Zo kom je vanuit elke situatie terug in je kracht en een flow waarin alles lukt.

Of je nu last hebt van burnout symptomen, stress, uitstelgedrag, sociale angsten of als je kracht en leiderschap wilt ontwikkelen; je kunt nu structureel aan jezelf en je energie werken. En op een manier die makkelijk in je overvolle agenda is in te passen.


 •  Merk je dat je aandacht en passie verslapt als je alles alleen moet uitzoeken!
 •  Dat continu herhalen belangrijk is om nieuwe inzichten echt te laten beklijven!
 •  Dat harder werken en beter je best doen niet het gewenste resulaat oplevert!
 •  In de Lead2Flow Academy kun je jezelf nu structureel en praktisch ontwikkelen!
 •  Je krijgt continu handvatten en inzichten waarmee je direct aan de slag gaat!
 •  Je komt in een flow waarin je moeiteloos en energiek alles bereikt wat je wilt!

Groei in persoonlijke kracht en bereik wat je wilt!

Onafhankelijk en vrij zijn

Door je persoonlijke kracht te ontwikkelen ga je jouw eigen weg en manier vinden om met alle uitdagingen om te gaan. Je gaat energie-vretende blokkades loslaten. Je leert jezelf kennen. Je krijgt helder wat jouw unieke pad is. Je vindt oplossingen voor alledaagse uitdagingen.

Het resultaat is dat je in elke situatie zelfverzekerd en assertief jezelf blijft.

Je doet het nooit alleen!

Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen, maar gelukkig hoef je het niet alléén te doen! Soms kun je doorslaan in controle en perfectionisme en ben je aan het overleven. Je vergeet om hulp te vragen en te accepteren.

Bij het aanpakken van stress, sociale angsten, burnout en onzekerheid heb je gewoon hulp van professionals en anderen nodig. Dat is helemaal oké!

Persoonlijke kracht is:

 •  Jezelf vrij voelen, jezelf meer laten zien, dichter bij jezelf komen en jezelf helemaal oké vinden.
 •  Een gezonde basis ontwikkelen om verder te groeien en zelfverzekerd in je werk en leven staan.
 •  Groeien in kracht, eigenwaarde en vastberadenheid, meer energie krijgen en deze hoog houden.

Ben je klaar om meer te bereiken in minder tijd?

 
 

De beste investering is die in jezelf en je ontwikkeling.

 •  Wil je de nieuwste inzichten en theorieën leren die je verder helpen in je (zelf-)leiderschap?
 •  Ben je het zat om alles alleen te moeten oplossen en wil je leren van andere professionals?
 •  Wil je met andere succesvolle mensen optrekken en bij hen ontdekken wat jou kan helpen?
 •  Wil je een praktische, makkelijk toepasbare aanpak die in je agenda past en heel flexibel is?
 •  Wil je zelf bepalen wanneer en hoeveel inplanbare tijd je voor je eigen ontwikkeling neemt?

Je hoeft de deur niet meer uit om jezelf grondig te ontwikkelen!

Krachtige Coaching Sessies

Iedere week (behalve tijdens vakanties) kun je in een kleine groep een live coaching sessie volgen. Er zijn drie varianten die op een vaste dag en tijdstip gepland zijn. Je kunt de sessies dus eenvoudig in je agenda inplannen. Kun je niet live aanwezig zijn dan kun je dezelfde avond de opname bekijken. Je kiest zelf welke variant het beste bij jou en je situatie past (bij de intake geef ik je uiteraard mijn advies). 

In Burnout Coaching Sessies pak je de essentie van je burnout, sociale angsten en onzekerheden aan. Je leert loslaten en je gaat stappen zetten die je direct energie geven.

In Personal Coaching Sessies werk je op alle fronten aan jezelf. Je gaat uitstelgedrag, onzekerheden, afhankelijkheden loslaten en groeien in persoonlijke kracht en energie.

In Business Coaching Sessies leer je effectiever om te gaan met zakelijke en persoonlijke uitdagingen. Je krijgt inzichten en methoden om in flow te komen en je doelen te realiseren.

In 21 uur coaching oefen je meer dan in een klassieke tiendaagse training en heb je veel meer contact met je coach dan in een gemiddeld coaching traject!

Professionele Online Cursussen

In mijn professionele cursussen leer je methoden, technieken en theorieën die je nodig hebt om je kracht en leiderschap te ontwikkelen. Alle online cursussen zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring met groepstrainingen en coaching. Ze zijn praktisch, pragmatisch en volgens deelnemers zelfs prettiger en effectiever dan klassieke groepstrainingen.

De aanpak in de Lead2Flow Academy is dat ik de klassieke groeps- en onlinetrainingen naar een hedendaags nivo getild heb. Je hoeft niet meer dagenlang in een zaaltje naar een trainer te luisteren; dat doe je gewoon thuis achter je computer. Het gemis aan interactie in online trainingen los ik op met de Online Coaching Sessies. Je krijgt het beste van beide werelden. Dit is training/coaching 3.0!

Mijn online cursussen lopen parallel met de verschillende varianten van de coaching sessie en de fase waarin je zit. Je ziet direct welke cursussen voor jou interessant zijn. De twaalfweekse cursus Persoonlijke Kracht Online vervangt bijvoorbeeld in zijn eentje al een volledige vierdaagse groepstraining.


Volg de gratis cursus in de Lead2Flow Academy


Persoonlijk contact en interactie met andere deelnemers.

Aanpak in Lead2Flow Academy

Iedere week kun je een Live Coaching Sessie van één uur volgen. Daarnaast volg je alle cursussen uit de Lead2Flow Academy die je aanspreken.

 • Je kunt op elk moment bij het programma instappen en uitstappen; alle Coaching Sessies en cursussen zijn los van elkaar te volgen.
 • Je kiest steeds zelf de best passende Coaching Sessie (Burnout, Personal of Business) die je nodig hebt of die je aanspreekt.
 • Als je niet live aanwezig kunt zijn dan kun je binnen één dag de opname van een Coaching Sessie terugkijken.

Voor wie is Lead2Flow bedoeld?

Deelnemers zijn directeuren, zelfstandigen en professionals die hun uitdagingen willen aanpakken en zichzelf continu willen verbeteren.

 • Als je burnout symptomen, sociale angsten, onzekerheden wilt aanpakken dan volg je de Burnout Coaching Sessies.
 • Als je jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen, wilt groeien in overtuigingskracht dan volg je de Personal Coaching Sessies.
 • Als je professioneel wilt groeien, je missie en identiteit helder wilt maken dan volg je de Business Coaching Sessies.

Wat is je investering?

Je investering omvat een uur per week voor de coaching sessies en de kosten voor deelname. De cursussen volg je in je eigen tijd en tempo. Je beslist elk half jaar of je opnieuw deelneemt.

 • Je investering voor een half jaar toegang tot de Lead2Flow Academy bedraagt slechts: €1400 excl 21% btw.
 • In dit half jaar kun je de wekelijkse coaching sessies (totaal 21 uur live coaching) en alle online cursussen volgen.
 • Mocht je binnen 30 dagen niet 100% tevreden zijn, dan stort ik het volledige bedrag direct terug.

Wat deelnemers zeggen over de Lead2Flow Academy:

"Ik dacht dat een online traject voor mij niet zou werken omdat het onpersoonlijk zou zijn. Achteraf kan ik zeggen dat met name de coaching sessies in een groep mij het meeste hebben gebracht." Hans, directeur-eigenaar.

"Als zelfstandige had ik geen tijd voor meerdaagse groeps-trainingen. Met name op vrijdag en zaterdag moet ik gewoon in mijn winkel zijn (die kan ik moeilijk sluiten). Daarom past dit perfect bij mij." Wouter, winkelier.

"Vanwege mijn burnout kon me niet zo lang concenteren. Daarom waren de online lessen zo prettig. Ik kon ze gewoon in stukjes doen en op de momenten dat ik energie had. Super goed." Evelien, project manager.

"Ik heb zitten rekenen, maar als ik een normale groeptraining zou doen dan kostte het meer aan gemiste omzet (ik ben zzp-er) dan dat de training mij zou kosten. Nu kon ik me op het werk een uurtje afzonderen en inloggen voor de coaching sessies." Mariëlle, zzp-er

"Ik had al een groepstraining gedaan bij Jos, maar wilde me op structurele basis blijven ontwikkelen. Ik volg nu al bijna een jaar de online coaching sessies. Ik plan ze steeds een paar maanden vooruit." Niels, ondernemer.

"Ik heb in het verleden groepstherapie gedaan (verschrikkelijk) dus ik zag nogal op tegen de coaching sessies in een groep. Ik was bang dat ik al mijn issues weer moest delen, maar daar was totaal geen sprake van. Geweldig hoe Jos complexe dingen aanpakt zonder dat je alle details hoeft te vertellen. Ik sta nu heel anders in het leven en ben Jos super dankbaar." Jan-Willem, manager.

"Nadat ik zelf een half jaar de coaching sessies had gedaan, heb ik diverse medewerkers aangemeld die tegen burnout aanzaten, niet zo lekker communiceerden of onzeker waren. Dat heeft me veel geld bespaard (omdat ze niet uitgevallen zijn)." Jeroen, directeur.

"Omdat ik verschillende leerdoelen heb (op de zaak en thuis spelen heel andere zaken) kan ik per week bekijken welke sessie ik volg. Soms wil ik wat loslaten en soms wil ik alles weer scherp op mijn netvlies krijgen." Pieter, ondernemer

"In eerste instantie snapte ik niet waarom ik mijn leiderschap zou moeten ontwikkelen. En dat gedoe over flow sprak me al helemaal niet aan! Ik zat in een burnout en wilde van die stomme klachten af. Jos heeft me overtuigd dat die twee samen gaan en gelukkig ben ik met hem in zee gegaan. Hij houdt het allemaal lekker luchtig." Saskia, communicatie adviseur