Schrijf je in voor een persoonlijke live proefsessie.

Als je aan de slag wilt met het aanpakken van je uitdagingen in een van mijn trainingen:

Persoonlijke Kracht
Persoonlijk Leiderschap
Burnout Training

maar twijfelt of mijn aanpak bij jou past, dan ben je van harte welkom om gratis een proefsessie bij te wonen.


Wat levert de proefsessie je op?

In de proefsessie maak je persoonlijk kennis met de live sessies in mijn trainingen Persoonlijke Kracht, Persoonlijk Leiderschap en Burnout Training.

In de proefsessie ervaar je hoe een live sessie 'Persoonlijke Ontwikkeling' verloopt. Er kunnen maximaal 10 mensen tegelijk deelnemen, dus beslis vooraf of je dit wilt doen en of de datum en tijd in je agenda passen. Mocht je na je inschrijving toch verhinderd zijn, meld je dan tijdig weer af. Dat kan via de bevestigingsmail die je krijgt.

Bereid je op de proefsessie voor door helder te maken wat je wilt aanpakken. We gaan hier aan werken en het is de bedoeling dat je actief deelneemt en jouw inbreng levert. De proefsessie is gratis te volgen op je computer, tablet of smartphone. 

Je ervaart de sessie zoals ik hem in de trainingen doe. Je bent met maximaal 10 gelijkgestemden en je kunt iedereen zien en met iedereen praten. We creëren samen een veilige en vertrouwde omgeving om serieus aan jezelf te werken. De bedoeling is dat je direct een stap zet in het aanpakken van je uitdagingen.

Na de proefsessie weet je of mijn aanpak bij je past en kun je beslissen om je in te schrijven voor een volledig traject. Jij wilt immers je uitdagingen grondig aanpakken en mijn bijdrage is om je te helpen om weer energiek, gezond, onafhankelijk en vrij te worden.

Al mijn trainingen zijn gericht op het prettig, effectief en efficiënt realiseren van jóuw doelen.