Met Personal Coaching kom je terug in je kracht.

Personal Coaching is voor mensen die willen aanpakken en met professionele ondersteuning heel gericht aan een specifiek thema willen werken.


Met Personal Coaching bereik je wat je wilt.

Leiderschap ontwikkelen

Leiderschap gaat over hoe je mensen en situaties kunt veranderen. Dit begint uiteraard bij jezelf. In Personal Coaching werk je heel gericht aan de issues die je in je werk en leven tegenkomt. Je werkt heel gericht aan je persoonlijke ontwikkeling.

Gezonde balans vinden

In elke organisatie en relatie ontstaat een balans. Het is de vraag of deze balans jou versterkt of verzwakt. Om een nieuwe balans te vinden is het belangrijk om eerst je eigen positie helder te hebben. Wie ben je? Waar sta je? Hoe stel je jezelf op?

Van het leven genieten

Veel ondernemers en managers hebben ‘alles’ bereikt, maar kunnen er niet van genieten. Dit heeft niets met ontevredenheid te maken: Het gaat er om dat je het contact met jezelf bent kwijtgeraakt. Je bent vergeten wat voor jou écht belangrijk is.

 

Burnout

Een burnout ontstaat alleen als je langdurig en ver over je grenzen heen gaat. Je moet jarenlang alle symptomen en waarschuwingen negeren. Je weet al heel lang dat je iets moet doen. Alleen door anders te denken en werken kom je er weer uit.

Spreekangst

Spreekangst is de meest voorkomende sociale angst. Ook onder managers en ondernemers! Er zijn vele oorzaken mogelijk. Spreekangst kan een echte fobie zijn, een communicatie-probleem, maar ook het gevolg van traumatische ervaringen.

Overtuigingskracht

Met name in leidinggevende en projectmatige functies is overtuigingskracht doorslaggevend voor je succes. Het enthousiasmeren en inspireren van (project-) medewerkers is een kwaliteit die je kunt ontwikkelen. Net als charisma en authenticiteit.


Intensief persoonlijk contact met alle aandacht voor jou.

Ervarings-deskundig

Jos Verheijden

Ik heb zelf een burnout, sociale angsten, paniek-aanvallen en gezondheids-problemen gehad en overwonnen. Iedere keer moest ik een oplossing vinden. Daarom weet ik nu exact wat wel en wat niet werkt. Dat maakt mijn aanpak uniek.

Coaching face-to-face

Jos Verheijden

Zo nu en dan kun je de hulp van een professionele coach goed gebruiken. Met name als je burnout bent, even vastloopt of voor grote uitdagingen staat. Je krijgt met individuele Coaching face-to-face weer snel grip op je werk en leven.

Coaching per telefoon

Jos Verheijden

Wil je geen kostbare reistijd verliezen? Kun je niet (ver) reizen of ben je op reis? Dan is Coaching per telefoon de perfecte oplossing voor jou. Je kunt heel flexibel sessies plannen. Je belt vanaf je werkplek of huis ontspannen met je coach.

 

 

Dit ga je leren in coaching

 

Dit ga je bereiken met coaching

Groeien in persoonlijke kracht, alignment en veerkracht gaat vaak gepaard met het loslaten van specifieke issues. Met name bij complexere thema's zijn gerichte interventies in individuele personal coaching het beste te doen.

  •  Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  •  Sociale angsten loslaten en assertief voor jezelf opkomen.
  •  Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  •  De meest gezonde balans vinden tussen werk en privé.
  •  De oorzaken van je burnout loslaten en energie opbouwen.
  •  Niet richten op problemen maar op kansen en mogelijkheden.
  •  Persoonlijke kracht, doelgerichtheid en motivatie verbeteren.

Deskundig

Met Individuele Personal Coaching werk je heel gericht aan jouw thema’s en leerdoelen. We gaan het samen doen: Jij bent deskundig op jouw thema’s en ik ben deskundig op de instrumenten die we kunnen inzetten om jouw doel te realiseren. Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Methodieken

Ik werk op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn. Vaak combineren we drie tot vijf sessies individuele personal coaching met Persoonlijke Kracht of Lead2Flow.

Gegevens

Mijn praktijk ligt in Nuenen bij Eindhoven en is prima met auto of openbaar vervoer te bereiken. Het aantal uren coaching is afhankelijk van wat er speelt, maar gemiddeld zo'n 6 tot 12 uur. Vanwege mijn unieke specialisatie en ervaring komen mijn cliënten uit heel Nederland en België. Dus of je nu uit de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt; je weet me te vinden!