Hoe je meer bereikt door minder je best te doen.

Als situaties en omstandigheden jouw tijd en energie opslokken, kom je dan nog wel toe aan wat je zélf belangrijk vindt? Leer hoe je de hoogste prioriteit geeft aan je eigen energie en je zult moeiteloos bereiken wat je wilt.


Herken je dit van jezelf?

Stel dat je op een dag de tijd wilt nemen voor jezelf, maar je komt er door omstandigheden niet aan toe! Wat doet dat dan met jou en je energie? Als je alleen van de gedachte al stress krijgt, dan besef je jezelf waarschijnlijk dat je tijd en energie beperkt zijn...

Hoe wil je werken en leven?

Door harder te werken bespaar je helaas geen tijd. Harder werken betekent tijdsdruk: Je meet het resultaat af aan de tijd die je er in stopt. Tijdsdruk levert stress op waardoor je minder productief bent en je nóg harder moet werken. Daar raak je burnout van...

 

Zo houd je tijd voor jezelf over:

Als je energie hebt dan heb je alle tijd. In plaats van te pogen om je tijd te managen is het veel slimmer om éérst je energie te managen! Geef vanaf nu de allerhoogste prioriteit aan je energie en je hebt alle tijd over voor jezelf, je geliefden en leuke dingen.

Zo krijg je direct meer energie:

De beste manier om direct meer energie te krijgen is om alleen nog aandacht te geven aan dingen die je energie geven! Dat klinkt logisch, maar hoe doe je dat dan? Stop of verander nu de dingen die je energie kosten. Zo eenvoudig is het! Gewoon nu doen!


De essentie is dus: Hoe kom je
van tijd-management naar energie-management!


Als jij dit wilt leren, begin dan nu eerst met mijn 'spoedcursus in energie-management'. In zeven lessen leer je hoe het werkt. Maar let op; het werkt niet voor iedereen. De spoedcursus is bedoeld voor ondernemende mensen die van aanpakken houden. Als je niet bereid bent om er actief mee aan de slag te gaan dan kun je er beter niet aan beginnen. Aan jou de keuze!

Vul je gegevens in en ontvang de inloggegevens van mijn spoedcursus in energie-management direct in je mailbox.

Jos Verheijden

Jos Verheijden:

"Het is mijn missie mensen te inspireren te werken en leven in vrijheid en overvloed. Effectief leren omgaan met onzekerheden en tegenslagen. Dat doe ik via training, coaching en mijn blog".

Lees meer over Jos