Zo helpt Personal Coaching je om snel in je kracht te komen

Personal Coaching is voor mensen die willen aanpakken en met professionele ondersteuning heel gericht aan een specifiek thema willen werken.


Personal Coaching is perfect voor het realiseren van je doelen.

 

Leiderschap ontwikkelen

Leiderschap gaat over hoe je mensen en situaties kunt veranderen. Dit begint uiteraard bij jezelf. Hoe kun je anderen veranderen, als je dit bij jezelf nog niet beheerst? Hoe kun je anderen de weg wijzen, als je zelf niet helder hebt wie je bent en waar je staat?

In de coaching werken we heel gericht aan de issues die je in je werk en leven tegenkomt. Tegelijk werken we heel gericht aan je persoonlijke ontwikkeling, perfectionisme, controlegedrag en communicatie.

Gezonde balans vinden

In elke organisatie en relatie ontstaat een balans. Het is de vraag of deze balans jou versterkt of verzwakt (ps. een onbalans is ook een balans). Om een nieuwe versterkende balans te vinden is het belangrijk om eerst je eigen positie helder te hebben. Wie ben je? Waar sta je ten opzichte van anderen? Hoe stel je jezelf op?

In de coaching maken we dit helder. We gaan aan de slag met de onderliggende sturing. Je leert weer op een gezonde manier je plek innemen.

Van het leven genieten

Veel ondernemers en managers hebben ‘alles’ bereikt, maar zijn toch ongelukkig. Velen vragen zich af hoe dat kan. Het heeft niets met ontevredenheid te maken: Het gaat er om dat je het contact met jezelf bent kwijtgeraakt. Je weet niet meer waar het écht om draait.

In de coaching ga je op zoek naar wat je van binnen beweegt. Je maakt weer contact met je persoonlijke drijfveren. Je laat de energie weer stromen. Je geniet weer van werken en leven in flow.


Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest

Personal Coaching is perfect om vervelende ‘dingen’ los te laten.

 

Burnout

Een burnout ontstaat alleen als je langdurig en ver over je grenzen heen gaat. Je moet jarenlang alle symptomen en waarschuwingen negeren. Je weet al heel lang dat je iets moet doen. Als je eenmaal in een burnout zit, dan kom je er alleen uit door hard aan jezelf te werken.

Een burnout traject is altijd een mix van personal coaching en de trainingen Zelf-Leiderschap en Persoonlijke Kracht Online. Je pakt het grondig aan.

Spreekangst

Spreekangst is de meest voorkomende sociale angst. Ook onder managers en ondernemers! Er zijn vele oorzaken mogelijk. Spreekangst kan een echte fobie zijn, een communicatie-probleem, maar ook het gevolg van traumatische ervaringen. In ieder geval hindert het je sociale leven.

Als gespecialiseerde coach zal ik je helpen om snel van je sociale angst af te komen. We pakken de oorzaak aan en je bent vrij om te doen wat je wilt.

Overtuigingskracht

Met name in leidinggevende en projectmatige functies is overtuigingskracht doorslaggevend voor je succes. Het enthousiasmeren en inspireren van (project-) medewerkers is een kwaliteit die je kunt ontwikkelen. Net als charisma en authenticiteit komt overtuigings-kracht van binnenuit.

Het gaat vooral over je missie, visie, waarden en overtuigingen. De coaching is daarom vooral gericht op het ontwikkelen van je persoonlijkheid.


Personal Coaching kun je geheel op je eigen manier inrichten.

 

Coaching face-to-face

Jos Verheijden

Zo nu en dan kun je de hulp van een professionele coach goed gebruiken. Met name als je burnout bent, even vastloopt of voor grote uitdagingen staat. Je krijgt met individuele Coaching face-to-face weer snel grip op je werk en leven.

Als gespecialiseerd Personal Coach heb ik de ervaring en gereedschappen om je hierbij professioneel te ondersteunen. Vaak zijn enkele sessies coaching al voldoende om flink vooruitgang te boeken.

Coaching per telefoon

Jos Verheijden

Wil je geen kostbare reistijd verliezen? Kun je niet (ver) reizen of ben je op reis? Dan is Coaching per telefoon de perfecte oplossing voor jou. Je kunt heel flexibel sessies plannen. Je belt vanaf je werkplek of huis ontspannen met je coach.

Vanwege mijn specialisatie met Coaching per telefoon gebruik ik unieke conversationele oplossingsgerichte NLP technieken. We kunnen telefonisch dezelfde issues aanpakken als bij Coaching face-to-face.

Online Coaching

Jos Verheijden

In de programma's 'Lead2Flow' en 'Persoonlijke Kracht' volg je iedere twee weken een Online Coaching Sessie met een aantal mensen tegelijk. Ik behandel praktijk cases en vragen van deelnemers.

De kracht van Online Coaching in een kleine groep gelijkgestemden is dat je enorm veel leert van waar anderen tegenaan lopen. In veel gevallen zul je vergelijkbare thema's bij jezelf herkennen en die gelijk kunnen aanpakken.

 

 

Dit ga je leren in coaching

 

Dit ga je bereiken met coaching

Groeien in persoonlijke kracht, alignment en veerkracht gaat vaak gepaard met het loslaten van specifieke issues. Met name bij complexere thema's zijn gerichte interventies in personal coaching het beste te doen. Wil je daarna verder groeien dan is de training Zelf-Leiderschap de beste keuze.

  •  Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  •  Sociale angsten loslaten en assertief voor jezelf opkomen.
  •  Omgaan met faalangst, onzekerheden en tegenslagen.
  •  De meest gezonde balans vinden tussen werk en privé.
  •  De oorzaken van je burnout loslaten en energie opbouwen.
  •  Niet richten op problemen maar op kansen en mogelijkheden.
  •  Persoonlijke kracht, doelgerichtheid en motivatie verbeteren.

Zo pakken we het aan

Met Individuele Personal Coaching werk je heel gericht aan jouw thema’s en leerdoelen. We gaan het samen doen: Jij bent deskundig op jouw thema’s en ik ben deskundig op de instrumenten die we kunnen inzetten om jouw doel te realiseren. Vooraf heb je eerst een telefonische intake. Je merkt snel genoeg of er een ‘klik’ is en of mijn aanpak bij jouw leerdoelen past.

Bij de intake of in de eerste sessie beslissen we samen of je de coaching combineert met een online of groepstraining. Je kiest de vorm en samenstelling die het beste bij jou past.

De methodieken

We werken op basis van veilige, verantwoorde en internationaal gehanteerde methodieken als NLP, Systemisch Werken (Familie en Organisatie Opstellingen), Oplossingsgericht Werken, PLT, Time Line Therapy, Hypnotherapie, EMDR, EFT, SMD en Lichaamsbewustzijn.

Vaak combineren we drie tot vijf sessies individuele personal coaching met de groeps- of onlinetraining. In de coaching pak je jouw specifieke thema's aan en in de training werk je verder aan je persoonlijke ontwikkeling. Hiermee borg je jouw groeistappen.

Gegevens Coaching

De coachingruimte ligt in Nuenen bij Eindhoven en is prima met auto of openbaar vervoer te bereiken. Je kunt volledig anoniem en vertrouwd binnenkomen. De kosten bedragen €175 per uur excl 21% BTW. Reken op 6 tot 10 uur.

Omdat iedere coach zijn eigen specifieke kwaliteiten en specialisatie heeft, komen mijn cliënten uit geheel Nederland en België. Zelfs expats weten me te vinden. Dus of je nu uit de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Antwerpen of Brussel komt; je weet me te vinden!