Zo kom je terug in je kracht en bereik je wat je wilt

Met deze professionele online training ga je oude energievretende patronen loslaten die je nu nog stress geven. Je wordt vrijer en je leert hoe je alles moeiteloos voor elkaar krijgt. Je volgt de training online vanaf je eigen plek en in je eigen tijd en tempo.


Je kunt de training 'Persoonlijke Kracht Online' zelfstandig volgen, maar ook perfect combineren met coaching per telefoon.

 

Zelfstandige aanpak

Sociale angsten, burnout- en stress-symptomen pak je heel grondig zelfstandig aan met de online training Persoonlijke Kracht Online. Je laat je beperkingen los en je bent snel weer vrij om te doen wat je wilt.

Je volgt de training thuis zelfstandig achter je computer. Gewoon op je eigen vertrouwde plek en in je eigen tijd en tempo!

Sociale angsten, spreekangst, onzekerheid, lage assertiviteit en faalangsten leveren je veel stress op. Ze hebben hun oorzaak in je (vroege) jeugd. Al heel vroeg heb je de structuren ontwikkeld die uiteindelijk tot je huidige situatie hebben geleid. In de online training pak je (op een heel prettige wijze) deze oorzaken aan.

Gecombineerde aanpak

Ben je overvallen door een burnout of een complexe angststoornis? Dan is de combinatie van Coaching per Telefoon en Online Training de slimste aanpak. Je werkt vanaf je eigen huis of werkplek en je vermijdt de stress van het reizen.

In zes tot tien uur Coaching per Telefoon werk je direct aan de oorzaak van je burnout (cq angststoornis). Als ervaren en gespecialiseerde Coach leg ik heel snel de kern van je klachten bloot en help ik je terug in je kracht.

Tegelijk met de coaching start je met de Online Training en leer je hoe je volledig in je kracht komt. Je gaat met het Proces van Loslaten en Transformeren (PLT) oude stress-gevende patronen loslaten en weer terug in je kracht komen.


Veilig en vertrouwd

In 12 weken ontwikkel je alle inzichten, technieken en vaardigheden om grondig van je sociale angsten, onzekerheden en burnout af te komen. Je gaat oude patronen loslaten en leren om weer krachtig en zelfbewust in het leven te staan. Professioneel, veilig, vertrouwd en op een ontspannen wijze.

 

De beste aanpak voor jóu

We hebben sowieso eerst telefonisch overleg over de beste aanpak, maar jij kiest zélf of je de training Persoonlijke Kracht Online combineert met telefonische coaching of dat je hem zelfstandig volgt.

Met de juiste aanpak herstel je in ieder geval grondig en definitief van je burnout en sociale angst. Je komt weer volledig terug in je kracht en je gaat dingen voor elkaar krijgen die je eerst nog niet voor mogelijk hield.
Dit is wat je gaat leren in de online training:

  •  De oorzaken van je klachten herkennen en definitief loslaten.
  •  Beperkingen loslaten en ombuigen naar krachtige stemmingen.
  •  Oude patronen en belemmerende overtuigingen loslaten.
  •  Assertief en daadkrachtig optreden en beslissingen nemen.
  •  Verbluffende inzichten over hoe je alles wél voor elkaar krijgt.
  •  Een positieve impuls geven aan je werk, carrière, relatie en leven.
  •  Energie opbouwen en altijd in een positieve stemming blijven.

 

Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest


 

 

Professionele Online Training

De online training ‘Persoonlijke Kracht Online’ bestaat uit 12 wekelijkse videolessen, uitgebreide theorie en oefeningen. De videolessen duren ieder zo'n twee uur. Je krijgt alle inzichten, technieken en oefeningen heel helder uitgelegd en voorgedaan. Je kunt per les het werkboek downloaden en thuis de theorie bestuderen.

Sfeerimpressie van de training

Jouw investering

Het is niet alleen de onzekerheid die je parten speelt: Je mist ook kansen op het werk. Je relatie heeft er onder te leiden. Je trekt je terug van je vrienden en leuke dingen. Het vervelende van een sociale angst en burnout is, dat het steeds heftiger wordt. Je wilt een oplossing zodat je verder kunt met je leven.

De online training is gebaseerd op meer dan 10 jaar professionele ervaring als trainer/coach en mijn effectieve aanpak van burnout en sociale angsten. Het is dan ook een volwaardige training in persoonlijke ontwikkeling.

Als je de online training ‘Persoonlijke Kracht Online’ zelfstandig volgt, bedragen de kosten slechts €760 (excl. 21% BTW).
Een online combinatie-traject van zes uur Telefonische Coaching en de training Persoonlijke Kracht Online kost €1795 (excl. 21% BTW).

Naast de hoogwaardige online training kun je rekenen op ondersteuning in het forum en doe je de persoonlijkheidstest, de waardenrangschikkingen en ga je jouw missie ontdekken. Eventueel boek je ook enkele sessies Personal Coaching.

Voordat je jezelf direct inschrijft, is het slim om eerst eens in een kort telefoon-gesprek te bespreken wat er eigenlijk aan de hand is en of mijn aanpak bij jou past. Dan weet je wat je mag verwachten en wat dit traject je zal opleveren.