Schrijf je in voor de live proefsessie.

De volgende proefsessie is op dinsdag 19 november 2019 om 19.30 uur en start over:

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden

 

Als je aan de slag wilt met het aanpakken van je uitdagingen in een van mijn trainingen:

Persoonlijke Kracht
Persoonlijk Leiderschap
Burnout Training

maar twijfelt of mijn aanpak bij jou past, dan ben je van harte welkom om een proefsessie bij te wonen.


Wat levert de proefsessie je op?

In de proefsessie maak je persoonlijk kennis met de live coaching sessies in Persoonlijke Kracht, Persoonlijk Leiderschap en Burnout Training.

In de proefsessie ervaar je hoe een live sessie 'Loslaat Coaching' verloopt. Er kunnen maximaal 12 mensen tegelijk deelnemen, dus beslis vooraf of je dit wilt doen en of de datum en tijd in je agenda passen. Mocht je na je inschrijving toch verhinderd zijn, meld je dan tijdig weer af. Dan kan een ander jouw plaats innemen.

Bereid je op de proefsessie voor door helder te maken wat je wilt loslaten cq doorbreken. We gaan hier aan werken en het is de bedoeling dat je actief deelneemt en jouw inbreng levert. De proefsessie is gratis maar niet vrijblijvend! Het is geen webinar waar je rustig achterover kunt hangen:)

Je ervaart de sessie zoals ik hem in de trainingen doe. Je bent met maximaal 12 gelijkgestemden en je kunt iedereen zien en met iedereen praten. We creëren samen een veilige en vertrouwde omgeving om serieus aan jezelf te werken. De bedoeling is dat je direct een stap zet in het aanpakken van je uitdagingen.

Na de proefsessie weet je zeker dat mijn aanpak bij je past en kun je beslissen om je in te schrijven voor een volledig traject. Jij wilt immers je uitdagingen grondig aanpakken en mijn bijdrage is om ondernemende mensen onafhankelijk en vrij te maken. Daar zijn al mijn trainingen op gebaseerd.


Je gegevens: