Zo integreer je jouw persoonlijke groei in je werk en leven

Het online traject 'Verdiepen in Flow' is de perfecte follow-up van een training en combinatie met een coaching traject. Je gaat jouw persoonlijke groei ondersteunen, verdiepen en verankeren. Je integreert alles wat je leert nóg beter in je werk en leven.


'Verdiepen in Flow' is de perfecte combinatie met training en coaching

 

Verdiepen Zelf-Leiderschap

Sfeerimpressie van de training

In het online traject Verdiepen in Flow zul je elementen van Zelf-Leiderschap herkennen en weer terug in de sfeer van de training komen. Je pakt onbewust je proces weer op en je gaat je flow verdiepen en je groeistappen verankeren. Omdat je vier maanden lang iedere drie weken een nieuwe module krijgt, blijf je nog lang in de flow die je in de training ervaren hebt.

Ondersteunen Coaching

Jos Verheijden

In het online traject Verdiepen in Flow krijg je heldere inzichten in hoe ‘dingen in elkaar steken’. Je leert methodieken die je direct toepast en die het coaching-traject ondersteunen. Je leert hoe je jouw plek inneemt en hoe je jezelf afstemt op je omgeving. Je leert hoe je jouw hulpbronnen effectief inzet en hoe je makkelijker en overtuigender communiceert.

Uitbreiden online-training

Sfeerimpressie van de training

Het online traject Verdiepen in Flow is anders dan je gewend bent. Het gaat niet meer om loslaten en in je kracht komen, maar om verder door te groeien en nog lekkerder in je vel te komen. Je leert nieuwe technieken en de onderliggende theorie van persoonlijke groei. Je krijgt nog meer energie en zin om het perfecte leven te leven en te genieten van wat zich aandient.


Professionele aanpak

Gedurende vier maanden krijg je iedere drie weken een online video-les van anderhalf uur. De zes lessen bevatten zowel verdiepende als nieuwe inzichten, methodieken en oefeningen. Bekijk even de preview hieronder zodat je een indruk krijgt van hoe de video-lessen er uitzien (je ziet een stukje van de eerste module).

De essentie van het traject ‘Verdiepen in Flow’ is dat alle onderwerpen zowel gericht zijn op het verdiepen van je inzicht in flow, alswel het verdiepen van jouw flow-staat. Je leert met name HOE je steeds makkelijker in het ‘hier en nu’ blijft. Je integreert al je nieuw opgedane inzichten in je dagelijks leven.

 

Inspirerende onderwerpen

De zes modules omvatten onderwerpen die diverse facetten van taal, trance, systemen, energie, lichaam en geest behandelen:

  •  In de workshop ‘Ik wil/moet* veranderen’ leer je de essentie kennen en toepassen van hoe je eenvoudig in het nu blijft en flexibel meebeweegt met alle veranderingen.
  •  In de ‘Quantum Coherentie Training' leer je jouw brein optimaal open te stellen, los te komen van je ego en de ultieme hulpbron in te zetten voor persoonlijke groei.
  •  In de module '(Inter-)Persoonlijke Effectiviteit' krijg je met name inzichten in hoe jij jouw plek (al heel vroeg) inneemt en hoe dit jouw gedrag, keuzes en reacties bepaalt.
  •  'Vrij en Verbonden in het NU zijn' is bepalend voor je succes en flow. Je leert je volledig vrij te maken en met een trance oefening ga je jezelf verbinden met het NU.
  •  In ‘De kracht van Hulpbronnen’ ga je nog meer beseffen dat het inzetten van hulpbronnen het échte verschil maakt. Je leert concrete technieken om in flow te komen.
  •  De 'Taal van Succes' kunnen we allemaal leren. Het gaat er om dat je de juiste taal op het juiste moment op de juiste manier inzet. Dat gaat je enorm in flow helpen!

Veilig en Vertrouwd

Dit online traject is gebaseerd op meer dan 10 jaar professionele ervaring als trainer/coach. Het is dan ook een volwaardig verdiepings-traject voor persoonlijke ontwikkeling. Je hebt me al leren kennen in training en/of coaching. Je kunt dus prima inschatten hoe goed dit traject voor jou zal uitpakken.

Jouw investering

Het online traject ‘Verdiepen in Flow’ is bedoeld als vervolg op de training die je gevolgd hebt of als ondersteuning van een coaching-traject. Daarom heb ik de kosten laag kunnen houden en betaal je slechts €356 (excl. 21% BTW) voor de volledige zes modules. Je krijgt een jaar toegang tot de lessen.


Klik hier om terug te gaan naar je vorige pagina