy

Iedere week op een vast tijdstip volg je een online coaching sessie met enkele andere gelijkgestemden. Vanwege mijn unieke oplossingsgerichte NLP aanpak hoef je echt geen details te delen om grondig aan jezelf te werken (het is echt géén groepstherapie!!). Tegelijk volg je specifieke cursussen om de onderliggende issues los te laten.

 


Een Burn-out Coach is een pure specialist

Verwachting Burn-out Coach

Een burn-out wordt meestal veroorzaakt door trauma's, systemische thema's (relatie met je ouders), pesten, angsten en onzekerheden. Allemaal issues uit het verleden. Om écht te herstellen moet je deze oorzaken aanpakken, beslissingen nemen en knopen doorhakken.

Daarom verwacht je van een burn-out specialist dat hij autoriteit, senioriteit en vakkennis heeft. Maar vooral ook dat hij zeer ervaren is met het veilig en effectief aanpakken van onderliggende trauma's en issues. Verwacht een zakelijke, pragmatische en professionele coach.

In heel Nederland en België

Omdat iedere coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Dus of je nu uit de regio Amsterdam, 's-Hertogenbosch, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt of in het buitenland woont; je weet me te vinden!

Bij Burnout Coaching combineren we coaching in kleine groepen met gerichte online cursussen die allemaal door mijzelf zijn gemaakt. Soms wil je ergens grondig aan werken, soms is even sparren of een klankbord voldoende. Je hoeft de deur niet uit om grondig te herstellen.