Kies de coaching die het beste bij jouw situatie en uitdaging past.

Burnout en Business Coaching zijn specialisaties binnen Personal Live Coaching. Als professional wil je uitsluitend het beste voor jezelf. Kies voor een specialist.


Burnout Coaching

In Burnout Coaching werk je in eerste instantie aan onderliggende trauma's en onverwerkte emoties. Je pakt de essentie van je burnout aan en je gaat beslissingen nemen en stappen zetten die je direct energie geven.


Business Coaching

In Business Coaching leer je effectiever om te gaan met zakelijke en persoonlijke uitdagingen die je als professional tegenkomt. Je leert nieuwe inzichten en manieren om makkelijker in je energie en flow te blijven.


Personal Coaching

In Personal Coaching werk je op alle fronten aan jezelf. Je bepaalt zelf waaraan je wilt werken. Je gaat eenvoudig sociale angsten, burn-out verschijnselen, uitstelgedrag, onzekerheden loslaten en terug in je kracht komen.


Jos Verheijden

Ik kan me voorstellen dat je al deze specialisaties niet bij één coach verwacht! Ik ben echter ervarings-deskundig op alle gebieden waarop ik coach en vanwege mijn achtergrond, ervaring en senioriteit ben ik misschien wel degene die je verder kan helpen.