Voorkom dat sociale angst symptomen leiden tot échte burn-out.

Als je geremd wordt door spreekangst, lage assertiviteit of gebrek aan overtuigingskracht, dan kunnen dat sociale angsten zijn, maar het kunnen ook burnout symptomen zijn. De onderliggende oorzaak is vaak hetzelfde en het resultaat van mijn aanpak ook: Je voorkomt een échte burnout en je kunt weer verder met je leven!


Heb je deze sociale angst / burn-out symptomen:

  •  Je verstijft bij voorstelrondjes of als je onverwacht het woord krijgt.
  •  Je doet het liefst alles zelf; dat is het snelst en het gaat meteen goed.
  •  Je komt niet verder omdat je perfectionistisch en controlefreak bent.
  •  Je merkt dat de angsten steeds erger worden en je volledig uitputten.

Sociale angsten blokkeren jezelf en je carrière:

  •  Je bent gefrustreerd en verliest de grip op collega's en medewerkers.
  •  Je gedraagt je meer als collega dan als manager, maar dat werkt niet.
  •  Je moet toezien hoe anderen zich ontplooien terwijl jij jezelf terugtrekt.
  •  Je aandacht en concentratievermogen verslappen, je mist afspraken.

 

Je hebt alle capaciteiten en een prima opleiding genoten. Je bent directeur, zelfstandige, manager of professional. Maar naast alle verantwoordelijkheid moet je ook presentaties geven, onderhandelingen voeren, vergaderingen bijwonen en met klanten praten. Je maakt lange dagen. Op zich heel leuk, maar je wordt steeds vaker overmand door angst en paniekaanvallen. Je bent moe en je raakt uitgeput. Zo kom je niet verder. Dit kan anders.


Sociale angsten en burn-out symptomen kun je snel overwinnen

Angst en burnout symptomen voelen erg zwaar en je hebt er geen grip op. Je snapt niet wat er met je gebeurt. Je gaat jezelf identificeren met je sociale angst en vermoeidheid. Daarom denk je dat het bij jou hoort en dat het heel moeilijk is om er van af te komen. Dat idee mag je nu meteen loslaten!

Maar ja; als je met je spreekangst en burnout symptomen naar je huisarts gaat, dan krijg je vaak te horen dat je het even rustiger aan moet doen. Je kunt wel wat anti-depressiva krijgen. Dat je dan half slapend staat te presenteren en je bedrijf draaiende moet houden; dat moet je dan maar accepteren.


In Nederland sta ik bekend als een van de meest effectieve specialisten op het gebied van burnout en sociale angsten. Vandaar dat ik gevraagd werd om als expert op te treden in radio- en televisieprogramma's.

Jos bij BNN en RTL5

Acute problemen pakken we direct aan!

Je bent niet je sociale angst / burnout

Je sociale angst en burnout symptomen hebben een vaste structuur. Er is niets mis met je! Je brein herhaalt gewoon wat het geleerd heeft. Omdat het aangeleerd is, kun je dit gedrag redelijk eenvoudig veranderen. Je moet uiteraard wel weten HOE! Dat is mijn vak en daar ben ik erg goed in!

De zwaarte wordt snel minder

Voordat we een traject starten heb je eerst een telefonische intake met mij en benoem ik al de kern van je uitdagingen. In coaching sessies laat je jouw angsten en burnout symptomen los. Hierdoor worden ze snel een stuk lichter. Met specifieke online cursussen kom je verder in je kracht.


Live Coaching Sessies

Jos Verheijden

In Live Coaching Sessies pakken we gericht je acute uitdagingen aan. Ik werk op basis van internationaal gehanteerde methodieken aan serieuze thema's en onderliggende trauma's. Dankzij mijn senioriteit, achtergrond en ervaring kun je veilig en snel oude issues en vervelende ervaringen loslaten.

Professionele Online cursussen

Professionele Online Trainingen

In de Lead2Flow Academy vind je mijn specifieke online cursussen om jezelf structureel, praktisch en blijvend te ontwikkelen. Je leert hoe je in elke situatie direct meer rust en overzicht ervaart en hoe je meer bereikt door minder te doen! Je krijgt de handvatten waarmee je direct aan de slag gaat.

 

Lees meer over de Lead2Flow Academy