Stress, werkdruk, piekeren? Zo krijg je tijd, rust en overzicht.

Veel situaties leiden tot stress, werkdruk, uitstelgedrag, onzekerheid, frustratie en piekeren. Leer hoe je dit eenvoudig verandert en hoe je jezelf direct vrijer voelt. Je gaat meer rust, tijd en ruimte ervaren en het heft in eigen hand nemen.


Herken je deze symptomen bij jezelf:

 •  Werkdruk, stress en irritatie groeien en je kunt er geen afstand van nemen.
 •  Collega's en medewerkers hebben het druk en schuiven hun werk op jou af.
 •  Je bent meer brandjes aan het blussen, dan dat je pro-actief stappen zet.
 •  Het schiet niet op omdat je te perfectionistisch en een controlefreak bent.

Herken je deze reacties bij jezelf:

 •  Je probeert om lastige situaties te vermijden en wordt moe van alle gedoe.
 •  Je wordt geleefd en je probeert met kracht alle bordjes in de lucht te houden.
 •  Je voelt je vaak gefrustreerd en je raakt de controle en het overzicht kwijt.
 •  Je moet toezien hoe anderen zich ontplooien terwijl jij keihard je best doet.


Je bent een professional, manager of directeur. Je hebt een hoog verantwoordelijkheids-gevoel en je wilt het goed doen. Maar je merkt dat je steeds meer je best moet doen. Dat kost je veel energie en het gaat ten koste van jezelf. De balans werk-privé raakt verstoord.

De training 'Mindfulness met NLP' is geschikt voor jou als je wilt leren hoe je meer tijd, rust en overzicht in je drukke baan en leven krijgt.


In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burnout en sociale angsten. Vandaar dat ik regelmatig gevraagd wordt om als expert op te treden in radio- en televisieprogramma's.

Jos bij BNN en RTL5

NLP

De essentie van NLP is dat je leert om je in elke situatie goed te voelen en succesvol te zijn. Met NLP leer je jouw bewustzijn en blikveld te verruimen. Je leert jouw fysiologie te beïnvloeden om jezelf direct beter te voelen. Je leert zélf te bepalen hoe jij je in een situatie wilt voelen: De ene keer wil je ontspanning en mindfulness ervaren, de andere keer wil je actief en gefocussed in flow zijn.

Mindfulness

De essentie van mindfulness is dat je in elke situaties rust en overzicht kunt ervaren. Stel dat je werkdruk ervaart, dan is dat niet vanwege de hoeveelheid werk, maar omdat je er zélf allerlei verwachtingen en verplichtingen aan verbindt. Daarom ervaart de ene persoon wél werkdruk en de andere niet. Door je brein te trainen om anders te kijken, zul je vanzelf anders met situaties omgaan.

De training Mindfulness met NLP is géén gebruikelijke (zweverige?) Mindfulnesstraining, maar een praktische, enerverende en inspirerende NLP-training, waarin je eenvoudig toepasbare technieken leert waarmee je stress, werkdruk en piekeren loslaat en omzet naar rust, ruimte, overzicht en mindfulness.


Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest
Bekijk ervaringen van deelnemers met mijn trainingen op Springest

Praktisch

In de training ‘Mindfulness met NLP’ leer je concrete en direct toepasbare technieken om je stemming te optimaliseren en in elke situatie succesvol te zijn. Je leert hoe de interactie tussen lichaam en geest jouw stemming en persoonlijke effectiviteit bepalen. Je gaat uitgebreid oefenen met de technieken, zodat je ze na de training beheerst en je ze in je werk en leven kunt toepassen.

Pragmatisch

In de training ‘Mindfulness met NLP’ gaan we helemaal terug tot de essentie van NLP. We richten ons op zelf-leiderschap: Dat betekent dat je in staat bent om je Zelf te ontwikkelen en richting te geven aan je leven. Geen moeilijke theorieën, maar concrete inzichten, oefeningen, technieken en vaardigheden. De workshop is gericht op directe toepasbaarheid in je werk en leven.


Zo krijg je meer overzicht, energie en ruimte voor jezelf.

 
 

 

Dit leer je in deze inspirerende korte NLP training

In de training 'Mindfulness met NLP' ga je leren hoe je jouw brein traint voor meer resultaat, flow, rust en succes in je werk en leven. Om dit te bereiken combineren we een groepstraining met drie professionele online trainingen met technieken die je direct rust en ruimte geven. Je volgt deze online trainingen thuis vóór en ná de groepstraining.

 •  Je leert het belang kennen van een optimale stemming (je stemming bepaalt je gedrag en hoe succesvol je in een situatie zult zijn).
 •  Je leert hoe je jouw realiteit zelf creëert, hoe dat jouw stemming beïnvloed én hoe je jouw realiteit eenvoudig zelf kunt veranderen.
 •  Je leert hoe jouw fysiologie beïnvloed wordt door je omgeving en hoe je dat proces kunt omdraaien zodat je zélf bepaalt hoe jij je voelt.
 •  Je leert hoe je van stress naar ontspanning gaat én hoe je doorpakt naar mindfulness en vervolgens naar flow (in flow gaat alles vanzelf).
 •  Je leert je brein te trainen voor succes, zodat je jezelf automatisch goed gaat voelen en mindfulness en flow vanzelfsprekend worden.
 •  Je leert dat mindfulness en flow de basis en het vertrekpunt zijn voor geïnspireerde actie om alles te bereiken wat je wilt.
 


Dit is jouw training

Deze inspirerende training is gericht op professionals, managers en ondernemers die op elk moment en in elke situatie hun stemming en resultaat willen beïnvloeden. De groep bestaat uit zo’n 10 deelnemers. Je hoeft geen voorkennis van NLP of Mindfulness te hebben. Maar zelfs als je al NLP of Mindfulness trainingen gevolgd hebt, dan nog is deze training zeer leerzaam en verhelderend.

Je ontvangt ter voorbereiding drie professionele online trainingen, waarmee we in de groepstraining actief gaan oefenen. De training is uitermate practisch en efficiënt ingericht, waardoor je veel meer leert dan normaal gesproken in één dag mogelijk is. Je kunt de online trainingen een jaar lang gratis herhalen.

Gegevens training

 • De groepstraining wordt ondersteund met drie professionele online trainingen (met een waarde van ruim €200) die elk op zich al zeer leerzaam zijn:
  • Online training 'Ik wil/moet* veranderen'
  • Online training 'Quantum Coherentie Training' 
  • Online training 'Je bent altijd meer dan je denkt' 
 • De kosten voor de training inclusief de drie online trainingen, koffie, thee en lunch bedragen slechts €395 exclusief 21% BTW (€478 incl BTW).
 • De zaal is centraal gelegen in Nederland (Herwijnen) en is prima met auto en openbaar vervoer te bereiken.
 • De training vindt overdag plaats en duurt van 9.30 tot 17.00 uur.

 

Klik hier om je in te schrijven

Het is professioneel, veilig en vertrouwd.