Business Coaching in Eindhoven geeft je Ruimte, Tijd en Rust

Met Business Coaching werk je aan de patronen die stress en onrust veroorzaken. Je neemt het heft weer in eigen hand en je krijgt overzicht en inzicht. Je pakt je uitstelgedrag aan en je krijgt alles weer op orde.


Herken je deze symptomen bij jezelf:

  •  Je moet grote beslissingen nemen, maar je stelt ze uit en je raakt achterop.
  •  Je enthousiasme wordt minder en je raakt verveeld, terwijl je alles al hebt.
  •  Je raakt je energie en focus kwijt, je slaapt slechter en je bent rusteloos.
  •  Je dreigt de grip te verliezen en je geniet te weinig van je werk en je leven.

Het resultaat van Business Coaching:

  •  Je neemt jouw beslissingen op basis van een krachtig onderbuik gevoel.
  •  Je ontdekt je persoonlijke missie en je drijfveren. Je visie wordt scherper.
  •  Je stopt met brandjes blussen, je zet stappen die je direct energie geven.
  •  Je gaat betere beslissingen nemen omdat je helderheid hebt over de essentie.

Gerichte aanpak van je grootste uitdagingen

We gaan eerst je belangrijkste en actuele uitdagingen aanpakken en oplossingen vinden voor lastige vraagstukken. Tegelijk ga je leren om je focus en aandacht te verleggen zodat je groeistappen ook gaan beklijven.

Groeien in leiderschap is een proces dat van binnen uit komt. Daarom werk je over een langere periode aan jouw uitdagingen. In plaats van oplossingen bedenken ga je weer op je intuïtie en kracht vertrouwen.

 

Business Coaching is geen Consulting

In mijn Business Coaching werk je aan de onderliggende sturing van je gedrag. Gedrag is het gevolg van je focus, je energie en je taalgebruik. Met mijn oplossingsgerichte aanpak zet je je kwaliteiten optimaal in.

Business Consulting is het geven van praktische adviezen. Ik ga er van uit dat je zelf prima weet wat voor jouw bedrijf het beste is. Dat ga ik niet doen. Ik breng je in de energie om goede keuzes te maken.

 

(Ps. Je hoeft nú slechts de eerste stap te zetten)


Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ruime bedrijfservaring

Jos Verheijden

In mijn carrière in het bedrijfsleven heb ik geleerd om praktisch en pragmatisch te blijven. Vanwege een burn-out heb ik een nieuwe richting gekozen en ben ik gaan trainen en coachen. Ik werk en denk als een zelfstandig ondernemer.

Business Coaching

Jos Verheijden

Bij stress en het nemen van complexe beslissingen kan ik je als senior Business Coach uitstekend ondersteunen. Soms wil je even vertrouwelijk sparren. En soms wil je meer energie hebben om complexe uitdagingen aan te kunnen pakken.

Online Coaching

Jos Verheijden

Bij stress, grote beslissingen en uitstelgedrag kan ik je als Business Coach prima ondersteunen. Misschien wil je even sparren met andere ondernemers, of wil je jouw uitstelgedrag aanpakken. Dan is mijn Business Coaching perfect voor jou.

 

 

Effectieve aanpak

In Business Coaching werk je gericht aan jouw uitdagingen. We gaan het samen doen: Jij weet wat je wilt aanpakken en bereiken. Ik ben deskundig op de instrumenten die je daarvoor kunt inzetten. We starten met een telefonische intake.

Veilige methodieken

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken (Organisatie Opstellingen), PLT, Tijdlijn Processen, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn.

Lead2Flow Academy

Veel van mijn cliënten kiezen voor Coaching per Telefoon (met of zonder beeld). Je kunt volkomen veilig en vertrouwd aan jezelf werken. Combineer individuele sessies met Lead2Flow Academy en werk samen met andere ondernemers aan jezelf.


Professionele Senior Business Coach in Eindhoven


Hoe wil jij werken en leven?

Veel ondernemers en managers benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt. Omdat dat meestal op het werk is, schieten hun privé leven, relatie en kinderen er vaak bij in.

Ondernemers en professionals die zichzelf een Business Coach gunnen nemen heel andere beslissingen en gaan ontspannen door het leven. Ze weten wat hun persoonlijke missie is en waar ze energie van krijgen. Maar het aller-belangrijkste is: Ze handelen er ook naar!

Jouw senior coach in Eindhoven

Omdat iedere senior coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Dus of je nu in Eindhoven of in een van de randgemeenten woont; je weet me te vinden!

Bij Business Coaching combineren we coaching in kleine groepen met gerichte online cursussen die allemaal door mijzelf zijn gemaakt. Soms wil je ergens grondig aan werken, soms is even sparren of een klankbord voldoende. Je hoeft de deur niet uit om grondig aan jezelf te werken.