Hoe je meer gaat bereiken door minder je best te doen

Je doet enorm je best, maar het levert ook stress en tegenwerking op. Hierdoor dreig je de controle kwijt te raken en achter de feiten aan te lopen. Je probeert nog wel krampachtig vol te houden, maar je energie raakt op. Je wilt niet meer op deze manier verder gaan. Met mijn hulp doorbreek je oude patronen en kom je terug in je kracht. Je energie stijgt en je gaat weer genieten van je werk en je leven. Je komt in een flow waarin je meer bereikt dan je voor mogelijk houdt.


Jos Verheijden; ervaren, gedreven, resultaatgericht

Jos Verheijden

Mijn naam is Jos Verheijden en ik heb persoonlijk ondervonden dat het effectief omgaan met onzekerheden en tegenslagen dé belangrijkste vaardigheid in het leven is. Ik heb er mijn vak van gemaakt en het lijkt me geweldig als ik jou ook kan inspireren om deze vaardigheid te ontwikkelen. Bekijk eens wat ik voor je kan betekenen.

Het is een hele klus om te leren hoe alles in elkaar steekt. Hoe je dingen effectief voor elkaar krijgt. Er zijn vele stromingen en methodieken die elkaar zowel ondersteunen als tegenspreken. Ik heb de belangrijkste bestudeerd, aangeleerd en op mezelf en anderen toegepast. Dit heeft me veel tijd en kruim gekost, maar hierdoor weet ik inmiddels wat wél en wat níet werkt. Het voordeel voor jou is dat je jezelf een hoop tijd en moeite kunt besparen en je heel gericht aan jezelf kunt werken. Dit is wat ik met mijn coaching en training probeer te bereiken.

Cliënten waarderen het dat ik mijn vak versta en alle coaching-technieken beheers. Maar ook dat ze gebruik kunnen maken van mijn management ervaring in het bedrijfsleven. Mijn aanpak is vooral gericht op coaching en resultaten in het ´hier en nu´. Stel jezelf gerust de vraag hoe ik jóu kan ondersteunen in jóuw proces. Het gaat er immers om wat voor jóu het beste werkt.


Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers
Ervaringen van deelnemers

Dit mag je van een senior coach verwachten

Veel mensen hebben als doel om hun problemen los te laten. Dat is echter slechts de eerste stap; het gaat er volgens mij om dat je weer vol in je werk en je leven kunt staan en alles bereikt wat je wilt. Dat is ook wat ik zelf nastreef.

Door mijn unieke werkwijze laat je heel snel de onderliggende sturing van je issues los. Denk hierbij aan trauma’s, angsten, onzekerheden, overtuigingen en energie-vretende patronen. Tegelijk werk je aan je energie en bouw je nieuwe effectievere patronen op. Je verlegt je focus van oorzaken naar oplossingen. In principe zet je jouw stappen tijdens de coaching en training. Daarnaast leer je hoe je zelfstandig verder gaat om actief in het NU te blijven.

Het gevolg is dat je weer terug in flow komt. Dat je je doelen realiseert. Energie-gévende patronen ontwikkelt. Weer vrij bent om te doen wat je wilt. Effectiever communiceert. In leiderschap groeit. De balans weer terug hebt.

 

Dit zeggen deelnemers over de trainingen

 

 

Mijn coaching is voor ondernemende professionals

Mijn coaching en training zijn vooral heel pragmatisch en ‘hands-on’: Patronen doorbreken en stevig aan de slag met dingen waar je energie van krijgt. Hierdoor kom je snel in je kracht en ontwikkel je veerkracht en energie.

Als personal coach heb ik me gespecialiseerd in de effectieve aanpak van burnout en sociale angsten. Beide hebben dezelfde brede basis als oorzaak. Beide zijn een extreme uiting van de thema’s waar alle mensen mee worstelen.

De meeste van mijn cliënten beseffen zich dat stress en een burnout overal op de loer liggen en willen hun persoonlijke effectiviteit en zelf-leiderschap ontwikkelen. Door de juiste keuzes te maken zul je altijd in je kracht blijven.

Je gaat niet spitten maar je uitdagingen nu loslaten

Het enige moment waarop je kunt veranderen is NU. Daarom werken we in coaching en training bijna uitsluitend in het NU. Dus geen gewroet in het verleden, geen oude koeien uit de sloot halen en geen gepsychologiseer. Gewoon heel praktisch in ‘het hier en nu’ je issues aanpakken.

Mijn effectieve aanpak is gebaseerd op de allernieuwste neuro-wetenschappelijk onderbouwde inzichten. Ik werk op basis van NLP en een oplossingsgerichte attitude.

Hierdoor zul je in mijn training en coaching heel gericht in het NU veranderen en groeien. Stel jezelf gerust de vraag hoe ik jóu zou kunnen ondersteunen om je doelen te realiseren. We zullen het immers sámen moeten doen.

We zoeken naar oplossingen en blijvend resultaat

Het is mijn kracht om complexe problemen heel helder en luchtig te maken en tot de kern terug te brengen. Vanuit de kern kom je snel tot resultaat. Ik houd niet van theoretische verhalen. Ik werk heel praktisch, pragmatisch, resultaat-, oplossings- en mensgericht. Dit is mijn kracht en hier waarderen mijn cliënten me om.

Maar ook de media hebben mijn snelle en effectieve aanpak ontdekt, waardoor ik als expert op tv te zien ben geweest (klik op het plaatje om de uitzendingen te bekijken).

Jos bij BNN en RTL5

 Mijn professionele achtergrond

Ik heb een ruime management ervaring in het bedrijfsleven en een technische achtergrond. Mijn coaching is gericht op directe toepasbaarheid in je werk en leven. Ik gebruik veel humor en werk met mildheid aan serieuze thema’s.

Ik heb zelf vele trainingen en opleidingen gevolgd en blijf me constant bijscholen in het vak van coaching. Mijn aanpak is onder andere gebaseerd op NLP, Oplossingsgericht Werken, Systemisch Werken, Hypnose, Lichaamsgericht Werken, Ho’oponopono, EMDR, EFT, SMD en PLT (lees meer). Ik gebruik al mijn kennis en ervaring om je heel gericht en snel te ondersteunen. Het gaat om jóu.

Mijn unieke werkwijze is mede gevormd door de Amerikaanse trainer John Overdurf. Hij is de allerbeste leraar als het gaat om conversationele (telefonische) hypnotische NLP technieken. Ik volg nog maandelijks drie avonden training bij hem.

 

Mijn persoonlijke achtergrond

Ik ben gecertificeerd NLP coach en heb bijna alle coaching-issues zélf ervaren. Ik ben in mijn werk en leven regelmatig zélf vastgelopen. Heb sociale angsten, burnout en hartoperaties gehad. Maar ik heb ook dingen voor elkaar gekregen die ik vooraf nooit voor mogelijk had gehouden. Ik heb leren genieten van alles wat zich aandient. Lekker actief in het hier en nu en in flow blijven.

Thuis word ik liefdevol ondersteund door mijn vrouw. We zijn al ruim 35 jaar getrouwd en verblijven graag in het zonnige Spanje. We hebben samen één geweldige zoon. Deze prachtige thuisbasis geeft me alle vrijheid en ruimte om me volledig op mijn werk en missie te focussen.

Ik heb in 2001 mijn eigen bureau voor training en coaching Verheijden Consult opgericht. Hierdoor ben ik vrij mijn eigen keuzes te maken.