Zo herstel je van burn-out en kom je terug in je kracht.

Je wordt geremd door burn-out, overspannenheid, stress of tegenwerking. Maar je bent belangrijk in je organisatie en je wilt het liefst blijven werken. Met mijn persoonlijke aanpak herstel je snel en word je fit en energiek. Je leert hoe je met positieve energie en Persoonlijke Kracht alle uitdagingen ontspannen aanpakt. Je kunt weer doen wat je wilt.


Herken je deze burn-out symptomen bij jezelf?

 •  Je moet steeds harder werken, maar er komt steeds minder uit je handen.
 •  Je merkt dat je jezelf niet meer kunt concentreren en afspraken vergeet.
 •  Je hebt steeds vaker paniekaanvallen en je zou jezelf het liefst terugtrekken.

Wat zijn de risico's als je zo doorgaat?

 •  Alles wat je met hard werken hebt opgebouwd, kan je weer ontnomen worden.
 •  Je raakt steeds verder achterop en de resultaten komen onder druk te staan.
 •  Je relatie komt steeds meer onder druk te staan. Je partner trekt dit ook niet.

 

Hoe weet je of je een burn-out hebt? Je hebt allerlei (onduidelijke) klachten en je bent hiermee bij je huisarts of cardioloog geweest. Die hebben je onderzocht en konden lichamelijk niets vinden. In ieder geval heb je niets aan je hart. Gelukkig maar! Meestal wordt dan de diagnose burn-out gesteld en kunnen we aan de slag met je herstel.


Geen wachttijden of vragenlijstjes, maar direct starten met je herstel.

Met mijn aanpak ben je snel weer fit en kun je verder met je carrière en je leven. In veel gevallen kun je zelfs (aangepast) blijven werken. Want ook al ben je nog zo moe; het is slim om de draad weer op te pakken. Alleen moet je het natuurlijk anders aanpakken dan voorheen! Ik help je om de juiste stappen te zetten.

Waarschijnlijk heb je ook gelezen over mensen die jarenlang in een burn-out zijn blijven hangen. Of die al twee of drie keer zijn teruggevallen. Dat komt omdat ze géén, of geen professionele specialistische hulp hebben gekregen! Alleen met de hulp van een specialist zul je écht veranderen. Ik sta voor je klaar!


We pakken samen de oorzaak van je burnout aan!

Je hoeft nu slechts de eerste stap te zetten

De oorzaken van je burn-out liggen in je manier van doen en kunnen best zwaar aanvoelen. Toch ben je met wat slimme aanpassingen snel weer fit. Herken je dit:

 •  Je schuift belangrijke beslissingen steeds verder voor je uit.
 •  Je weet al lang dat je iets moet doen, maar je doet het niet.
 •  Je wilt niet naar je lijf luisteren en je overleeft op wilskracht.

We gaan het samen grondig aanpakken

De eerste stap die je bij mij gaat zetten is dat je jouw energie-vretende patronen doorbreekt en je weer voor jezelf en je gezondheid kiest. Dit ga je doen:

 •  Je gaat beslissingen nemen die je direct meer energie geven.
 •  Je gaat oude patronen herkennen en definitief doorbreken.
 •  Je gaat weer naar je lijf luisteren en de juiste keuzes maken.

Herstel van je burn-out op jóuw manier, tijd en tempo

Ik snap dat het herstellen van je burn-out nu je hoogste prioriteit heeft. Dat is dus het eerste wat we gaan doen. Maar als je ook fit en veerkrachtig wilt blijven, dan zul je echt moeten veranderen. Van binnenuit doorgroeien naar wie je wérkelijk bent. In je kracht komen.

Je gaat bij mij je ware kracht ontdekken en inzetten. Daarom combineer je over een langere periode diverse werkvormen, zodat je op alle lagen aan jezelf werkt. Je wordt wie je van nature bent. Je staat helder, overtuigend en krachtig in je leven. Dat wil jij toch ook!

 

 
 

Live Coaching Sessies

Jos Verheijden

Je start met Live Coaching Sessies waarbij we gericht aan jóuw specifieke thema's en situatie werken. Dankzij mijn jarenlange ervaring met de aanpak van burn-out, weet ik precies de vinger op de zere plek te leggen en zal ik je heel snel en gericht terug in je kracht helpen. De Coaching Sessies zijn online met een kleine groep gelijkgestemden.

Professionele Online Cursussen

Professionele Online Trainingen

Ondanks je lage energie is het verstandig om al direct aan jezelf te gaan werken. Je wilt immers weer fit worden. In mijn Lead2Flow Academy vind je specifieke professionele online cursussen die je in je eigen tijd en tempo volgt. Ik heb alle cursussen zelf persoonlijk opgenomen en heb er al mijn kennis en ervaring ingestopt.

 

Lees meer over de Lead2Flow Academy