Kies de coaching die het beste bij jouw situatie en uitdaging past.

Burn-out en Business Coaching zijn specialisaties binnen Personal Live Coaching. Als ondernemer wil je uitsluitend het beste voor jezelf. Lees eerst eens wat ik voor je kan betekenen, of neem gewoon direct contact op.


Burn-out Coaching

In Burn-out Coaching werk je in eerste instantie aan onderliggende trauma's en onverwerkte emoties. Je pakt de essentie van je burn-out aan en je gaat beslissingen nemen en stappen zetten die je direct energie geven.


Business Coaching

In Business Coaching leer je effectiever om te gaan met zakelijke en persoonlijke uitdagingen die je als ondernemer tegenkomt. Je leert nieuwe inzichten en manieren om makkelijker in je energie en flow te blijven.


Personal Coaching

In Personal Coaching werk je op alle fronten aan jezelf. Je bepaalt zelf waaraan je wilt werken. Je gaat eenvoudig sociale angsten, burn-out verschijnselen, uitstelgedrag, onzekerheden loslaten en terug in je kracht komen.


Persoonlijke Kracht

In Persoonlijke Kracht werk je in de breedte aan je persoonlijke ontwikkeling. In kleine groepen leer je jezelf kennen en ontwikkel je de vaardigheden om effectiever met uitdagingen om te gaan. Je richt het op eigen manier in.


Lead2Flow

In Lead2Flow volg je iedere twee weken samen met andere deelnemers live sessies waarin je jezelf ontwikkelt op het gebied van leiderschap, communicatie, vitaliteit en assertiviteit. Je gaat op hoog nivo van elkaar leren.


Jos Verheijden

Ik kan me voorstellen dat je al deze specialisaties niet bij één coach verwacht! Ik ben echter ervarings-deskundig op alle gebieden waarop ik coach en vanwege mijn achtergrond, ervaring en senioriteit ben ik misschien wel degene die je verder kan helpen.