Met Persoonlijk Leiderschap word je de beste versie van jezelf.

Persoonlijk Leiderschap is voor professionals die sterk en evenwichtig in hun werk en leven willen staan en optimaal willen presteren en communiceren. Je kunt nu ontspannen aan jezelf werken op een manier die eenvoudig in je agenda past.


Ben je re-actief en loop je achter?

 •  Je reageert sterk op je omgeving en je valt steeds terug in oud gedrag.
 •  Je wordt geleefd en je hebt niet helder wie je bent en waar je voor staat.
 •  Je ervaart stress en je moet beter je best doen terwijl het niets oplevert.

Of neem je leiding over je leven?

 •  Je werkt en leeft pro-actief vanuit je missie en doet wat bij je past.
 •  Je doet ontspannen je ding, je leeft in het nu en geniet van het moment.
 •  Je hebt je missie, visie, waarden, identiteit en drijfveren helder.

 

Als directeur, zelfstandige, manager of professional ga je steeds meer presentaties geven en netwerkbijeenkomsten bijwonen. Je komt niet zo krachtig over als je zou willen. Je hebt niet helder wat precies jouw ding is, waar je voor staat en wat je missie en bijdrage zijn. Met Persoonlijk Leiderschap ga je helder, assertief en effectief communiceren. Je ontwikkelt charisma en overtuigingskracht.


In Persoonlijk Leiderschap werk je aan jezelf.

Je groeit in assertiviteit, uitstraling en charisma

 •  Hoe vind ik mijn persoonlijke missie en hoe zet ik die nu effectief in?
 •  Hoe ontstaat gedrag en waarom reageer ik vaak anders dan ik wil?
 •  Hoe kan ik actief verantwoordelijkheid nemen voor mijn beslissingen?
 •  Hoe overleef ik op een gezonde en ontspannen manier elke crisis?

Je groeit in communicatie en overtuigingskracht

 •  Hoe motiveer ik mensen en maak ik ze enthousiast voor mijn ideeën?
 •  Wat is de invloed van non-verbale communicatie op mijn effectiviteit?
 •  Hoe omschrijf ik wat ik wil, waardoor ik het nu wél voor elkaar krijg?
 •  Hoe integreer ik alle inzichten en vaardigheden in mijn werk en leven?

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Jos bij BNN en RTL5

Persoonlijke training en interactie met andere deelnemers.

Het groeien in persoonlijk leiderschap, assertiviteit en effectieve communicatie gaat het beste met de combinatie van persoonlijk contact en goed onderbouwde theorie en oefeningen. Je wilt dit in je eigen tijd en tempo doen. Daarom volg je de training Persoonlijk Leiderschap.

Je kunt elk moment starten en geheel je eigen tijd en tempo bepalen. Tussendoor kun je via email vragen stellen aan mij en de andere deelnemers. De live oefensessies volg je samen met enkele andere deelnemers. Dit is de plek waar je elkaar ontmoet. Je gaat samen oefenen.

Persoonlijk Leiderschap duurt 6 maanden. In deze periode volg je 21 Live Sessies waarin je de andere deelnemers ontmoet. Je volgt in je eigen tijd en tempo de professionele persoonlijke ontwikkeling cursussen in de Lead2Flow Academy met inzichten, technieken en oefeningen.


Dit is Training-Coaching 3.0

Deze belangrijke innovatie verandert definitief onze kijk op persoonlijke training en coaching.

 •  Theorie bestudeer je nu gewoon thuis in je eigen tijd en tempo. Super gedetailleerd en zo vaak te herhalen als je wilt.
 •  Je oefent je nieuwe kennis met andere deelnemers nu verspreid over een aantal maanden in wekelijkse live sessies.
 •  Je logt nu iedere week een uur in om samen met je professionele coach aan je thema's te werken. Veilig en vertrouwd.

Ontwikkel je leiderschap en je komt terug in flow.

Wat wil je nu als eerste aanpakken?

Met mijn professionele aanpak herstel je grondig en definitief van je burnout, spreekangst, lage assertiviteit, communicatie issues, onzekerheden en belemmeringen en kom je weer volledig terug in je kracht en leiderschap.

Persoonlijk Leiderschap is een assertiviteitstraining, communicatietraining, burnout training en persoonlijke effectiviteit training in één. Je pakt effectief alle onderliggende thema's aan die de oorzaak zijn van alles waarin je vastloopt!

Je combineert de live sessies (waarin je intensief oefent met mij en de andere deelnemers) met alle cursussen die je aanspreken. In 6 maanden werk je veilig, professioneel en in je eigen tijd en tempo aan jezelf.

Je vindt antwoorden op de vragen:

 •  Wat is de kern van effectieve communicatie en rapport maken?
 •  Hoe kan ik mensen motiveren en enthousiast maken voor mijn ideeën?
 •  Wat is de invloed van non-verbale communicatie op mijn effectiviteit?
 •  Hoe maak ik mijn rugzakje leeg en hoe houd ik het ook leeg?
 •  Hoe beïnvloeden persoonlijkheidskenmerken mijn communicatie?
 •  Wat zijn mijn waarden en missie en hoe kunnen die mij ondersteunen?
 •  Hoe bouw ik energie op en blijf ik altijd assertief in het hier en nu?

Persoonlijk contact met je trainer en de andere deelnemers.

Je kunt vandaag al aan jezelf werken

De Lead2Flow Academy is het platform waarin je alle Online Cursussen en Live Sessies opent.

Je kunt op elk moment instappen en direct aan jezelf werken. De live oefensessies en de professionele cursussen lopen continu door. Je kiest zelf welke trainingen en sessies je wilt volgen.

Praktische en pragmatische aanpak

Veel directeuren, zelfstandigen en professionals benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt.

Als je jezelf een professionele training gunt, dan neem je effectievere beslissingen.

Investeer nu in je groei in leiderschap

In 6 maanden tijd volg je alle cursussen en 21 live oefensessies. Als je niet live bij een oefensessie aanwezig kunt zijn dan kijk je binnen een dag de opname terug.

De kosten bedragen slechts: €1400 (excl 21% btw) voor 6 maanden professionele training en 21 uur live oefensessies.

 

 

Wat deelnemers zeggen over Persoonlijk Leiderschap

"Dit is de beste training die ik tot nu heb mogen volgen! Het is bijzonder hoe de training je stemming veranderd en de oefeningen na 1 of 2 keer al vanzelf lijken te gaan. Het echte verschil met andere trainingen is Jos. De manier waarop hij deze training geeft is volgens mij het succes van deze training. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik zou echt iedereen die er voor open staat deze training aanraden!" Marjolein, Manager

"Dit is zoals trainingen horen te zijn, niet alleen maar theorie vertellen, maar iets echt in je opnemen en vervolgens zelf de antwoorden vinden. Jos verstaat de kunst om de dingen luchtig te brengen, maar ondertussen wel helemaal bij je te laten landen. Jos is een vakman pur sang en een mooi mens!" Niels, directeur-eigenaar

"Een cadeau voor mijzelf, deze training! Jos heb ik leren kennen als een ZEER bekwame trainer, zowel qua theorie als bij de praktijkoefeningen. Ik heb met zijn hulp en methodes belemmerende issues opgeruimd en start voortaan vanuit de juiste stemming. Prettig dat je de theorie thuis leest: daardoor kun je tijdens de training snel de praktijkoefeningen in, waar je uiteindelijk het meest van leert. Een aanrader voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen." Karin, Teamleider

"Enorm veel geleerd maar vooral gegroeid tijdens de training. Heel hands-on praktijkgerichte oefeningen die je blijven verbazen met een op hoog niveau opererende coach. Een aanrader om stappen te maken en nieuwe inzichten te vergaren." Nick, Eigenaar

"Jos is een fijne trainer, qua persoon erg prettig, kundig en hou houdt ervan om zaken luchtig te houden. Dat is prettig in een traject waarbij je geconfronteerd wordt met jezelf." Annie, Communicatie Manager

"Een echte aanrader voor iedereen die zelfleiderschap wil bereiken. De eerste training waarbij ik niet kon wachten om er weer heen te mogen gaan. De opbouw is goed opgezet en wat geleerd is kun je meteen toepassen. Ik ben tot zoveel nieuwe positieve inzichten gekomen en dat alles in een vertrouwde omgeving. Gewoon doen." Eddie, Senior Accountmanager

"Een hele fijne, leerzame en effectieve training. Ik leerde echt in een korte tijd meer grip (leiderschap) te krijgen op mijn leven. Geweldig hoe Jos met zijn rust en vakmanschap je weet te motiveren en je je eigen oplossingen laat vinden. Het is een mooi avontuur. Een hele goede investering in jezelf." Marc, Senior Software Engineer