Stress, werkdruk, piekeren? Zo word je mindful met NLP

In de inspirerende ééndaagse training 'Mindful met NLP' leer je de essentie van NLP toepassen om stress, werkdruk, uitstelgedrag, onzekerheid, frustratie en piekeren los te laten en je direct beter te voelen en meer in balans te komen.


Herken je deze symptomen bij jezelf?

 •  Je merkt dat je harder bent gaan werken, maar minder voor elkaar krijgt.
 •  Er wordt steeds meer op je bordje gelegd en je raakt het overzicht kwijt.
 •  Je raakt de essentie kwijt en verliest zo nog de lol en het plezier in je werk.

Herken je deze reacties bij jezelf?

 •  Je kunt minder goed ontspannen; je raakt gestressed en je gaat piekeren.
 •  Je probeert, ten koste van jezelf, krampachtig je werk af te krijgen.
 •  Je gaat steeds meer uitstellen en raakt daar boos en gefrusteerd over.

 

De training 'Mindful met NLP' is geschikt voor jou als je dit soort stress symptomen en reacties herkent en je wilt leren hoe je weer rust en overzicht in je drukke baan en leven krijgt en hoe je een gezondere balans vindt.


NLP

De essentie van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is dat je leert om je in elke situatie goed te voelen en succesvol te zijn. Met NLP leer je jouw bewustzijn en blikveld te verruimen. Je leert jouw fysiologie te beïnvloeden om jezelf beter te voelen. Je leert zélf te bepalen hoe jij je in een situatie wilt voelen: De ene keer wil je mindfulness ervaren, de andere keer wil je actief in flow zijn.

Mindfulness

De essentie van mindfulness is dat je in elke situaties rust en overzicht kunt ervaren. Als je werkdruk ervaart, dan is dat niet vanwege de hoeveelheid werk maar omdat je er zélf allerlei verwachtingen en verplichtingen aan verbindt. Daarom ervaart de ene persoon wél werkdruk en de andere niet. Door je brein te trainen om anders te kijken, zul je vanzelf anders met situaties omgaan.Praktisch

In de training ‘Mindful met NLP’ leer je concrete en direct toepasbare technieken om je stemming te optimaliseren en in elke situatie succesvol te zijn. Je leert hoe de interactie tussen lichaam en geest jouw stemming en persoonlijke effectiviteit bepalen. Je gaat uitgebreid oefenen met de technieken, zodat je ze na de training beheerst en je ze in je werk en leven kunt toepassen.

Pragmatisch

In de training ‘Mindful met NLP’ gaan we helemaal terug tot de essentie van NLP. Je gaat groeien in zelf-leiderschap: Dat betekent dat je beter in staat bent om je ‘Zelf‘ te ontwikkelen en zelf sturing te geven aan je werk en leven. Geen moeilijke theorieën, maar concrete inzichten, oefeningen, technieken en vaardigheden. De training is gericht op directe toepasbaarheid in je werk en leven.


 

Dit leer je in deze inspirerende NLP training

In de ééndaagse training 'Mindful met NLP' ga je leren hoe je jouw brein traint voor meer mindfulness, flow en succes in je werk en leven:

 •  Je leert het belang kennen van een optimale stemming (je stemming bepaalt je gedrag en hoe succesvol je in een situatie zult zijn).
 •  Je leert hoe je jouw realiteit zelf creëert, hoe dat jouw stemming beïnvloed én hoe je jouw realiteit eenvoudig zelf kunt veranderen.
 •  Je leert hoe jouw fysiologie beïnvloed wordt door je omgeving en hoe je dat proces kunt omdraaien zodat je zélf bepaalt hoe jij je voelt.
 •  Je leert hoe je van stress naar ontspanning gaat én hoe je doorpakt naar mindfulness en vervolgens naar flow (in flow gaat alles vanzelf).
 •  Je leert je brein te trainen voor succes, zodat je jezelf automatisch goed gaat voelen en mindfulness en flow vanzelfsprekend worden.
 •  Je leert dat mindfulness en flow de basis en het vertrekpunt zijn voor geïnspireerde actie om alles te bereiken wat je wilt.
 

NLP

Jos Verheijden

In de training leer de kern van NLP toepassen. Alles is getoetst aan de nieuwste inzichten uit de neuro-wetenschappen. In een veilige sfeer ga je veel oefenen met andere deelnemers. Iedereen gaat professioneel met jouw leerdoelen om. Er is alle ruimte voor vragen en interactie.

Mindful met NLP

Jos Verheijden

De training is gericht op professionals die een betere balans zoeken, anders met werkdruk en stress willen omgaan en vaker in flow willen komen. In flow gaat alles veel makkelijker en ben je veel effectiever en productiever. Alles wat je leert ga je de volgende dag in je werk en leven toepassen.

Online ondersteuning

Jos Verheijden

In de training ontvang je de theorie en oefeningen. Daarnaast ontvang je twee online trainingen. Bij inschrijving ontvang je de online workshop ‘Ik wil/moet* veranderen‘. Na de training krijg je de online ‘Quantum Coherentie Training‘ die de geleerde techniek nog eens uitgebreid behandeld.


Mijn naam in Jos verheijden en ik verzorg ‘Mindful met NLP‘

 

Mijn persoonlijke aanpak

Het is mijn kracht om complexe problemen tot de kern terug te brengen en ze licht en luchtig te maken. Vanuit de kern weet je precies wat te doen en te laten. Ik houd niet van theoretische verhalen, maar werk heel praktisch, resultaat-, oplossings- en mensgericht. Dit is waarom cliënten mijn aanpak zo positief waarderen.

Jos Verheijden in actie

Sfeerimpressie van de training

Mijn persoonlijke achtergrond

Ik ben in mijn leven en werk regelmatig zélf vastgelopen. Ik mag mezelf wel ervarings-deskundig noemen! Ik heb zelf sociale angsten, burnout en hartoperaties gehad en overwonnen. Maar ik heb met name dingen voor elkaar gekregen die ik vooraf nooit voor mogelijk had gehouden. Ik geniet van alles wat zich aandient.


Veel mensen hebben hun stress en werkdruk al verlicht.

 


Dit is jouw training

Deze inspirerende training is gericht op mensen die op elk moment en in elke situatie hun stemming en resultaat willen beïnvloeden. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Je hoeft geen voorkennis van NLP of Mindfulness te hebben. Maar zelfs als je al trainingen gevolgd hebt, dan nog is de training zeer leerzaam en verhelderend. De training is ook een prachtige introductie en kennismaking met de acht-daagse training Zelf-Leiderschap.

Gegevens 'Mindful met NLP'

 • De kosten voor één dag training inclusief korte intake, arrangement en twee online trainingen bedragen slechts €395 exclusief 21% BTW.
 • De zaal is centraal gelegen in Nederland (Herwijnen) en is prima met auto en openbaar vervoer te bereiken.
 • De training wordt overdag gegeven en duurt van 9.30 tot 17.00 uur.
 • Data voorjaar 2017: MF2017-1: 4 mei;  

Wil jij je stress, werkdruk, uitstelgedrag en piekeren loslaten?

 

Wil je lekker aanpakken?

Ik werk vooral met professionals die van aanpakken houden. Actieve mensen die regelmatig stress, werkdruk, uitstelgedrag en piekeren ervaren. Mensen die ontspannen in het leven willen staan. Ben jij zo iemand? (Ps. Als je last hebt van burnout, paniekaanvallen of hyperventilatie dan dien je voor een burnout traject te kiezen).

Stop je energie-lek NU

Je bent niet alleen steeds harder je best gaan doen, maar het lijkt ook steeds minder op te leveren. Je gaat steeds harder rennen, maar de stress en het piekeren kosten je veel energie. Je merkt dat je ook thuis en bij je vrienden niet meer tot rust komt. Je krijgt van hen het advies om je werk (stress) eens los te laten. Dat leer je hier!

Dit is wat je kunt doen

Als mijn persoonlijke aanpak je aanspreekt dan is het slim om even contact op te nemen. In een telefoongesprek van zo'n 20 minuten hebben we beiden wel helder of het klikt en kunnen we samen inschatten of de training Mindful met NLP bij jou en jouw leerdoelen past. De intake verplicht je tot niets, maar kan je veel rust brengen.

 

Neem contact op voor een gratis intake


Of wil je eerst mijn werkwijze verkennen en meer info ontvangen?

 

Doe eerst een fact-check

Check of mijn beweringen wel kloppen en wat je van me mag verwachten. Lees mijn blog-artikelen. Bekijk de ervaringen van oud-deelnemers op Springest. Lees op LinkedIn de positieve aanbevelingen van mijn cliënten. Check gewoon of mijn aanpak, training en coaching bij je past. Dat zou ik zelf ook doen!

Gratis Persoonlijkheidstest

Waar je mee kunt beginnen is mijn gratis persoonlijkheidstest te doen. Die gebruik ik bij mijn trainingen en coaching. Hiermee krijg je een goed beeld van wie je bent en ook van mijn professionele aanpak. Als je helder hebt wie je bent, dan weet je ook welk gedrag bij jou hoort en hoe je jezelf kunt ontwikkelen.

Ontdek zelf wie je bent!

Je ontvangt naast een uitgebreide professionele persoonlijkheids-beschrijving tevens de brochures van mijn trainingen. Je wordt automatisch en gratis aangemeld voor mijn blogs. Voel je vrij om de gratis test te doen. Het aanvragen en invullen is zo gebeurd. Je zult jezelf verbazen als je leest wie je bent.

 

Doe de gratis persoonlijkheidstest