Met heldere communicatie bereik je zelfverzekerd wat je wilt.

In je professionele leven zul je stress, werkdruk, uitstelgedrag, onzekerheid en frustratie ervaren. Stop met piekeren, ontwikkel je persoonlijke effectiviteit en word krachtig, duidelijk, overtuigend en assertief.


Herken je deze symptomen bij jezelf:

  •  Je bent niet assertief genoeg, je ervaart vaak stress en je zit veel in je hoofd.
  •  Je weet precies hoe iets moet, maar je krijgt anderen niet mee in je aanpak.
  •  Je krijgt de zenuwen van gerichte aandacht, presentaties en voorstelrondjes.

Herken je deze reacties bij jezelf:

  •  Je gaat steeds meer zélf doen; dat voelt niet goed en je hebt er geen tijd voor.
  •  Je merkt dat mensen je niet serieus nemen, tegenwerken of voorbij lopen.
  •  Je probeert confrontaties te vermijden en gaat dominante mensen uit de weg.

 

Je bent goed opgeleid, je hebt een mooie baan en groeipotentie. Maar hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt, hoe meer je merkt dat je tekort schiet in je overtuigingskracht. Ben je niet assertief genoeg? Communiceer je niet duidelijk genoeg? Heb je niet helder wie je bent en waar je voor staat? In de training Zelf-Leiderschap laat je jouw belemmeringen los en kom je volledig in je kracht te staan.Werk direct aan de basis van je persoonlijke effectiviteit!

 

Gelijk hebben of gelijk krijgen

Als manager en professional weet je precies wat er moet gebeuren. Je hebt veel inhoudelijke kennis, maar ook al heb je technisch gelijk; je hebt de medewerking van anderen nodig. Met uitsluitend vakkennis zul je mensen niet op je hand krijgen. Mensen worden steeds mondiger. Je moet steeds meer uitleggen en mensen enthousiasmeren.

Overtuigen of macht gebruiken

Persoonlijke effectiviteit gaat over het behalen van resultaten. Flexibiliteit en zelfkennis zijn hiervoor essentieel. Je moet immers je gedrag aanpassen aan de situatie en tegelijkertijd jezelf blijven. Het gevaar bestaat dat je op je strepen gaat staan en je functionele macht inzet. Dat is dodelijk voor je overtuigingskracht én je geloofwaardigheid.

 

Door je zelf-leiderschap te ontwikkelen zullen je verbale en non-verbale communicatie in balans komen. Wie je bent en wat je doet zullen in lijn zijn met elkaar. Daardoor wek je vertrouwen en word je authentiek, charismatisch en assertief. Medewerkers en collega’s zien je staan. Ze houden rekening met je en geven hun volledige medewerking.


In de training Zelf-Leiderschap werk je aan je persoonlijke effectiviteit

 

Groei in kracht en zelf-leiderschap

Jos Verheijden

In de training Zelf-Leiderschap leer je assertief, krachtig en met positieve energie in je werk en leven te staan. Je leert open en helder te communiceren. Je gaat het beste uit jezelf naar boven te halen. Je leert krachtige technieken om je brein te programmeren voor automatische focus op positieve en versterkende zaken.

Het unieke aan Zelf-Leiderschap

Jos Verheijden

Je leert jezelf volledig te ontwikkelen. Je gaat vanuit je innerlijke kracht en leiderschap werken en leven. Je wordt weer degene die je werkelijk bent. Je neemt besluiten die jou versterken en écht bij je passen. Je gaat van overleven naar leven in vrijheid. Met zelf-leiderschap weet je hoe je in elke situatie jezelf blijft.

Doe je eigen ding in de training

Jos Verheijden

De groep bestaat uit zo’n zes tot tien gelijkgestemde mannen en vrouwen van een jaar of dertig tot vijfenvijftig. Veiligheid en geborgenheid zijn de norm. Je hoeft niets te vertellen of te doen wat je niet wilt. Je gaat veel oefenen, lachen en genieten. Je doet de training écht voor jezelf. Jouw persoonlijke groei staat voorop.


De training is verdeeld in vier blokken van twee dagen en wordt centraal in Nederland verzorgd. De kosten voor acht dagen training bedragen € 2995. Lees verder over de training Zelf-Leiderschap.


Dit zeggen deelnemers over de aanpak van Jos Verheijden

 
 

Veel mensen gingen je al voor. Onder andere van deze bedrijven:

 


Jos tijdens een training

Sfeerimpressie van de training

Dit is wat je gaat leren

In de training Zelf-Leiderschap ga je aan jezelf werken en groeien in leiderschap, assertiviteit, communicatie en overtuigingskracht. Dit ga je leren:

  •  Hoe vind ik mijn persoonlijke kracht en hoe zet ik die effectief in?
  •  Hoe ontstaat gedrag en waarom reageer ik vaak anders dan ik wil?
  •  Hoe kan ik verantwoordelijkheid nemen voor wat me overkomt?
  •  Hoe overleef ik op een gezonde en creatieve manier elke crisis?
  •  Hoe motiveer ik mensen en maak ze enthousiast voor mijn ideeën?
  •  Hoe beïnvloeden persoonlijkheidskenmerken mijn communicatie?
  •  Wat is de invloed van non-verbale communicatie op mijn effectiviteit?
  •  Hoe omschrijf ik wat ik wil, waardoor ik het nu wél voor elkaar krijg?
  •  Hoe integreer ik alle inzichten en vaardigheden in mijn werk en leven?

Hoe wil je jouw persoonlijke effectiviteit verhogen?

 

Past mijn aanpak bij jou?

Zoals je wel begrijpt, moet mijn aanpak je aanspreken. Ik werk vooral met professionals en managers die van aanpakken houden. Actieve mensen die last hebben van stress, uitstelgedrag, lage assertiviteit en gebrek aan overtuigingskracht. Mensen die aan zichzelf willen werken en verder willen groeien. Ben jij zo iemand?

Hoe wordt je geremd in je carrière?

Je moet niet alleen steeds harder je best doen; het lijkt ook steeds minder op te leveren. Je gaat steeds harder rennen, maar de stress en het piekeren kosten je te veel energie. Je merkt dat je ook thuis en bij je vrienden niet meer tot rust komt. Je krijgt van hen het advies om je werk (stress) eens los te laten. Maar dat lukt je dus niet!

Is dit haalbaar voor je?

De training Zelf-Leiderschap kost €2995 (exclusief 21% BTW). Dat is een heel bedrag, maar normaal betaalt je werkgever de kosten in het kader van je professionele ontwikkeling. Het is immers een leiderschaps-traject en bedoeld om krachtiger, assertiever en communicatief sterker in je werk te komen staan. Overleg het gewoon!

Tijdelijke actie: Bij de training Zelf-Leiderschap krijg je 'Verdiepen in Flow' t.w.v. €356 nu gratis erbij.

Als mijn persoonlijke aanpak je aanspreekt dan is het slim om even contact op te nemen. In een telefoongesprek van zo'n 20 minuten hebben we beiden wel helder of het klikt en kunnen we samen inschatten of de training Zelf-Leiderschap bij jou en jouw leerdoelen past.

 

Neem contact op voor een gratis intake

De intake is gratis en kan je veel helderheid geven.


Of wil je eerst mijn werkwijze verkennen en meer info ontvangen?

 

Check mijn verhaal

Check eerst of mijn verhaal wel klopt en wat je allemaal van me mag verwachten. Lees mijn blogs over sociale angsten, assertiviteit, leiderschap, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk de ervaringen van oud-deelnemers op Springest. Lees op LinkedIn de positieve aanbevelingen van mijn cliënten. Check het gewoon.

Gratis Persoonlijkheidstest

Waar je mee kunt beginnen is mijn gratis persoonlijkheidstest doen. Die gebruik ik ook in de training Zelf-Leiderschap. Hiermee krijg je zowel een goed beeld van wie je bent, als ook van mijn practische aanpak. Als je helder hebt wie je bent, dan weet je ook welk gedrag bij jou hoort en welke elementen je verder kunt ontwikkelen.

Gratis rapport en brochures

Je ontvangt naast een uitgebreide professionele persoonlijkheids-beschrijving tevens de brochures van mijn trainingen. Je wordt automatisch en gratis aangemeld voor mijn blogs. Voel je vrij om de gratis test te doen. Het aanvragen en invullen is zo gebeurt en zeer waarschijnlijk zul je verbaast zijn over het resultaat.

 

Doe de gratis persoonlijkheidstest