Met Persoonlijke Kracht haal je het beste uit jezelf.

Met Persoonlijke Kracht ga je oude energie-vretende patronen loslaten die je nu nog stress geven en je uitputten. Je leert hoe je alles moeiteloos voor elkaar krijgt. Je volgt de training en coaching flexibel vanaf je eigen plek en in je eigen tijd en tempo.


Je deelt zelf flexibel je tijd, tempo en werkwijze in.

 

Zelfstandige aanpak

Burnout, sociale angsten, onzekerheden en stress-symptomen pak je heel grondig zelfstandig aan met het Persoonlijke Kracht programma. Je laat je beperkingen los en je bent snel weer vrij om te doen wat je wilt.

Het programma Persoonlijke Kracht omvat de training Persoonlijke Kracht Online en twee-wekelijkse Coaching Sessies. Gewoon op je eigen vertrouwde plek en in je eigen tijd en tempo! In de training pak je alle onderliggende issues aan. In de Coaching Sessies werk je samen met anderen aan specifieke vragen en uitdagingen.

Sociale angsten, spreekangst, onzekerheid, perfectionisme, lage assertiviteit, trauma en faalangsten leveren je veel stress op. Ze zijn vaak de oorzaak van burnout. Al heel vroeg heb je de structuren ontwikkeld die uiteindelijk tot je huidige situatie hebben geleid.

Gecombineerde aanpak

Ben je overvallen door een burnout of een complexe angststoornis? Dan is de combinatie van het Persoonlijke Kracht Programma en extra Individuele Personal Coaching de slimste aanpak. Je werkt vanaf je eigen huis of werkplek en je vermijdt de stress van het reizen. De extra Individuele Personal Coaching kan zowel face-to-face als telefonisch.

In zes tot tien uur Individuele Personal Coaching werk je direct aan de specifieke oorzaak van je burnout of sociale angst. Als ervaren en gespecialiseerde Personal Coach leg ik heel snel de kern van je klachten bloot en help ik je terug in je kracht.

Tegelijk met het Persoonlijke Kracht Programma start je met Individuele Personal Coaching en leer je hoe je volledig in je kracht komt. Je leert de geweldige techniek 'Quantum Coherentie Training' en je gaat met het Proces van Loslaten en Transformeren (PLT) oude stress-gevende patronen loslaten en weer terug in je kracht komen.


Veilig en vertrouwd

In 12 lessen ontwikkel je alle inzichten, technieken en vaardigheden om grondig van je sociale angsten, onzekerheden en burnout af te komen. Je gaat oude patronen loslaten en leren om weer krachtig en zelfbewust in het leven te staan. Professioneel, veilig, vertrouwd en op een ontspannen wijze.

nbsp;

 

De beste aanpak voor jóu

We hebben sowieso eerst telefonisch overleg over de beste aanpak, maar jij kiest zélf of je Persoonlijke Kracht combineert met Individuele Personal Coaching of dat je het programma zelfstandig volgt.

Met de juiste aanpak herstel je in ieder geval grondig en definitief van je burnout en sociale angst. Je komt weer volledig terug in je kracht en je gaat dingen voor elkaar krijgen die je eerst nog niet voor mogelijk hield.
Dit is wat je gaat leren in Persoonlijke Kracht:

  •  De oorzaken van je klachten herkennen en definitief loslaten.
  •  Beperkingen loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
  •  Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  •  Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
  •  Verbluffende inzichten over hoe je alles wél voor elkaar krijgt.
  •  Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.
  •  Energie opbouwen en altijd in een positieve stemming blijven.

 

Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest


 

 

Professionele Training

Persoonlijke Kracht Online bestaat uit 12 wekelijkse videolessen, uitgebreide theorie en oefeningen. De videolessen duren ieder zo'n anderhalf tot twee uur. Je krijgt alle inzichten, technieken en oefeningen heel helder uitgelegd en voorgedaan. Je kunt per les het werkboek downloaden en thuis de theorie bestuderen.

Iedere twee weken volg je, vanaf je eigen plek, een Coaching Sessie met een groep van maximaal acht deelnemers. Ik behandel vooraf ingebrachte vragen en laat zien hoe je die aanpakt.

Sfeerimpressie van de training

Jouw investering

Het is niet alleen de onzekerheid die je parten speelt: Je mist ook kansen op het werk. Je relatie heeft er onder te leiden. Je trekt je terug van je vrienden en leuke dingen. Het vervelende van een sociale angst en burnout is, dat het steeds heftiger wordt. Je wilt een oplossing zodat je verder kunt met je leven.

Persoonlijke Kracht is gebaseerd op meer dan 17 jaar professionele ervaring als trainer/coach en mijn effectieve aanpak van burnout en sociale angsten. Het is dan ook een volwaardig traject in persoonlijke ontwikkeling.

Je investering voor een half jaar toegang tot Persoonlijke Kracht en de twee-wekelijkse Online Coaching Sessies bedraagt slechts €949 (excl. 21% BTW).

Naast de hoogwaardige sessies kun je rekenen op ondersteuning in het forum en doe je de persoonlijkheidstest, de waardenrangschikkingen en ga je jouw missie ontdekken. Eventueel boek je ook enkele sessies Individuele Personal Coaching à €175 per uur (exclusief 21% BTW).

Voordat je jezelf direct inschrijft, is het slim om eerst eens in een kort telefoon-gesprek te bespreken wat er eigenlijk aan de hand is en of mijn aanpak bij jou past. Dan weet je wat je mag verwachten en wat dit traject je zal opleveren.