Onderzoek nu eerst je valkuilen en energie-lekken

Als je geleerd hebt om jezelf steeds aan je omgeving aan te passen, kun je dan nog wel in je kracht staan en je eigen ding doen!


Aangeleerd gedrag

In het opgroeien ontstaat er een afstand tussen je gedrag en wie je werkelijk bent. Je gedrag ontwikkelt zich door het ondergaan van fijne en vervelende ervaringen. Zo leer je omgaan met diverse situaties. Het is echter jammer als het aangeleerde gedrag je nu verzwakt en energie kost.

Natuurlijk gedrag

Veel van mijn cliënten vertellen me: Ik wil weer terug bij mezelf komen. Ik wil weer mezelf zijn. Ik wordt zo moe van mijn energie-vretend gedrag dat ik het overzicht kwijt raak. Wat je hiermee zegt is dat je weer terug wilt naar je natuurlijk gedrag. Dat je weer ‘normaal’ op situaties wilt reageren.


Gratis persoonlijkheidstest

Met mijn persoonlijkheidstest krijg je snel helder wie je bent en wat je natuurlijke gedrag is. Gebruik dit om je valkuilen en energie-lekken te herkennen en vermijden. Dan zul je altijd in je kracht en energie blijven staan.

Het is veilig en vertrouwd

Het invullen van de professionele test duurt zo'n 10 minuten. Daarna ontvang je per mail jouw persoonlijke rapport van vier pagina's. Vul hieronder je naam en email in. Je privacy is uiteraard 100% gewaarborgd.


Vul het formulier in en ontvang de inlog-gegevens voor de persoonlijkheids-test direct in je mailbox.