Zo kom je sterk en evenwichtig in je werk en leven te staan

Zelf-Leiderschap is voor professionals die krachtig, assertief en met positieve energie in hun werk en leven willen staan. Je leert oplossingsgericht te communiceren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Je gaat je brein programmeren voor succes en veerkracht.


In de training Zelf-Leiderschap werk je in vier stappen aan je (af-)leerdoelen.

 

Veel genoemde afleer-doelen:

Veel mensen willen hun ASSERTIVITEIT verhogen. In plaats van leren ‘nee-zeggen’, ga je bij mij juist leren “ja” zeggen tegen wat je wél wilt. SPREEKANGST is de meest genoemde sociale angst. Je leert bij mij niet alleen je sociale angsten LOSLATEN, maar tevens hoe je dicht bij jezelf blijft. Door hoge verwachtingen ligt een BURNOUT overal op de loer. Door UITSTELGEDRAG te stoppen wordt je snel energiek.

De klassieke manier om te focussen op het oplossen van problemen helpt je niet om wérkelijk in je kracht en flow te komen. Sociale angsten, assertiviteit- en communicatie-problemen kun je het best loslaten door op elk moment je hulpbronnen paraat te hebben. Van een burnout herstel je het snelst door per direct te gaan doen wat goed voor je is. Ontwikkel je zelf-leiderschap en kom weer in flow.

Veel genoemde leer-doelen:

Groeien in LEIDERSCHAP en COMMUNICATIE liggen dicht bij elkaar. In ieder geval begint het altijd bij jezelf. Je gaat jezelf herkennen in het contact met anderen. Je krijgt meer INVLOED en je ontwikkelt OVERTUIGINGSKRACHT. Een gezonde BALANS vinden loopt parallel met jezelf beter leren kennen. Door dicht bij jezelf te blijven groeit je UITSTRALING en zul je meer bereiken in minder tijd. Alles gaat makkelijker.

De eerste stap naar zelf-leiderschap is oplossingsgericht leren denken en de kracht in jezelf vinden. Je laat oude bagage los. Vervolgens verdiep je jouw persoonlijke kracht door helemaal in lijn te komen met wie je wérkelijk bent. Je groeit in charisma en je wordt authentiek. Als laatste stap ontwikkel je jouw veerkracht om dicht bij jezelf te blijven en steeds terug in je kracht en flow te komen.Stap 1


Stap 2


Stap 3


Stap 4


Het unieke aan Zelf-Leiderschap

Deze training is uniek omdat je de meest krachtige NLP technieken leert die getoetst zijn aan de allerlaatste inzichten uit de neuro-wetenschappen. Je leert effectieve manieren om je brein te programmeren voor automatische focus op jouw pad naar succes, geluk en resultaat.

Je leert je volledige potentieel benutten. Je zult niet meer op doorzettingsvermogen, maar vanuit je innerlijke kracht en leiderschap werken. Je komt weer helemaal terug bij jezelf. Je neemt alleen nog besluiten die jou versterken en écht bij je passen.

Sfeerimpressie van de training

Zo pakken we het samen aan

De gehele training is gebaseerd op de allernieuwste structuren van NLP en het Oplossingsgericht Werken. Je oefent samen in een veilige en vertrouwde omgeving. We gaan uiterst professioneel met jouw uitdagingen om. Er is veel ruimte voor het inbrengen van eigen thema's.

De praktische onderdelen worden afgewisseld met elementen van Mindfulness, TAO en Ho'oponopono. Alles wat je leert ga je direct toepassen in je werk, leven en relaties. De training is gericht op professionals en managers die vlijmscherp, helder en inspirerend willen zijn om tot goede beslissingen en resultaten te komen. Je krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:

 •  Hoe vind ik mijn persoonlijke kracht en hoe zet ik die effectief in?
 •  Hoe ontstaat gedrag en waarom reageer ik vaak anders dan ik wil?
 •  Hoe kan ik verantwoordelijkheid nemen voor wat me overkomt?
 •  Hoe overleef ik op een gezonde en creatieve manier elke crisis?
 •  Hoe motiveer ik mensen en maak ze enthousiast voor mijn ideeën?
 •  Hoe beïnvloeden persoonlijkheidskenmerken mijn communicatie?
 •  Wat is de invloed van non-verbale communicatie op mijn effectiviteit?
 •  Hoe omschrijf ik wat ik wil, waardoor ik het nu wél voor elkaar krijg?
 •  Hoe integreer ik alle inzichten en vaardigheden in mijn werk en leven?

Je investering

De kosten voor acht dagen training in een kleine groep van maximaal zo'n tien mensen inclusief persoonlijkheidstest, missiebepaling, waardenanalyse, trance-oefeningen, materialen en arrangementskosten bedragen: € 2995 (exclusief 21% BTW)

Actie: Het vier-maanden-traject 'Verdiepen in Flow' ter waarde van €356 (excl. 21% BTW) is nu tijdelijk bij de prijs inbegrepen.

Gegevens training

 • De trainingslocatie is centraal gelegen in Nederland (Herwijnen).
 • De zaal is prima met auto en openbaar vervoer te bereiken.
 • De training is verdeeld over vier blokken van twee dagen.
 • De trainingtijden zijn van 9:30 tot 17:00 uur (uiterlijk 17.30 uur).
 • Data trainingen 2018:
  • ZL2018-1: 22, 23 mrt; 12, 13 apr; 3, 4 mei; 24, 25 mei 2018
  • ZL2018-2: 11, 12 okt; 1, 2 nov; 22, 23 nov; 13, 14 dec 2018