Zo bereik je dat burnout symptomen niet eindigen in een échte burn-out.

Dit is de beste aanpak voor managers en professionals die onmisbaar zijn in hun bedrijf, maar vastlopen (dreigen te lopen) door burnout symptomen, onzekerheden, leiderschaps- en communicatieproblemen.


Actieve aanpak burnout

Natuurlijk ben je uitgeput, maar bij burnout heeft het geen nut om lang te blijven rusten. Je zult, onder professionele begeleiding, actief aan je herstel moeten werken. Dat je hard kunt werken en een doorzetter bent, dat heb je al bewezen. Nu gaat het er om dat je al je energie steekt in je herstel.

De diepere sturing van een burnout is dat je al lang weet dat je 'iets' moet doen, maar dit niet doet. Je blijft hangen in structuren die niet werken (voor jou). Hierdoor bouw je stress op in je lijf, je relatie, je bedrijf en je leven. De eerste stap is om dit te doorbreken.

Mijn gehele aanpak is er op gericht om snel en verantwoord fit te worden. Al direct bij de telefonische intake krijg je adviezen om zelf mee aan de slag te gaan. Vervolgens start je (meestal) binnen één week met individuele personal coaching.

Vaak zijn drie sessies van twee uur al voldoende om weer redelijk fit te zijn (anders boek je extra sessies bij). Daarna ga je in de groeps-training Zelf-Leiderschap of de online-training Persoonlijke Kracht Online aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Zo zul je niet meer in je oude patronen terugvallen. Je komt er altijd sterker uit!

Opbouw burnout traject:

Mijn gehele aanpak is er op gericht dat je snel weer terug in je kracht en energie komt. Het einddoel is dat je veel vaker in flow bent en ontspannen energiek van werken en leven kunt genieten.
De opbouw van een traject is als volgt:

  •  Telefonische intake waarin we al meteen aan de slag gaan en je adviezen krijgt.
  •  Zes tot tien uur individuele Personal Coaching (start binnen één week).
  •  Keuze uit Coaching per Telefoon, Coaching Face-to-Face of Coaching Retraite.
  •  Werkboek met concrete oefeningen en stappenplan.
  •  Groepstraining Zelf-Leiderschap of onlinetraining Persoonlijke Kracht Online.
  •  Persoonlijkheidstest, waardenrangschikkingen, missiebepaling.
  •  Diverse (geleide) ontspanningsoefeningen en meditaties.
  •  Re-integratie begeleiding (indien nodig en gewenst).Het is nu de tijd voor snelle actie

Het is niet alleen de vermoeidheid, de onzekerheid en het ellendige gevoel dat je parten speelt. Je presteert ook slechter in je werk. Je relatie staat onder druk. Je hebt nauwelijks energie voor je vrienden en leuke dingen. Met andere woorden: Je trekt het gewoon niet meer. Tijd voor snelle actie dus.

Tijdens de telefonische intake stellen we samen vast wat de beste aanpak voor jou is. Je kiest tussen het Burnout Excellent traject (gemiddeld zo'n €4000) of het Burnout Online traject (gemiddeld zo'n €1800). Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Er staat veel op het spel en het is logisch dat je momenteel vooral aan het 'overleven' bent. Maar voordat je meteen een paar duizend euro uitgeeft, is het slim om eerst eens in een kort telefoongesprek te bekijken wat er eigenlijk aan de hand is en of mijn aanpak bij jou past.

Telefonisch kennismakingsgesprek

Eerst mijn werkwijze verkennen

Ik kan me voorstellen dat je het prettig vindt om eerst te verkennen hoe ik werk en wat je van me mag verwachten. Lees mijn blogartikelen over burnout. Bekijk de ervaringen op de onafhankelijke website van Springest (onderaan deze pagina). Lees op LinkedIn de positieve aanbevelingen van oud-deelnemers.

Je kunt in ieder geval beginnen met mijn gratis persoonlijkheidstest te doen. Die gebruik ik in mijn trainingen en coaching. Hiermee krijg je zowel een goed beeld van wie je bent, als ook van mijn professionele aanpak. Als je helder hebt hoe je in elkaar steekt, weet je ook wat je kunt doen om fit te worden.

Je ontvangt naast een uitgebreide professionele persoonlijkheids-beschrijving tevens de brochures van het Burnout pakket en een uitgebreid rapport over de beste aanpak van je burnout. Je wordt automatisch en gratis aangemeld voor mijn blogs over burnout.

Doe de gratis persoonlijkheidstest