Met Persoonlijke Kracht haal je het beste uit jezelf.

In je werk en leven wordt je regelmatig geconfronteerd met mensen, situaties, problemen en uitdagingen die je stress geven en energie kosten. Met persoonlijke kracht laat je sociale angsten en blokkades los en word je assertief en vrij. Je gaat effectief communiceren, creatieve oplossingen vinden en alles moeiteloos voor elkaar krijgen.


Herken je deze spreekangst en stress oorzaken:

 •  Je verstijft bij voorstelrondjes of als je onverwacht het woord krijgt.
 •  Je doet het liefst alles zelf; dat is het snelst en het gaat meteen goed.
 •  Je bent perfectionistisch en een controlefreak en het schiet niet op.
 •  Je merkt dat je belemmeringen steeds erger worden en je uitputten.

Spreekangst en stress blokkeren jou en je carrière:

 •  Je verliest de grip op collega's en medewerkers en raakt gefrustreerd.
 •  Je gedraagt je meer als collega dan als manager, maar dat werkt niet.
 •  Je ziet hoe anderen zich ontplooien, terwijl jij je niet durft te laten zien.
 •  Je mist meetings en je aandacht en concentratievermogen verslappen.

 

Als directeur, zelfstandige, manager of professional moet je naast alle uitvoerende taken ook presentaties geven, onderhandelingen voeren, vergaderingen voorzitten en bijwonen. Je wilt dit graag doen, maar je wordt steeds vaker overmand door onzekerheid, angst en paniek. Je raakt de controle kwijt. Zo kom je niet verder. Dit moet anders.


Ontwikkel je persoonlijke kracht en bereik wat je wilt!

Wil je onafhankelijk en vrij zijn?

Door je persoonlijke kracht te ontwikkelen ga je jouw eigen weg en manier vinden om met alle uitdagingen om te gaan. Je gaat energie-vretende blokkades loslaten.

Je leert jezelf kennen. Je krijgt helder wat jouw unieke pad is. Je vindt oplossingen voor alledaagse uitdagingen. Het resultaat is dat je in elke situatie zelfverzekerd en assertief jezelf kunt blijven.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Uiteindelijk zul je het zelf moeten doen, maar gelukkig hoef je het niet alléén te doen! Soms kun je doorslaan in controle en perfectionisme en ben je aan het overleven.

Je vergeet om hulp te vragen en te accepteren. Bij het aanpakken van stress, sociale angsten, burnout en onzekerheid heb je gewoon hulp van professionals en anderen nodig. Dat is oké!


 

Met persoonlijke kracht zul je:

 •  Jezelf vrij voelen, jezelf meer laten zien, dichter bij jezelf komen en jezelf helemaal oké vinden.
 •  Regisseur zijn van je eigen stemming en emoties, spontaner worden in je relaties, werk en leven.
 •  Een gezonde basis ontwikkelen om verder te groeien en zelfverzekerd in je werk en leven staan.
 •  Plezier beleven aan het geven van presentaties en naar buiten treden met je mening en ideëen.
 •  Groeien in kracht, eigenwaarde en vastberadenheid, meer energie krijgen en deze hoog houden.

In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burn-out en sociale angsten. Daarom werd ik gevraagd om als expert op te treden in tv-programma's.

Jos bij BNN en RTL5

Persoonlijk contact en interactie met andere deelnemers.

Het loslaten van sociale angsten en het ontwikkelen van persoonlijke kracht gaat het makkelijkst met de combinatie van persoonlijk contact en goed onderbouwde theorie en oefeningen. Je wilt dit in je eigen omgeving, tijd en tempo doen. Daarom doe je Persoonlijke Kracht.

Je kunt elk moment starten en geheel je eigen tijd en tempo bepalen. Bij elk cursus-onderdeel kun je vragen stellen aan mij en andere deelnemers. De live oefensessies volg je samen met enkele andere deelnemers. Dit is de plek waar je elkaar ontmoet. We gaan het samen doen!

Persoonlijke Kracht duurt 3 maanden. In deze periode volg je 12 live oefensessies waarin je mij en de andere deelnemers ontmoet. Tegelijk volg je de professionele twaalf-weekse cursus Persoonlijke Kracht Online met zo'n 30 uur video met inzichten, technieken en oefeningen.


Dit is Training-Coaching 3.0

Deze belangrijke innovatie verandert definitief onze kijk op persoonlijke training en coaching.

 •  Theorie bestudeer je nu gewoon thuis in je eigen tijd en tempo. Super gedetailleerd en zo vaak te herhalen als je wilt.
 •  Je oefent je nieuwe kennis met andere deelnemers nu verspreid over een aantal maanden in wekelijkse live sessies.
 •  Je logt nu iedere week een uur in om samen met je professionele coach aan je thema's te werken. Veilig en vertrouwd.

Wat wil je nu als eerste aanpakken?

Met mijn professionele aanpak herstel je grondig en definitief van je burnout, spreekangst, lage assertiviteit, communicatie issues, onzekerheden en belemmeringen en kom je weer volledig terug in je kracht en energie.

Persoonlijke Kracht is een assertiviteitstraining, communicatietraining, burnout-training en persoonlijke ontwikkelingstraining in één. Je pakt immers effectief alle onderliggende thema's aan die de oorzaak zijn van alles waarin je vastloopt!

Je combineert de 12 live oefenessies met de cursussen die je aanspreken. In 3 maanden tijd werk je veilig, onbezorgd en geheel in je eigen tijd en tempo aan jezelf. 

Dit ga je leren in Persoonlijke Kracht

 •  Beperkingen loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
 •  Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
 •  Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
 •  Verbluffende inzichten over hoe je alles wél voor elkaar krijgt.
 •  Effectief communiceren en je autoriteit en charisma verbeteren.
 •  Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.
 •  Energie opbouwen en altijd in een positieve stemming blijven.

Persoonlijk contact met je trainer en de andere deelnemers.

Start vandaag met je training

Je opent alle cursussen en live oefensessies in de Lead2Flow Academy.

Je kunt op elk moment instappen en direct aan jezelf werken. De live oefensessies en de professionele cursussen lopen continu door. Je kiest zelf welke cursussen en oefensessies je wilt volgen.

Ontwikkel je eigen potentieel

Veel directeuren, zelfstandigen en professionals benutten niet hun volledige potentieel en worden geleefd door wat er op hen afkomt. Ze reageren op wat het meeste om aandacht schreeuwt.

Als je jezelf een professionele trainer gunt, dan neem je heel andere beslissingen.

Investeer altijd eerst in jezelf

Je volgt 12 live oefensessies. Als je niet live aanwezig kunt zijn dan kijk je binnen een dag de opname terug. In vakanties zijn er geen Live Sessies maar kun je wel de cursussen volgen.

De kosten bedragen slechts: €800 (excl 21% btw) voor ruim 3 maanden training en 12 oefensessies.

 

 

Wat deelnemers zeggen over Persoonlijke Kracht

"Een geweldige eye opener, omdat de oplossingen voor problemen dus echt bij jezelf ligt. Dit is een wetenschap, waar je in heel je leven je voordeel mee kunt doen. Door het enthousiasme van de coach een echte aanrader. Ik ga zeker de vervolgcursus nog doen." Mariëlle, Manager

"Een training die je terug brengt naar de basis en je bewust maakt van je eigen focus en bril waardoor je de wereld bekijkt. Aan de hand van oefeningen leer je hoe hiermee om te gaan om altijd het beste uit jezelf te halen. Er zijn geen kant en klare oplossingen, maar juist door het benutten van je eigen kracht leer je elk situatie te benaderen op een manier die bij jou past en werkt." Jolanda, Controller

"Mijn motto is zeker geworden 'dat is jouw beeld' en 'laat los'. Het heeft zeker geholpen ik krijg nu al zoveel complimenten,terwijl ik er echt nog niet ben. Dank je wel voor de vertrouwende en ontspannende sfeer die er was." Josca, Redacteur

"Ik heb mij aangemeld voor de training Persoonlijke Kracht omdat ik mezelf, de weg en voor mijn gevoel de zin van het leven kwijt was. Tijdens de training was ook mijn grootste doel van mezelf houden en mezelf accepteren en dat is ook erg goed gelukt! Ik ben er in gegaan omdat ik dacht alles wat ik nu leer kan mij helpen en dat is ook zeker het geval. Alles heb ik aangepakt als hulpmiddelen en ik geloofde erin dat het me allemaal weer een stapje dichter bij mezelf zou brengen. Uiteindelijk nu een dikke maand later sinds de eerste cursusdag kan ik zeggen dat ik super veel van mezelf hou en zin heb in de rest van me leven!" Anoniem

"Geweldige cursus, alles zit er in. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en de methoden zijn allemaal heel eenvoudig, maar wel zeer doeltreffend. En wat niet bij jou van toepassing kun je ter kennisgeving aannemen. De training helpt je enorm om sterker en bewuster in het leven te staan. Daarvoor moet je zelf na elke les wel stevig aan de slag, maar daardoor krijg je wel snel rendement. Het heeft mij zowel voor werkomgeving als prive veel gebracht. Dat de cursus online te volgen is heeft veel voordelen. Kan in eigen tijd, je kunt makkelijk terugkijken/luisteren, kun je een week niet dan kun je doorschuiven en de kosten zijn laag voor zo’n geweldige training. Voor werkgever laagdrempelig: hij de kosten, jij de tijd investeren. Dus doe het gewoon. Niet tegenaan hikken, gewoon voor jezelf kiezen en doen!" Bouke, Engineer

"Ik heb genoten van de training en van de dingen die het me nu al heeft gebracht. Uiteraard zijn er nog dingen die ik moet loslaten omdat het in korte tijd best wel veel is. Mijn hoofddoel was afkomen van mijn verlegenheid. Heel af en toe heb ik nog een terugval in mijn oude gewoontes. Maar daar rekenen we zo mee af. De opbouw van de training is heel fijn. Op voorhand zou ik nooit mijzelf zien mediteren bijvoorbeeld. Maar door het stapsgewijs ernaar toe werken is het niet meer zo'n grote stap." Menno, CEO