Met Business Coaching krijg je Rust, Tijd en Ruimte

Stress, werkdruk, uitstelgedrag en burnout symptomen lijken erbij te horen. Maar is dat wel zo? Met behulp van mijn Business Coaching verander je jouw focus en krijg je direct meer tijd, ruimte, inzicht en overzicht.


Herken je deze symptomen bij jezelf:

  •  Je haalt niet alles uit je werk en je leven en je dreigt de grip te verliezen.
  •  Je raakt je energie en focus kwijt, je slaapt slechter en je bent rusteloos.
  •  Je hebt alles wat je wilt, maar het enthousiasme is weg en raakt verveeld.
  •  Je moet grote beslissingen nemen, maar je stelt ze uit en raakt achterop.

Het resultaat als je jouw focus verlegt:

  •  Je ziet weer waar het om gaat en je neemt direct de juiste beslissingen.
  •  Je stopt met brandjes blussen, je zet stappen die je direct energie geven.
  •  Je maakt weer contact met je kern, je persoonlijke missie en drijfveren.
  •  Je neemt jouw beslissingen op basis van een krachtig onderbuik gevoel.

Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers

Wil je een quick fix of wérkelijk veranderen?

Natuurlijk heeft het aanpakken van directe uitdagingen je prioriteit. Dus daar beginnen we mee. Maar om échte en blijvende veranderingen te realiseren is het zinvol om jezelf op een dieper niveau te ontwikkelen.

Groeien in leiderschap is een proces en komt van binnen uit. Daarom werk je over een langere periode aan jouw uitdagingen. In plaats van alles te bedenken ga je weer op je intuïtie en kracht vertrouwen.

 

Business Coaching vs Business Consulting

In mijn Business Coaching werk je op de onderliggende sturing van je gedrag. Je gedrag is het gevolg van je focus, je energie en je taalgebruik. Met mijn oplossingsgerichte aanpak zet je jouw hulpbronnen weer optimaal is.

Business Consulting is het geven van praktische adviezen. Jij weet zelf wel wat voor jouw bedrijf het beste is. Dat hoef ik je niet uit te leggen. Ik help je om in de juiste energie te komen zodat jij de juiste keuzes maakt.

 

(Ps. Je hoeft nú slechts de eerste stap te zetten)


Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ruime bedrijfservaring

Jos Verheijden

In mijn carrière in het bedrijfsleven heb ik geleerd om praktisch en pragmatisch te denken. Vanwege gezondheids-problemen en burn-out ben ik er uit gestapt en ben ik gaan trainen en coachen. Ik werk en denk als een zelfstandig ondernemer.

Coaching face-to-face

Jos Verheijden

Bij stress, grote beslissingen en uitstelgedrag kan ik je als Business Coach op meerdere manieren ondersteunen. Misschien wil je even vertrouwelijk sparren, of je uitstelgedrag aanpakken. Dan is Coaching Face-to-Face perfect voor jou.

Coaching per telefoon

Jos Verheijden

Wil je geen kostbare reistijd verliezen? Kun je niet (ver) reizen of ben je op reis? Dan is Coaching per Telefoon de perfecte oplossing voor jou. Je kunt heel flexibel sessies plannen. Je belt vanaf je werkplek of huis ontspannen met je coach.

 

 

Zo pakken we het aan

In Business Coaching werk je gericht aan jouw uitdagingen. We gaan het samen doen: Jij weet wat je wilt aanpakken en bereiken. Ik ben deskundig op de instrumenten die je daarvoor kunt inzetten. We hebben eerst een telefonische intake.

De methodieken

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken (Organisatie Opstellingen), PLT, Tijdlijn Processen, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn.

Business Coach

De coachingruimte ligt in Nuenen bij Eindhoven en is prima te bereiken. Je kunt volledig anoniem en vertrouwd binnenkomen, maar we zullen ook regelmatig telefonisch werken. Meestal starten we met wekelijkse en later maandelijkse sessies.Hoe wil jij werken en leven?

Veel ondernemers en managers benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt. Omdat dat meestal op het werk is, schieten hun privé leven, relatie en kinderen er vaak bij in.

Ondernemers en managers die zichzelf een Business Coach gunnen, nemen heel andere beslissingen en gaan ontspannen door het leven. Ze weten wat hun persoonlijke missie is en waar ze energie van krijgen. Maar het aller-belangrijkste is: Ze handelen er ook naar!

In heel Nederland en België

Omdat iedere coach zijn eigen kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Zelfs expats weten me te vinden. Dus of je nu uit de regio Amsterdam, Utrecht, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt; je weet me te vinden!

Sowieso combineren we bij Business Coaching face-to-face coaching vaak met telefonische coaching. Soms wil je ergens grondig aan werken, soms is even sparren of een klankbord voldoende. Als je combineert met Lead2Flow, hoef je de deur al helemaal niet meer uit.