Zet de stap van crisis- naar energiemanagement.

Ontwikkel je leiderschap en je zult ontspannen effectief met alle uitdagingen omgaan.


Jos Verheijden, Personal Coach

In je werkende leven ervaar je regelmatig zoveel verplichtingen, werkdruk en tijdsdruk dat je er van in de stress schiet. Hierdoor raak je het overzicht kwijt en ga je nóg beter je best doen en nóg harder werken. Overspannenheid en burnout liggen overal op de loer!

Door het om te draaien en je stemming en energie op de eerste plaats te zetten zul je krachtig, assertief en zelfverzekerd de juiste beslissingen nemen. Je gaat je zelf-leiderschap ontwikkelen en altijd in je kracht blijven. Ik leer je hoe je dat doet.

Hoe je meer gaat bereiken door minder je best te doen

 

Zo bereik je wat je wiltGespecialiseerde coach

Als specialist richt ik me op de effectieve aanpak van burnout, sociale angsten, stress en onzekerheden. Feitelijk werk ik in mijn Individuele Personal Coaching aan de belangrijkste vaardigheid in het leven: Het effectief omgaan met onzekerheden en tegenslagen. 

Je pakt bij mij niet alleen je klachten aan, maar je gaat jezelf zover ontwikkelen dat je in een flow komt waarin je alles moeiteloos en assertief voor elkaar krijgt. Zo kun je het online programma Persoonlijke Kracht prima combineren met Telefonische Coaching. 

Effectief en efficiënt

Mijn trajecten zijn steeds een mix van de meest effectieve methodieken, maar ik heb het ook zo georganiseerd dat ze voor jou super efficiënt in te zetten zijn. Zo werk ik in mijn Business Coaching zowel face-to-face als telefonisch aan de wat complexere thema's.

Het doorlopende online traject van persoonlijke ontwikkeling Lead2Flow is prima te combineren van zakelijk Business Coaching. Je hoeft de deur niet uit om serieus aan jezelf te werken. Ik werk vanuit een oplossingsgerichte attitude met de nieuwste NLP technieken.